Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopteri düştü.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hayır az önce şey geldi aklıma sende demişsin karla kapanırsa üstleri diye
helikopter düştükten sonra çığ düşme olasılığı nedir bunların üstüne ?
o kadar kar varmıydı ki acaba o düştükleri taraflarda merak ettim.
1.5 metre felan diyoda haberlerde yukarda nasıldır acep.
Mesaj tarihi:
ordaki herkesin ailesine allah sabır versin. şu umutla umutsuzluk arasında kalma insanı öldürür. ömründen ömür götürür. öldüyse öldüğünü bilirsin, ya ölmediyse ya yaşıyorsa diyip gerçeği bilememek çok kötü.
Mesaj tarihi:
bLackcha0s said:
Muhsin Yazıcıoğlu ile Recep Yazıcıoğlu nun bir ilişkisi varmıydı ?

Helikopterde ki yer bulma aleti kapalıymış sanırım.Pilot açmamış yere de yumuşak iniş yapıldığı için otomatik olarak açılmamış.
Bu yüzden bulunamıyormuş.

olur da muhsin yazıcıoglu vefat ederse bbp nin oylarına talip sayın basbakanımız
Mesaj tarihi:
riglous said:
tremor said:
apo ile aynı kefeye konması yanlıs
o donemde ogrencı olup olaylara karısan bırının olumune sebeb olan herkes katil

Evet... Ama insanlari orgutleyip gaza getirip olume yollayan kisi sayisi az. Protestoya falan degil, avantajindan yararlanmak icin direk olume yollamak... Karsi tarafta katlettikleri insanlari soylemiyorum bile.

Sirf PKK'ya karsi soylemlerinden dolayi Apo'yla bir tutmamak ne demek? Ben adam PKK'li demiyorum zaten.
Ama katliamsa o da yapti. Hakli konuma gecmek icin insan canini hice saydi. Insanlari "digerleri"ne karsi kiskirtti. Vatani boldu. Apo'nun yaptigi da buydu. Apo senin kanina da dokunuyo, bu dokunmuyo diye hemen "bir tutamazsin" demek de iyiymis. Ikisi de Turk insanini katletti. Birisi milletvekili oldu. Digeri hapiste.

Simdi kardeslik vs. soylemleri... Geliserek degisenlerden diyosun... Milletvekili olmasindan belli. Ben sadece kafasinda ampul olanlarin bunu yapabildiginiz saniyodum. Ama pardon, Refah Parti'sinden aday olanlara has bir ismis bu. Bibippp! Bibippp!

sana soluycek soz bulamıyorum . polıtıka sempati isidır bbp mhp nin antıpatık oldugunu kabul edıyorum.
kargasa ortamında arkadaslarına sahıp cıkıp olmelernı engellemesi ve ii lıderlık yaptıgı ıcınmı bunları soluyosun.
kımın kımı oldurdugu karısık bı ortamdan bahsıedıyoruz .
20 lı yaslarda olduklarını unutuyoruz . kım ıster dun yemek yedıgı kısının ertesı gun yanında olmamasını,gozunun onunde olmesını iskence gormeyı yada saklanmayı .
artık kımın kurdugu belli olmayan orgutlere karsı savasmayı ornek asala
Mesaj tarihi:
tremor said:

kargasa ortamında arkadaslarına sahıp cıkıp olmelernı engellemesi ve ii lıderlık yaptıgı ıcınmı bunları soluyosun.

:) Bunu ben degil sen soyluyosun. Senin soylediklerinin dogru olduguna inansam sence yukaridaki mesaji atar miydim? Atmazdim. Yani su soylediklerinin dogruluguna inanmiyorum ki benim soylediklerimin bununla hic alakasi yok. Tam tersine, onlara sahip ciktigini falan degil, onlari olume yolladigini soyluyorum ben.

Eger 20'li yaslardakiler su an onun gibi olsaydi, emin ol ne CHP'si kalirdi ne AKP'si. Adam oldurmenin savunulacak bir yani yok.

Beraber yemek yedigi gozunun onunde olmesin diye... Nefsi mudafa de tam olsun. Zaten o donem tamamen solcularin sucuydu. Onlar sadece beraber yemek yedikleri olmesin diye "durum ne gerektiriyorsa" onu yaptilar di mi... Oldu olacak emzigimi de getir icerden.

Kendini korumanin ne oldugunu da biliyoruz, katilin ne anlama geldigini de. Ben katil demeyi tercih ediyorum. Sen istersen iyi lider de. Ama daha once de dedigim gibi, Apo da kiminin gozunde iyi bir liderdi, hitler de.
Mesaj tarihi:
Estafurullah, ben anlatamiyorum.

Bi karsindakini oldurmek vardir. Hani su yukarida soyledigin gibi kistirip oldurmek.

Bi de 100 kisinin uzerine 10 kisiyi yollamak vardir, kistirilsinlar diye. Kendi tarafini hakli konuma sokmak icin, "greater good" icin feda edilenler. Fark burda.
Mesaj tarihi:
aynı silahla sagcılar ve solcular olduruulmustur .
bu sılahları kım verdıyse gıt ona agla.
bana fakır edebıyatı yapma
dik dur bıraz.
bıze ıkı tarafında dık duranı lazım
Mesaj tarihi:
karadan arama durdurulmuş
havadan ve sudan arıycaklar işte öyle
bde normal yani arayan adamlarında üzerine çığ düşse trajikomik olur olay
bu sefer çığın altında kalanları aramaya çıkarlar bide off
KISIR Bİ DÖNGÜYE GİRER SONRA
Mesaj tarihi:
tv8 haberde amerikada bir uçağın düştükten 13 ay sonra bulunduğu söylendi, uçağın pilotundan da birkaç kemik kalmış geriye.

yani bana kalırsa yaz gelip karlar eriyene kadar bile o enkaz bulunamayabilir.
Mesaj tarihi:
Buyse said:
tayyip yanlış söylemiş kazazede doğrusu. kazazade kaza oğlu demek.

o ndeğilde tayyip sizce de tansu çillerlerşmeye başlamadı mı?

böyle ikisi de ekonomi okumuş ama ekonomiden anlamıyor
ikisi de gaf yapıyor falan..
Mesaj tarihi:
sg-1 said:
tv8 haberde amerikada bir uçağın düştükten 13 ay sonra bulunduğu söylendi, uçağın pilotundan da birkaç kemik kalmış geriye.

bildigim olaysa, kazada olenleri yemislerdi. helikopterde 13 ay yeticek erzak yok.

benim montumda bile kaybolunca bulunmak icin olan davadan varken bir helikopterde bu tarz bir techizat nasil olmaz? cep telefonundan aradigi zaman nasil yerini tespit edememisler?
Mesaj tarihi:
aquila said:
sg-1 said:

bildigim olaysa, kazada olenleri yemislerdi. helikopterde 13 ay yeticek erzak yok.

buradaki olay
http://www.nytimes.com/2008/10/03/us/03fossett.html
Mesaj tarihi:
aquila said:
sg-1 said:

benim montumda bile kaybolunca bulunmak icin olan davadan varken bir helikopterde bu tarz bir techizat nasil olmaz? cep telefonundan aradigi zaman nasil yerini tespit edememisler?

Filmi vardi bunun. Ucagin yarisi kopuyordu, on kismi daga cakiliyordu, sag kalanlar olenleri yiyiyorlardi vs, neydi filmin adi?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...