Valeron Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 bide ankete göre memleketi kurtarmakta şahaneymiş ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Evet ya Hikmet Şahin çok başarılı. Peki şu anki İKEA'nın yerini 52m TL ye İkeaya sattığını. 1 ay sonra ikea'nın sadece yanındaki Anatolium alışveriş merkezi yapılan yeri 80m'a Maya guruba sattığını biliyormuydunuz? Adamlar akıllılar ikea'nın inşaatını bedava getirdiler. Aaaa pardon yok bizden aldılar desek daha doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aforoz Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Devilmanta said: komik olmayın yaa taşradaki adamın elinde internet mi varki internete girip akp ye oy versin tabiki chp çıkar... Ben Bursa'da yaşıyorum Taşra neresi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
global Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Mendoza said: Evet ya Hikmet Şahin çok başarılı. Peki şu anki İKEA'nın yerini 52m TL ye İkeaya sattığını. 1 ay sonra ikea'nın sadece yanındaki Anatolium alışveriş merkezi yapılan yeri 80m'a Maya guruba sattığını biliyormuydunuz? Adamlar akıllılar ikea'nın inşaatını bedava getirdiler. Aaaa pardon yok bizden aldılar desek daha doğru. o olay baya bi karışık, davalık falan olundu boykoop ile büyükşehir belediyesi arasında. hatta burayı 90ların sonunda devlete benim akrabalarım sattı. sonra bu ikea işi çıkınca davalar açıldı yeni paralar alındı falan. baya bi karıştı olay. büyükşehir hatalımı, ewt bence. ama ikea olayından çok; hikmet şahin in göze batan en büyük rantı kent meydanı projesidir. dünyanın neresinde kent MEYDANI yapılacak diye binalar yıkılıp, yerine KENT MEYDANI adlı alışveriş merkezi dikilmiştir acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aforoz Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Ayrıcada Balibey han'ı orjinale son derece aykırı bir proje oldugunu mimar yakınlarımdan öğrendim, insanların gözünü boyamak adına bu şekilde mimari girişimlere hele hele tarihi bu işe bulaştırmalarına son derece karşıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 global said: Mendoza said: Evet ya Hikmet Şahin çok başarılı. Peki şu anki İKEA'nın yerini 52m TL ye İkeaya sattığını. 1 ay sonra ikea'nın sadece yanındaki Anatolium alışveriş merkezi yapılan yeri 80m'a Maya guruba sattığını biliyormuydunuz? Adamlar akıllılar ikea'nın inşaatını bedava getirdiler. Aaaa pardon yok bizden aldılar desek daha doğru. o olay baya bi karışık, davalık falan olundu boykoop ile büyükşehir belediyesi arasında. hatta burayı 90ların sonunda devlete benim akrabalarım sattı. sonra bu ikea işi çıkınca davalar açıldı yeni paralar alındı falan. baya bi karıştı olay. büyükşehir hatalımı, ewt bence. ama ikea olayından çok; hikmet şahin in göze batan en büyük rantı kent meydanı projesidir. dünyanın neresinde kent MEYDANI yapılacak diye binalar yıkılıp, yerine KENT MEYDANI adlı alışveriş merkezi dikilmiştir acaba. bi de oranın o kadar reklamını yapmışlardı bursa meydanına kavuşuyor diye :D gördük meydanı olaya çok dha iyi şeyler yapılabilirdi he eski pasaklı görüntüsünden kurtuldu iyi oldu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Kent meydanı ile ilgili hakatten baya bir amelelik söz konusu. Ama o eski garajın pisliğin ortadan kalkması oraya ayrı bir hava getirdi. Çehresi değişti. Oraya insan gitmez iken , şimdi merkezi bir yer olma yolunda ilerliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Horizon said: Kent meydanı ile ilgili hakatten baya bir amelelik söz konusu. Ama o eski garajın pisliğin ortadan kalkması oraya ayrı bir hava getirdi. Çehresi değişti. Oraya insan gitmez iken , şimdi merkezi bir yer olma yolunda ilerliyor. Malesef doğru söylüyorsun. Çok merkezi bir yer oldu geçen gün kuaförde biri anlattı. Önünde kadın pazarlayan insanlar oluyormuş geceleri. Keşke kültür merkezi koysalardı adını. heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Kadını pazarlamak isteyen , alışveriş merkesinin içinde de pazarlar. Ne alaka ne saçma bir söylem bu ? Kent meydanı kadın pazarlama merkezi !!1! aman tanrım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Ha yok onların toplanma yeri olmuş geceleri. Öyle dedi adam ben onun yalancısıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Kent meydanı kurulmadan önce o bölge zaten bu pisliğin yuvası haline gelmişti , oradaki esnaf olsun , çalışanlar olsun , dolmuşçular vs. hepsi bilir. Orada ufak tefek oteller fuhuş yuvasıydı , lokantalar travesti kaynıyordu vs. Ama birçoğu temizlendi düzenleme sayesinde. İllaki kalan vardır hala yapan vardır. Yani heryerde var sıfıra indiremezsin. Önemli olan insanları rahatsız edecek derecede olmaması. Ben çok sık gidiyorum kent meydanına , daha raslamadıysam rahatsız edecek derecede bir durum yok anlamına geliyor. Eskiden orada kaldırımdan ailece geçmek mümkün değilken şimdi insanlar komple yaşlı , genç , aile geceye kadar rahat rahat dolaşabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 lol yani lol. ya 15 yaşındasın gündüz saati gittin hep oraya, ya da gerçekten hayatın kurtulucak kadar para girmiş cebine bu kadar at gözlüklü yorum yapıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 bursanın düşman işgalinden kurtuluşunu 11 eylülden 29 marta çekeriz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 thelegbra said: lol yani lol. ya 15 yaşındasın gündüz saati gittin hep oraya, ya da gerçekten hayatın kurtulucak kadar para girmiş cebine bu kadar at gözlüklü yorum yapıyosun. Bence sen kent meydanına bile gitmemişsin. benim söylediklerim de yorum değil , gördüklerimdir. Haftada en az 2-3 kere kent meydanına arkadaşlarla gideriz ve en azından 11 e kadar otururuz. Giriş çıkışların 10 dan sonra kapatıldığını bilirsiniz eğer gidiyorsanız. Ona rağmen gloria ve cafe crown içinde müşteri oldukça açık kaldığı için , az insan varken bile ortamı görebiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 11de eskiden de göremezdin yüksek sayıda "garip" olay zaten. olay kadın satmak ve travestiler falansa, daha güzel bekleyecek bir yer buldular kendilerine bu da gece 1-2den sonra oluyor. "eski garaj" geceleri neredeyse hala aynı. %20-30 azalma olmuştur, o da belki uyuşturucu olaylarında, tinercilerin toplanmasında falandır. hem orası hem beşyol tıkır tıkır çalışıyor. ama onu bunu da bahane ederek tüm içkili yerleri "kırmızı sokak" uygulamasına çekecekler, orası da ayrı konu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Ben demek istediğini anlayamıyorum , kent meydanı kurulduda bu işleri yapanlaramı yaradı yani ? Düzenleme yapılmasamıydı nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 pek birşey değişmedi makyajlandı binalar modernleşti diyorum sadece, aynı son mesajlarda diğerlerinin dediği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 kent meydanında sinemaya gittik bir kere babamla, çalışanlar çıkışta bize yanlış yol gösterdiler merdivenlerden falan alakasız yerlere indik 20 kişi kazan dairesi tarzı bir yere geldik sonunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 bursa dışında okuyorum. bursada ailem. her gidip gelişimde gözlerimliyorum ne değişti diye. 3 yılda bi yol bi metro yapıldı. bilmiyorum yeterli midir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 bursa da chp alsın, bi de gelsin beni alsın:D nette yapılan anketlere güvenmeyin efem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 toggie said: bursa 2007 genel secimlerinde yuzde olarak akp'ye en cok oy veren sehirdi. yok bursa 50% oy verdi akpye. en yüksek 72% bingöldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
global Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Aket-Atum said: kent meydanında sinemaya gittik bir kere babamla, çalışanlar çıkışta bize yanlış yol gösterdiler merdivenlerden falan alakasız yerlere indik 20 kişi kazan dairesi tarzı bir yere geldik sonunda :D eee? bunun konumuzla, bursanın kurtulup kurtulmamasıyla, akp belediyesinin yaptığı doğru-yanlış işlerle ne alakası var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Estel_Anorien said: hala daha akp'nin esas seçmen kitlesinin interneti dahi olmayan kitle olduğunu öğrenemediniz mi? =) ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Estel_Anorien said: hala daha akp'nin esas seçmen kitlesinin interneti dahi olmayan kitle olduğunu öğrenemediniz mi? =) halka büyük hakaret, alan yetkilisine ban!!11!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar