colombo Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Arkadaşlar scorch ve living bomb un boyutunu büyütüp cd sini gösteren addonun adını bir arkadaş söylerse beni büyük dertten kurtaracak kolay gelsin...
Anubisath Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 power auras classic http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/powerauras-classic.aspx
colombo Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Tam olarak istedigm bu degil örnegin bossun üstündeki debuffları görürken benim tam o noktada olan debuffumu büyük görmek istiyorum...
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Hatta x-perl'ün sevdiğim diğer bir özelliğide kendi üstünüzdeki yada başkasının üstündeki buffların üstününe farenin imlecini götürünce, o anda raidde bu buffa sahip olmayan kişilerin isimleri ve grupları ile listelemesi. Bu hem attığınız buffın kimlere gitmediğini görmek için bire bir, hem flask-yemek vs gibi kullanılmasını beklediğiniz şeylerin kimlerde olmadığını takip etmek içinde vazgeçilmez. Başka yararları oluyor tabi. x-perl kullanmamın 2-3 sebebiden biride budur.
Anubisath Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 colombo said: Tam olarak istedigm bu degil örnegin bossun üstündeki debuffları görürken benim tam o noktada olan debuffumu büyük görmek istiyorum... pardon ya yanlış okumuşum, proclayınca ekranda spell'lerin iconunu büyükçe gösteren bi add-on soruyosun sandım. (nası okuyosam artık :P) target'ın üstündeki debufflarını target portresinin altında degil de ekranın kendi istedigin bi yerinde görmek istiyosan (mesela ben cast barın üstüne koyarak kullanıyorum) class timer add-on'unu tavsiye ederim.
Öne çıkan mesajlar