colombo Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Arkadaşlar scorch ve living bomb un boyutunu büyütüp cd sini gösteren addonun adını bir arkadaş söylerse beni büyük dertten kurtaracak kolay gelsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 power auras classic http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/powerauras-classic.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
colombo Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Tam olarak istedigm bu degil örnegin bossun üstündeki debuffları görürken benim tam o noktada olan debuffumu büyük görmek istiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 X-perl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 x-perl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Hatta x-perl'ün sevdiğim diğer bir özelliğide kendi üstünüzdeki yada başkasının üstündeki buffların üstününe farenin imlecini götürünce, o anda raidde bu buffa sahip olmayan kişilerin isimleri ve grupları ile listelemesi. Bu hem attığınız buffın kimlere gitmediğini görmek için bire bir, hem flask-yemek vs gibi kullanılmasını beklediğiniz şeylerin kimlerde olmadığını takip etmek içinde vazgeçilmez. Başka yararları oluyor tabi. x-perl kullanmamın 2-3 sebebiden biride budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 colombo said: Tam olarak istedigm bu degil örnegin bossun üstündeki debuffları görürken benim tam o noktada olan debuffumu büyük görmek istiyorum... pardon ya yanlış okumuşum, proclayınca ekranda spell'lerin iconunu büyükçe gösteren bi add-on soruyosun sandım. (nası okuyosam artık :P) target'ın üstündeki debufflarını target portresinin altında degil de ekranın kendi istedigin bi yerinde görmek istiyosan (mesela ben cast barın üstüne koyarak kullanıyorum) class timer add-on'unu tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 cooldowntimers3 kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Pitbull4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar