kimlandracula Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 aldım bileti. *Juliette Lewis manyağını merakla bekliyorum. *Prodigy'i oldukça merakla bekliyorum. *Nine Inch Nails'ı hayvan bi merakla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 iyiki gitmemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 bende son anda biletimi bi arkadaşa sattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 ben de yarın gidiyorum, gitmiycektim aslında da kardesim lp seviyo diye gidiyoruz bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 negzel beleş ayarlamıştık arkadaşla kameraman+muhabir diye girecektik, arkadaş tayfası komple yamuk yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 kimse kaiser chiefs sevmiyo mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Rock am Ring - Rock im Park 5th – 7th June 2009 2raumwohnung Alexisonfire All That Remains And You Will Know Us By The Trail Of Dead Basement Jaxx Biffy Clyro Billy Talent Black Stone Cherry Bloc Party Bring Me The Horizon Chester French Chris Cornell Dir En Grey DragonForce Dredg Enter Shikari Esser Expatriate Five Finger Death Punch Flogging Molly Gallows Guano Apes Hollywood Undead Ich Bin Bunt Jan Delay & Disko No. 1 Juliette Lewis Kettcar Kilians Killswitch Engage Kitty, Daisy & Lewis Korn Limp Bizkit Little Man Tate Machine Head Madina Lake Madness Mando Diao Marilyn Manson MIA. Middle Class Rut New Found Glory Pain Papa Roach Peter Fox Peter, Björn & John Phoenix Placebo Polarkreis 18 Razorlight Reamonn Scouting For Girls Selig Sevendust Shinedown Slipknot Staind Steadlür Sugarplum Fairy The All American Rejects The Crave The Gaslight Anthem The Killers The Kooks The Prodigy The Rifles The Soundtrack Of Our Lives (OEOC) The Script The Subways Tomte Trivium Volbeat White Lies rock am ring line up maşallah dedirtmiş yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 benim ipodda o kadar grup yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 kaç gb ipodun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sufle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 ipodum var diyooor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 prodici nasıl dı lan ? kötü deyin canına yandıklarım :( ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Bu festivaldeki en iyi şey bence Prodigy idi.Üzgünüm adamım.Prodigy'nin performansının tek kötü yanı erken bitsmesiydi. Bildiğin tahriş olduk!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 müthişti prodigy.erken bıraktılar diyosun da erken falan bırakmadılar. 3 şarkı daha çalsalar ya epilepsi krizinden ya da kal aritiminden festivalin yarısı bayılırdı yani eheh. now the writings on a wall it wont go away its an omen you just run out of automation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 GET DOWN!<----- konserin özetidir bence.Bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum uzun süredir hiç bi konserde. /respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Llama said: kaç gb ipodun 4 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 30 gb ipod ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 taşınabilirlik ve küçük boyut (tu) sevmiom o takozcukları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 http://assets.gearlive.com/blogimages/ipod-classic-120gb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 bu akşam linkin park çok daha iyi olucak prodigyden, ama gene muthisti prodigy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 linkin park prodigy'den iyi mi olucak? hmm. ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 hahah klasik muabbet başlayacak gene x) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 ayrıca dün prodigy sahne önündeki kareli oduncu gömlekli arkadasa iki cift lafım var. kareli oduncu gömlek, jöleli saçlar. olmamıs hocam o sıcakta. hadi tamam herkesin bi tarzı vardır. elestirmek bize düsmez diyelim gecelim. ama sen ekstra 50lira daha verip sahne önüne gelmissin. prodigy ulan bu. babannemi getirsem o bile dans ederdi. ama yok. arkadas kütük gibi durup 1 megapiksel kameralı cep telefonuyla fotograf cekti bol bol. bi de gelip bana diyo biraz sakin dans et diye. tango falan mı yapsaydım yani prodigyde. konsere gelmeyin demiyorum böyle tiplere. ama gelip sahne önünde yer işgal ediyosun. git arkalardan izle. ne etrafının huzurunu kaçır ne kendinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2009 çok guzeldi FEKAT butun bır sene sen prodigy i bekle her şarkı için dans hayalleri kur geberene kadar kafa sallicam de nine inch nailsda pogocular guzunden ayak tırnagın kırılsın -.- kodumun erişmemiş bebeleri ya hayvanlar o kadar bayan var ortalıkta ahır mı oyun parkımı bellı deıl. Ne bok yemeye rahatsız edersın etrafındakı ey asosyel şişman pis kıllı herif nasıl uyuz oldum ya allahın belaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Bathory said: linkin park prodigy'den iyi mi olucak? hmm. ok. ama öyle oldu=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 linkin park gibisi gelmedi , korn bile bukadar değildi , seyirciyle muthiş uyum sağladı adamlar... Sevin veya sevmeyin ama adamların şovu , sahne hakimiyeti enfesdi... Benim bile numb , in the end , breakin the habit den sonra sesim bukadar gittiyse.. Chester nasıl bir insansın diyesim geliyo adamda tık yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar