Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Xp kullanıyorum xp yi hatasız yükledi ama tüm uolarda falan error veriyo ne yapmalıyım? Aos için server nereden bulabilirim? Teşekkürler...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Aos serverı kurmak istiyorsan Run UO Emulator'ü kullanmak zorundasın. Buradan...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 kurmak demedim oynamak dedim ama :) runuo oldugunu biliyorum.. ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 ne hatası ?[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 bu arada şu üye yazan yerin altındaki simgeleri nerden yapıyonuz :) avatar gibi.[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2003 gülüm bak bak mesela 1k mesaj atarsan benimkinden çıkıyor 5k atarsan diğer 10k atarsan diğer kalpli olanlarda yeni üye anlamına geliyor..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 oha 5k msg atan var mı[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 niye olmasın olm :) yani bende 1k yaptıgıma inanmıyorum ama ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2003 Dark venue uo serverı var...yada uo gateway indirerek diğer BELEŞ severlara bağlana bilirisn...[hline]So, boy , stant tall and embrace the fire of the legend... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar