fede Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Jadelith said: azım sulandı lan yannız eski fotolar baya eski galiba, taksiler doğan filan : ) ama osun helal olsun. istanbula gelseymiş işte, bunları gördükten sora verirdim oy :P eski fotolar en fazla 4 5 senelik. 4 5 senede yaptı o porsuğun çevresini filan hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 amcam eskişehirde olduğu için yakında gördüm değişimi, çooook güzel bir şehir oldu eskişehir. tramvaylı bir sokak vardı (odunpazarı mıydı acaba adı?) oralar falan baya hoş yerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 SeaGle said: bursa'nın insani iyi değil ki, valla bursa'da 18 sene kaldım orda büyüdüm. bursa'nın yerlisi ve çevre köylüleri çok kibar ve mükemmel insanlar. göçlerle çehresi değişti şehrin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Doktorlar caddesi... İstiklal caddesine benziyor biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Büyükerşen, Türkiyedeki "tek" gerçek belediyecidir bence. Bir Eskişehirli olarak gururla söylüyorum li adam şehri baştan yarattı. Şu an yenilenen ve gençlik merkezi olan eski fabrika, raylı taşıma, heykeller ve anıtlar, temiz bir şehir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 +1 valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar