Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopteri düştü.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yahu karar verin , adamlar bulunamazsamı şüphelşeniceksiniz , canlı kalırlarsa mı ?

Hangisini istiyoruz arkadaşlar ? Bir mağara buldularsa tabiki canlı kalabilme ihtimalleri var. Çok doğal birşey. Umarım sağlardır.
Mesaj tarihi:
Absolut said:
Terbiyesizliği yapan sensin son yorumuna bak ondan sonra konuş. İnsan inancı hayatı ile dalga geçince başın göğemi eriyor?
GEd said:
Absolut said:
GeD kapa çeneni.

Terbiyesizlik yapma,sana sorucak değilim ne yazicağımı.

Burdan yayınlatmıyorsun mesajı madem , özelden ilettim, çok ikili münakaşaya girmişimdir forumda belki post sayım az bile olsa ama bu kadar saygısızlığını ilk defa görüyorum.

Kimsenin inancıyla dalga geçme ölenlerle dalga geçme diye bir şey söz konusu değil, özelden de yazdım burda insanlar ölürken kimsenin sorumlu namına bir şey aramamaya alışması problem.

Neyse artık bildiğiniz gibi takılın, bizim hatamız

Özelden yazdığın seviyesizliğide sana iade ediyorum muhattap olmamak en doğrusu sanırım.
Mesaj tarihi:
Yanlız şaka maka Türkiyeye olan inancımı sıfırlayan bir kaza oldu. Türkiye'nin %90'u halen Muhsin Yazıcıoğlu'na aşıkmış ya, daha çok maraş katliamı sivas katliamı görürüz artık.
Mesaj tarihi:
buraya attığın son 3 mesaj anlamsızdı. söylediğin herşeye cevap verdik, ama hırsını alamayıp trollemeye başladın topiği.

modlar da insandır. ben sinirlenmedim çünkü alışkınım insanların bana laf etmesine. ama absolut sinirlenmiş olabilir, herkes ciddi ciddi birşeyler yazıyor (cons dışında, ama o da cons zaten :), ki absolut ona da dikkatli yaz demiş).

sen hala gelmiş özel mesajları buraya yazıyorsun. aranızda sorun varsa ömden halledin plx
Mesaj tarihi:
Yaralı olduklarını düşünürsek ve düştükten sonra harcanan zamanı da koyarsak sağ çıkma olasılıkları milyonda bir.Ama milyonda bir olsa da şans var.İnşallah sağ kalan olmuştur.
Türkiye bir felaketle yüzleşmeden onun için önlem alınamıyor malesef.Adam gibi yoğun bakım kuralları gelmesi için bir bakanın ölmesi.Deprem bilinci için 17 ağustosu yaşaması,
şimdi de arama kurtarma rezilliklerinin eksikliklerinin giderilmesi için bu kaza var önümüzde.İnşallah bu arama kurtarma işleri düzgün bi yapılanmaya gider.Ne bileyim tek bi numarada toplanır.Koordineli çalışılır ,uzmanlar toplanır bu işi dışarıda en iyi kim yapıyorsa örnek alırlar vs.
Mesaj tarihi:
Sylian said:
Yanlız şaka maka Türkiyeye olan inancımı sıfırlayan bir kaza oldu. Türkiye'nin %90'u halen Muhsin Yazıcıoğlu'na aşıkmış ya, daha çok maraş katliamı sivas katliamı görürüz artık.

aşık olduğundan değil. iğrenç bir insan, sibiryaya göçse gitse bir daha ismini duymasak yeridir.

ama o helikopterde bu adamın dışında da insanlar vardı.
Mesaj tarihi:
aşıklıkla alakası yok. bazı insanlar hala kalp taşıyorlar insan ölümlerine üzülmeseler de "saygı gösteriyorlar." geyik malzemesi yapmıyorlar. ha toplumun geneli dersen akp ile bbp arasında çok fazla siyasi düşünce farkı yoktur. akp destekleyen adam muhsin yazıcıoğlunu da sever.
Mesaj tarihi:
Jadelith said:
buraya attığın son 3 mesaj anlamsızdı. söylediğin herşeye cevap verdik, ama hırsını alamayıp trollemeye başladın topiği.

modlar da insandır. ben sinirlenmedim çünkü alışkınım insanların bana laf etmesine. ama absolut sinirlenmiş olabilir, herkes ciddi ciddi birşeyler yazıyor (cons dışında, ama o da cons zaten :), ki absolut ona da dikkatli yaz demiş).

sen hala gelmiş özel mesajları buraya yazıyorsun. aranızda sorun varsa ömden halledin plx

Siz her eleştiriyi can siperene hükümet eleştirisi algılıyorsanız bu sizin sorununuz, benim eleştirdiğim yeterli altyapı ve eğitim olmaması bu konuda,hala doğa böyleyse napsınlar derseniz bende size düşündüğümü belirttim.
Mesaj tarihi:
GEd said:

Siz her eleştiriyi can siperene hükümet eleştirisi algılıyorsanız bu sizin sorununuz, benim eleştirdiğim yeterli altyapı ve eğitim olmaması bu konuda,hala doğa böyleyse napsınlar derseniz bende size düşündüğümü belirttim.

hayda hükümetle ne alakası var?

bahsettiğiniz derecede ihmal yok dedim. 3 saat iyi mi kötü mü bilmiyorum dedim. yurtdışında da olabiliyor dedim.

sen trollemeye vurdun işi. böyle tartışma çıkması gibi bir amacım yoktu : )
Mesaj tarihi:
said:
Helikopter enkazını Malatya Arama Kurtarma ekibinin bulduğu öğrenildi. Enkazı Döngel Köyü Muhtarı Yılmaz Tilki'nin oluşturduğu ekip buldu. Tilki, "Helikopterin gövdesi dağılmış durumda. Şu an helikopterin yanındayız. Helikopterin parçaları yer tarafa dağılmış durumda. Şu anda 2 cesedin donmuş olduğunu görebiliyoruz. Bu alanda henüz arama yapılmadı. Şiddetli fırtına var." dedi. Köy muhtarı Ekrem Kuzgun, helikopterdekilerin donmuş halde bulunduklarını söyledi.
Mesaj tarihi:
GEd said:
Türkiyede herkez bazı şeyleri kabullenmiş sanırım,bu şekilde yaşamay yani , ABD de yaşanan tek bir olay ile kıyaslanmasıda ilginç,orda 100 olayda kaçında öyle bir sonuç alınıyordur acaba? Doğa koşulları ve şartları kotu olabilir,sonuç uzayabilir ancak orada 3000 insan var deniliyor,bunların ne kadarı bu alanda uzman,eğitim almış ,yani kısaca insan hayatına hiç değer verilmiyordu hala da verilmi

Bunu yazmışım bana gelen cevap şu

jadelith said:
yahu Hava durumu kötü napalım

ged said:
işte Kader kısmet zaten bu işler naparsın,yazılmışsa olur.

Eğtim altyapı eksik bu konulara daha fazla eğinilmeli deyince bu cevabı alırsam bende sana haklısın o zaman kısmet bu işler derim.

Ayrıca absonun ayıbı absonun kendisine özel mesajı koyarak hata yaptım affetsin o konuda.
Mesaj tarihi:
@ Abso, yahu GEd kimsenin inancıyla dalga geçmemiş ki, bu olayda olmasa bile pek çok olayda ''allahın işi, ne yapabiliriz ki'', diyenler ve bu zihniyeti destekleyenler yok mu? (ki bu olayda da eninim vardır) Bunun ironisini yapmış adam. ''Kapa çeneni'' demen, beni de çok rahatsız etti. Birisi sana böyle bir şey dese tepkin ne olurdu? Merak ettim doğrusu. Bilemeyeceğim tam olarak ama, tahminimce banlardın diye düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
hm ondan önce verdiğim cevapları copy paste etmemişsin nedense. aynı durumu 2 defa açıkladım, 3. defa açıklamak istemedim. yani o hava kötü napalım lafının detaylı açıklaması önceki postlarda bulunuyordu.

neyse amacını belli ettin, cevap yazmayacağım sana.
Mesaj tarihi:
Haberturkun dediğine göre:

Enkaz yerine ulaşan korucu Abidin Karataş'ın verdiği bilgilere göre 3 kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden kişilerden biri helikopterin içinde. Kayıp olan kişilerin içinde BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu da var.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...