mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 =)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Gülme lan :D Ben en azından manitam gibi olan hatun yavşadı diye üzülmüyorum (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 asdfasdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Rajeesh said: paspatur said: Gençler, özenmeyin bunlara. Sigara adamı öldürür sex yapın olmadı Elma=Vitamin | Vitamin=Güç | Güç=Başarı| Başarı=Para|Para=Kadın| Kadın=Seks| Seks=Aids| Aids=Ölüm| Elma isteyen varmı.? Reogmar said: temel trt 1 de bir yarışmaya katılır ve kazanır. kendisine bir kitap hediye edilir. kitabın adı da "düz mantık" tır. temel hediyeyi alırken sorar; -bu kitapta ne yazıyor? -okuyunca öğrenirsin... -ben onunla uğraşamam, anlat bakayım sen bana. -ok bak şimdi; senin evinde akvaryum var mı mesela? -evet var... -o zaman içinde su da vardır? -evet var... -içinde su varsa balık da vardır.... -evet var... -balık varsa hayvanları da seviyorsundur sen? -evet.... -hayvanları seviyorsan insanları da seversin her halde? -evet... -o zaman senin sevgilin de vardır? -evet var. -yaşlı görünüyorsun o zaman sen evlisindir? -evet. -e karın olduğuna göre de, homoseksüel değilsindir? -evet. -bak gordun mu?... temel çok etkilenir. kitabı alır koltuğunun altına eve doğru giderken dursun'u görür. dursun sorar; -temel o ne? -düz mantık kitabı! -nasıl bir şey anlat bakiiim. -bak şimdi; sizin evde akvaryum var mı? -yook! -o zaman sen ibnesin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 nileppezdel said: BLACKWOOD yazanlarda yazdığını gördüm de BACKWOODS'da hiç gördüğümü hatırlamıyorum. Yanlış hatırlıyor da olabilirim tabi. Ama Djarum kaçak mesela o kesin :D backwoodsta yazmıyor zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Tamam işte BACKWOODS yasal olarak satılmıyo diye biliyorum ben de onu savunuyodum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 hala neyi savunuyosun haksızsın ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 nileppezdel said: Tamam işte BACKWOODS yasal olarak satılmıyo diye biliyorum ben de onu savunuyodum :D zaten backwoods yasal olarak satılmıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 E tamam ben de onu savunuyodum kafa mı buluyosunuz? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 hayatımda içtiğim en kötü puro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 kafa bulmuyorumda bunu anlamak için 2 sayfalık topic pef :( kesin biri çıkacak yok biz arıyorduk yasallığını tartışmıyorduk diyecek hadi bekliyorm sadaszfsdz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 adamınbiri said: hayatımda içtiğim en kötü puro kralsın sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 çok kötü abi cidden hayatta içilmez lise 2 deyken içmiştim içmez olaydım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Sen yanlış içmişsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 dünyada duman çıkartan ne varsa içmişimdir ben buna orta okulda çubuk kraker yakıp sigara içiyomuş gibi annemleri sinir etmekte dahil :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 doğru taraftan yaktığına eminsin değil mi? asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 nilep abiniz göstersin nasıl alıcagınızı agzınıza puroyu ve nası içinize çekiceginizi ^_^ (süfer smiley) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 İşaret parmağını tutuştur başparmağından dumanı çek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 bLackcha0s said: seks alkol uyuşturucu mp3 avi jpeg işte CHP gençliği :)o blackwood sakın almayın, leş gibi + dağılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Laorx said: bLackcha0s said: seks alkol uyuşturucu mp3 avi jpeg işte CHP gençliği :)o blackwood sakın almayın, leş gibi + dağılıyo. dağılıyor mu? ha evet yalarsan dağılıyor ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Masquerade said: zafer plaza tobacco shop'da var sanırım. hmm bi bakım oraya da şimdi zafer plaza dedim mi aklıma kazık geliyor :D 12-15 liradan vermeye kalkmasınlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 PassivE_KesH said: dağılıyor mu? ha evet yalarsan dağılıyor ^^ ha? sen yalıyomusun haha, paketten çıkardığım anda dökülmeye başlayan kötü sarılmış kötü bi tütün ztn önemli olan o değil tadı da leş gibi. backwood için mutlu olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Ballısından içmiştim sarı olan. çok nadir özel olaylarda gidiyorum alıyorum arada. 9 milyona satıyolar burda heryerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 nileppezdel said: BLACKWOOD yazanlarda yazdığını gördüm de BACKWOODS'da hiç gördüğümü hatırlamıyorum. Yanlış hatırlıyor da olabilirim tabi. Ama Djarum kaçak mesela o kesin :D backwoods'da kaçak zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar