balon Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 gazeteciye ne oldu abi acaba haber ajansınınkine?
elaidi Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Bence Muhsin Yazıcıoğlu ve diğer iki kişi bir yere sığınmış olabilir. mağara vs vs gibi bi yere. Ne bileyim. Gönül ister ki öyle olsun.
Absolut Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Telefonla arayan kişinin hayatta olma olaşılığı var deniyor.
elaidi Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Hürriyet'te de, bizi kurtarın dedi kurtulamadı diye haber başlığı var.
Absolut Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Bu da mynetin haberi: Gene birbirini tutmayan bir sürü bilgi kalabalığı. Enkaza ulaşıldı BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun da içinde bulunduğu 5 kişiyi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı. CİHAN Haber Ajansı'nın geçtiği habere göre, enkaza ilk ulaşan köy sakinleri, helikopterde bulunan herkesin ölü olduğunu bildirildi. İçişleri Bakanı Beşir Atalay, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekileri taşıyan ve önceki gün düşen helikopterin enkazına ulaşıldığını açıkladı. Helikopterin enkazının Sisne ile Elmadağ arasında Şahinkaya bölgesinde olduğu belirtiliyor. Alınan bilgiye göre enkaz, Kurucaova'nın 4 kilometre kuzeydoğusunda bulundu. Ekipler de o bölgeye yönlendirildi Bakan Atalay, "Sizlere arama-kurtarma çalışmalarıyla ilgili detaylı bilgi verecektim. Ancak ani bir gelişme oldu. Bu nedenle bunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Helikopterin enkazına, şu an bana gelen bilgilere göre ulaşıldı. Döngel köyü Şahinkayası mevkisinde Sisne-Elmalı arasında helikopterin enkazının bulunduğu bilgisi bana geldi" dedi. Bakan Atalay, enkazdakilerin sağlık durumuyla ilgili sorular üzerine, ''Enkazın bulunma bilgisi çok yeni. Bu konuda şu anda birşey söyleyemiyorum'' yanıtını verdi. Atalay ve beraberindekiler, daha sonra enkazın bulunduğu bölgeye doğru gitmek üzere Göksun Kaymakamlığından ayrıldı.
elaidi Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 iyi de 6 kişi var helikopterde. baştan fail. sdf
Absolut Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Korucu veya köylüler diye geçiyor. Hala belirsiz gelen haberler benim okuduğum sitelere göre. Hürrüyette haberturke yakın bilgi vermiş. 3 ceset var 3 kayıp var. Yazıcıoglu kayıplar arasında.
elaidi Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Enkaza ulaşılıp resmi bir açıklama yapmadan sanırım kesin bir bilgimiz olmayacak. beklemekten başka çaremiz yok.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 korucu 4 tane cesetten bahsediyor
elaidi Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 NTV'ye biri konuşuyo. yazıcıoğlunun hayatta diğerlerinin öldüğünü sölüyo.
Buyse Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 partililer öyle diyormuş güvenilmez ona çok. ama sürekli tipi sis var cidden bölgede. teknoloji ne kadar gelmişmiş olursa olsun hava şartları etkiliyor illa ki.
Absolut Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 İHA muhabiri hayatını kaybetmiş. Huzur içinde yatsın.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 ntv ne abi habertürkte şu an helikopterin yanındaki adamla konusuyolar 5 ceset var muhsit yazıcıoğlu yok diyor
elaidi Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Enkazın ordaki adam diyor ki, 5 ölü var suratlar donmuş. muhsin yazıcıoğlu yok.
Horizon Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Abi sizde buraya her saniyenin haberini yazmayın lütfen. Bizim medya saniye saniye x şahıs şuraya geldi mi acaba mı acaba şeklinde dakikalarca ara ile yalan yanlış bilgi yayınlıyor.
Buyse Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 ntvde de aynı adam var şu anda. 5 ceset var diyor ama tanıyamıyorlarmış şu anda tam. ölmüştür abi dayanılmaz ya.
Horizon Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 pff, Allah rahmet eylesin. İnşallah sağ çıkan olur.
elaidi Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 valla muhsin yazıcıoğlunu göremiyoruz şu an diyo. 5 ceset 1 kayıp onun da o olduğunu düşünüyo adam.
elaidi Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Yalnız çok garip, adam gönye köyündeyiz valla biz bugun çıktık aramaya dio. çıktıkları gibi bulmuşlar helal olsun
kermit Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 ordaki adamlarda tipi var donacaz diyolar lol. o adamlarıda kaybetcekler
elaidi Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 sallama lan, adam ateş yaktık 18 kişiyiz ısınıyoruz dio
Buyse Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 abi tv varsa bakın ben böyle tipi görmedim acayip cidden. 18 kişilermiş ateş falan yakmış adamlar gelirler oraya biraz sonra.
kermit Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 elaidi said: sallama lan, adam ateş yaktık 18 kişiyiz ısınıyoruz dio lan habertürkte konuşuyolar çok soğuk donuyoz diyo aha şimdi yine dedi.
Öne çıkan mesajlar