mani Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Horizon said: Siz çok biliyorsunuz ya , durduk yere gözaltına alınmışlar. Nerden biliyoruz durduk yere olduğunu. Polisin işi gücü yok senlemi uğraşacak dur şunu göz altına alayim diye. Kamera şakasımı yapıyor adamlar. dimi polis hiç rüşvet yemez, gözaltında insanlar ölmez, duvardan gazeteciler düşmez, karakoldada ayna yoktur. sana ilaç olarak günde 3 saat 1 mayıs mitinglerinin görüntülerini izlemeni tavsiye ediyorum. Bünyene iyi gelir. Birde sabah akşam gaz bombası bağışıklık sağlar.
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 gençliğe hitabe okuması yeterli bence
Horizon Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 mani said: Horizon said: Siz çok biliyorsunuz ya , durduk yere gözaltına alınmışlar. Nerden biliyoruz durduk yere olduğunu. Polisin işi gücü yok senlemi uğraşacak dur şunu göz altına alayim diye. Kamera şakasımı yapıyor adamlar. dimi polis hiç rüşvet yemez, gözaltında insanlar ölmez, duvardan gazeteciler düşmez, karakoldada ayna yoktur. sana ilaç olarak günde 3 saat 1 mayıs mitinglerinin görüntülerini izlemeni tavsiye ediyorum. Bünyene iyi gelir. Birde sabah akşam gaz bombası bağışıklık sağlar. Evet orada pislik yapan ve yetkisini aşmış polis var diye tüm polislere şerefsiz deyip sövmeliyiz diymi !1!??
Reflective Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 hepsi demiyoruz canıım sadece %99.5473552342 i
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Horizon seni Attila İlhan Kültür Merkezlerine davet ediyorum. maksat TGB nedir ne değildir öğrenmek değil mi ama... bir çok ilde üniversitelerin genel olarak ADK'ları tarafından kuruldu bu birlik. Taksim ve Kadıköy'de kurulu iki adet kültür merkezi bulunmakta. gayet elinin altında yani. git sor bi "dayı siz ne işsiniz ne yaparsınız?" diye.
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 oha TGB çok tehlikeli bir terörist örgüt!!!111!!1!! http://www.tgb.org.tr/
Horizon Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Arkasokak said: Horizon seni Attila İlhan Kültür Merkezlerine davet ediyorum. maksat TGB nedir ne değildir öğrenmek değil mi ama... bir çok ilde üniversitelerin genel olarak ADK'ları tarafından kuruldu bu birlik. Taksim ve Kadıköy'de kurulu iki adet kültür merkezi bulunmakta. gayet elinin altında yani. git sor bi "dayı siz ne işsiniz ne yaparsınız?" diye. TGB ye hakkında bir yorum yapmadım ben. Bunlar iyidir , içlerinden kötü çıkmaz vs diyorsan ayrı konu , ona bakarsak polis bu adamlar iyi adamlar deyip denetimi elden bırakmak durumunda değilller heralde. Her gurubun içine bazı pislikler sızabilir.
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 denetimi elden bırakmamak adı altında ifade özgürlüğünü engellemek. sen çok fazla arka sokaklar vs. izliyorsun sanırım. öyle şiddeti ve polisin bireylerin sahip olduğu hakları engelleyen hareketleri meşru değildir bir hukuk devletinde.
elesso Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 bi taşkınlık flan yapmışlardır, o kadar kişi gidiyo neden bi bunlar alınıyo gözaltına.
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 yav ne taşkınlığı yapacaklar, alt tarafı sesleri diğerlerinden biraz fazla çıkmıştır. e haliyle söyledikleri rte'nin pek hoşuna gitmeyecek şeyledir. kaldırım taşı söküp cam çerçeve indirseler anlayacam da, sadece bağırdılar diye alındılarsa burada yanlış birşey var demektir.
Öne çıkan mesajlar