utopia Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 böyle bir animasyonumsu harita vardı, anadoludan geçen bütün uygarlıkları gösteren. onu bulana çok büyük rep vereceğim yarınki sunuma lazım. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 http://www.atlasofworldhistory.com/ olabilir mi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 böyle tıklayınca oynuyordu hemen ya downloadu falan yoktu=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 su tarz bişey yapmıstım ben zamanında ama elimde sadece exe hali var bana yerleri (nokta şeklinde) ve ülkeleri gonderirsen 10 dk da yaparım tekrardan üstüne geldiginde açılıcak şekilde üstüne gelince de şu oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 yok ya o çok cool bi şeydi:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 vikideki osmanlı devleti gibi bişey... ama anadolu için varmı bilmiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 -Deno- said: http://www.atlasofworldhistory.com/ olabilir mi acaba ? ee bu da gayet güzelmiş illa cool mu olması lazım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 utopia said: böyle tıklayınca oynuyordu hemen ya downloadu falan yoktu=( gugıl ört =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 gugıl ört 4000 yıl öncesini kaydetmiş mi? vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 4000 yılda değişmiş mi ki anadolu ve civarındaki plakaların şekli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 böyle kalabalık halinde göç edince gugıl örtten görülebiliyomuş ondan dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 şu an ki göçleri bile görebiliyoruz gugıl ört'de. şaka bir yana, belki internet bölümüne falan açarsan bu başlığı oradakiler bilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 çünkü orda internet konusunda uzmanlaşmış özel bir kadro var. Oraya mesaj atan arkadaşlar da özel olarak internetle ilgileniyor. ordakiler ne abi ayrı bir departmanmış gibi sdf bence konu dışına aç sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 açma aklıma bişey gelirse yada bulursam atamam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Ardeth said: çünkü orda internet konusunda uzmanlaşmış özel bir kadro var. Oraya mesaj atan arkadaşlar da özel olarak internetle ilgileniyor. ordakiler ne abi ayrı bir departmanmış gibi sdf bence konu dışına aç sdf abi 2. sayfaya geçmek üzereyiz her an konu cıvıyabilir. dikkatli olmak ve hızlı davranmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 tamam o güzel de baktım, istediğim şey değil. bulursam ne ala kullanacağım, bulamazsam da geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 ben baktım googledan youtubedan ama bulamadım benim tek hatırladığım osmanlı için olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 şimdi bişeyler buldum nası oldu anlamadım http://www.mapsofwar.com/images/EMPIRE17.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 bu da daha yanar döner ama anadolu değil sadece hatta 2 saniye anadolu var bunda sdf http://www.youtube.com/watch?v=1ZYN41_pGR8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 moğol uygarlığı da bulmuş boş araziyi komple koşturmuş atları maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 ardeth dörtlü combo yaptın babs. biri onu durdursun yoksa yeni bir uygarlık başlatacak hobarey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 moğollar napmış harbiden be. oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Ardeth said: şimdi bişeyler buldum nası oldu anlamadım http://www.mapsofwar.com/images/EMPIRE17.swf vallahi buydu thx. bakalım çok da hatırladığım gibi değilmiş sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 bence denonun koyduğu daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Ben olsam bunu koyardım ama, aah aah age of empires I gibisi var mı http://www.youtube.com/watch?v=3bQ-WsquMwE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar