lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 tremor said: ya aslında buraya yazmam ne kadar dogru bılmıyorum ama yakınen kendısını tanımak fırsatı buldum babamın arkadasıydı. katıl denmesıne cok bozuluyorum. solcular stalın gelcek komunıızım gelecek havasıyla anlatıldı onlarsa ona ınandı ankara da okuyan gencelerdı sonucta su an kı kadar kalabalık bı sehır deıldı bırbırlerını tanıyolardı her fırsatta bırbırlerıne gırıyolarmıs . bazı ulkeler tarafından desteklenıyolarmıs ısımlerını vermıycem egıltılmısler ole olaylarkı solcu polısler sagcıları dovermıs ,sagcı polısler solcuları. bana mınnet borcun olmasın kımseye derdı. ole seyler hatırlıyorumkı uzuluyorum ben ufaktım dukkanımıza gelırdı ben paket lastıgıyle kagıt atardım bana su hedefı surasından vurursan su kadar para vercem fılan cok parasını almısımdır ... bazen olaylar gorundugu gıbı deıldır sonucta onlarda kullanıldıklarının farkındalardı bunu bılmenızı ıstıyorummm....
sys64738 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 geçen gün hollanda düşen uçağa 45 dakikada mudahele etti diye bangır bangır bağırıyolardı, 2 gunde bulunamadı.
veyr10 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 biri havaalanının yakınına düştü diğeri sisli-karlı arazının ortasına birinin gps mps bilimum haberleşme cihazi vardi diğerinin yoktu ve son olarak da biri diğerinin 10 katı daha büyüktü
sys64738 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 birine 45 dk de mudahele edildi, birini 45 saatte bulamadılar yaralılar donarak öldü, köylülerde olmasa kaç saat olacaktı kim bilir.
veyr10 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 tamam da söylenene adamlar zevklerinden mudahale etmemezlik yapmamış . ben de sana sebeplerini açıkladım. keşke ölmeselerdi ama işte her türlü aksaklık vardı yada varmış.
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 donarak oldukleri kesin mi? heli dusunce olmus olabilir bazilari.
sys64738 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 iyi diyosun hoş diyosunda da hatayı havaya, şartlara atarsak elimize ne geçecek çünkü hava şartlarını değiştiremeyiz ama kendimizi değiştirebiliriz, bence birazda kendimizde hata arayalım. Bazıları düşünce ölmüş olabilirde, iha muhabiri düşünce ölmemiş.
Greeny Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 aquila said: donarak oldukleri kesin mi? heli dusunce olmus olabilir bazilari. IHA muhabiri 112 ye açtığı telefonda, ayağım kırıldı galiba çok kötü diyordu. Ölü de var galiba demişti. Bazıları çarpmanın etkisiyle hayatını yitirmiş sanırım, öyle bir anlam çıkardım. Adam hemen aradıysa tabi.
kermit Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 adamın telefon konuşmalarına göre ses gelmiyo felan diyodu helikopter düşünce ölmüşlerdir bence diğerleri.
tremor Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 turk kurt kardeslıgı yazmısınız kurt ırkı dıye bısey yoktur arastırabılırsınız . lazıyla ceerkezıyle kurduyle hepımız turk ırkıından gelıyoruz sunuda ıdda edıyorumkı pkk tsk dan fazla kurt oldurmustur cunku baya bı kurt orgutu kurulmustur bunların hepsını pkk ezıp gecmıstır.kurulan kurt orgutlerınıde arastırın hrank dınk olayını bbye mal edıyolar bu adamlar uzakdan cokmu salak gozukuyo bbp uyesıne cınayett ısletcekler. sunu adım gıbı ıı bılıyorum bırını oldurtmek ısteseler ız mız bırakmazlar ızı bırakın cesedını bıle bulamazlar hos deıl ama zaten oldurtlerdende bellı
Buyse Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 tremor said: lazıyla ceerkezıyle kurduyle hepımız turk ırkıından gelıyoruz nerden araştıralım mesela
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 tremor said: kurt ırkı dıye bısey yoktur arastırabılırsınız .offf di mi dag turku onlar. su lafi edip de ondan sonra soyle iyi adamdi isyerimize falan gelirdi bla bla anlatma yani.
fede Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 selam http://en.wikipedia.org/wiki/Kurds#History
Smoke Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Penthesilea said: tremor said: kurt ırkı dıye bısey yoktur arastırabılırsınız .offf di mi dag turku onlar. su lafi edip de ondan sonra soyle iyi adamdi isyerimize falan gelirdi bla bla anlatma yani. e işte merhum muhsin amcası işyerine gele gide kafa beyin* bırakmamış... edit: * yıkanmış manasında...
Stifler Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 tremor said: kurt ırkı dıye bısey yoktur arastırabılırsınız . sunuda ıdda edıyorumkı pkk tsk dan fazla kurt oldurmustur ben anlamadım
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 superwiz said: arnis kaç doğumlusun kardeşim olayı ayrıntılarıyla biliyormusun,bende bir an devlete karşı işlediği suçlardan banka soygunundan v.s asılarak ölen deniz dediğiniz adam aklıma geldi ne garip değilmi,ama bu bahsettiğimiz adam 7.5 sene hapis yatıp tırnakları sökülerek 5 senesini hücre hapsinde geçirerek eyüp sabrı kazanmış bir şahsiyetti,bire bir tanımayıpta yorum yapmıyanlar bir karıncayı bile incitmeyecek bir yapıda olduğunu bilemez ben dün ,maraştaydım arama kurtarma çalışmalarına gönüllü katıldım,3000 askerin hepsi resmi görevliler dahil ateş yakıp başında ısınmaya çalışırken ,oranın türkü kürdü köylüleri yiğit adam mert adam diye karısını coluk cocugunu bırakıp dalga geçtiğiniz o adamın peşinde ölüme gittiler belkide,bilirmisiniz dağların ayazını? bilirmisiniz gece saat 2 de -15 derece de 1.5 metre karda donuna kadar ıslanıpta hala içinde o ateşle arama kurtarmayı,bir yandan sarıkamışı düşünüp bir yandan belkide orda ölümün en güzeli uykuya dalarak ölmenin ne demek olduğunu banka soyup suratına cezaları okunupta ölümün en şerefsiziyle değil en şereflisiyle ,belkide sarıkamıştaki o şehitleri düşünerek son uykusuna dalmıştır,not:ölüme sevinmek çakallara mahsustur.... bak ne kadar yanlis dusunuyorsun hala zihniyet degismemis. muhsin yazicioglu sutten cikmis ak kasik degildi karincayi incitmedi belki ama cok solcunun canini yakmistir. evet bende inaniyorum yaptiklarini vatana hizmet ettigini dusunerek yaptigina bende inaniyorum cok uzun sure kullanildiginin farkinda olmadigina ama oyle yada boyle bir cok aydinin parlak gencin yokolup gitmesine sebep olanlardan biridir. cezasinida fazlasiyla cekmistir...mamakta 5 yil hucre 2.5 yil hapis yatipta disari akil sagligini yitirmeden cikmistir...o yuzden olumune uzuldum cocuklarida varmis o yuzden onlarada bassagligi diliyorum. deniz gezmise ettigin laflar tamamen anlamsiz bu devirde hala senin gibi dusunen cahiller varsa vay halimize.
tremor Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 mesele olayı anlatmak fılan deıl sol sag zamanında onları kullanmıslar sımdı turk kurt basımdan gecenlerı soledım sonucları fıkırlerımı onlardan aldıgımı belırtmek ıstedım ayrımcılık yapmadım benım kurt de arkadasım var bla bla ama
fede Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 sağ soldan sonra mı çıkmış. ney? http://en.wikipedia.org/wiki/Kurdish_rebellions
Absolut Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Bazıları kullanıldı ama yaşı büyüdüğünde yaptıgı hataları anlayıp o yoldan ayrıldı. Bazıları ayrılmayıp diğer gençleri o yola inandırdı, hayatlarını harcadı, hayatlar harcattı.
tremor Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Stifler said: tremor said: kurt ırkı dıye bısey yoktur arastırabılırsınız . sunuda ıdda edıyorumkı pkk tsk dan fazla kurt oldurmustur ben anlamadımtük sılahlı kuvvetlerı pkkli oldurmustur ama pkk bazı kurulan kurt orugtlerının guclenmesını ıstememıstr bır cok sebebı var
tremor Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 nasıl anlatsam bılmıyorumkı mesela kazaklar dıyoruz ama aslında turk kokenlıdırler adama sorsan kazagız der dogu bloku ulkerı genelde rus hayranıdır ccunku adamlar sız kazaksınız demısler asımıle olmuslar azerbeycan dısındada turkıyeyi sevmezler
fede Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 kazaklarla kürtler aynı şey mi şimdi. ya bilerek mi yapıyosun abi bunu. hehe
Öne çıkan mesajlar