Teddy Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Finlandiyada erasmus yapiyorum, arkadaslarim yanima gelicekler. Odamda kalıcaklari için otel rezervasyonlari yok, bu sebeple benim davet mektubu yazmam lazimmis. Mail ve fax olarak gonderilen mektuplari kabul etmiyorlar illa ıslak imzalı istiyorlar. Benim adıma yazsa ve kendi imzalasa olmaz mı? Sımdı mektup yazıp yollamaya useniyorum =) Benim mektup yazip yollamamdansa, otel rezervasyonu yapip vizeyi aldiktan sonra iptal etmek daha mi mantikli olur? Simdiden tesekkurler..
jarjar Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 otel rezervasyonu tabii ki daha mantıklı ayrıca davet mektupları genellikle noter onaylı işe yarar benim bildiğim onu da bir araştır.
Law Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 İngilteredeki ablam, annem ve kardeşim için davet mektubu göndermişdi, noter onaylı değildi. Ama işte kendi el yazısı ile yazmış ve imzalamışdı.
Sailor Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 hostels.com dan yaptır rezervasyonu iptal et birşey olmaz :)
BonePART Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 olur sen itiraz etmedikce bi sikintida olmaz atsinnar imza
nedanko Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 ben annem icin email olarak atmistim kabul etmislerdi :) otel rezervasyonu icin http://www.venere.com/ kullanabilirsin, kac gun icinde iptal hakkin oldugu falan gibi seylerde var. ekstra bisi odemeden iptal edersin..
Esh Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 booking.com dan yapsinlar rez. 2 gun kala iptal $arti var bedava. ugra$mayin hic davetle felan. bissuru $ey isteyecekler. cocuklarin bankada parasi olsun yeter.
Teddy Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Çok teşekkürler, soyledim otel rez yaptircaklar..
Öne çıkan mesajlar