Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bursa Kurtuldu...

Aforoz

Öne çıkan mesajlar

bu seçimde bursada chpnin kazanması mümkün değildir.
akp yandaşlarını bırakın bir yana, objektif bi şekilde baktığımızda akp belediyesinin yaptıkları ortadadır.
varsın olsun çeşmeler sırıtsın, bursada son 5 yıldır baya çok şey değişti.
osmangazide daha da fazla. ve şuan osmangazi belediye başkanı recep altepe büyükşehir adayı. bence hikmet şahinden daha çok şey yapma potansiyeli var.

yerel seçimde hizmete bakıcaksak eğer, bursanın kurtulacak bişeyi yok zira gayet iyi durumda önceki belediyelere göre.
yok,
sağ koltukaltında fino köpeği sıkıştırıp cumhuriyet mitinginde bayrak sallayan laik kendi ayakları üzerinde duran chp/izmir kadıncıklarından olacaksak, evet: allah belanı versin akp haydi kurtul bursa...
Sosyal ağlarda paylaş

Bursada cidden chp çok zor. Baya bi reklam yapıyorlar ama boş. Eski belediye başkanı hikmet şahin hakkında yolsuzluk dedikoduları çıkmasına rağmen hükümet desteği sayesinde çokşey yapıldı bursada. O yolsuzluk muhabbetleri yüzünden ki akp recep altepeyi hikmet şahinin yerine aday yaptı bu seçimde.

Bursaray yapıldı , anayolda trafik lambası kalmadı heryerde 8 kavşak yapıldı , eskiden oralarda nasıl trafik sorunu çekilirdi bilir bursalılar.

Recep altepenin osmangazideki yaptıklarıda kesinlikle gözden kaçmaz. Hakatten bursanın kurtulacak birşeyi yok tam tersine chp alırsa bana göre batar :).

Ben birtek nilüferi merak ediyorum. Bakalım Bozbey tekrar alabilecekmi. Senelerdir hiçbir gelişme düzenleme yapılmadı nilüferde. Nilüfer yeni ve planlı bir yerleşim merkezi olmasına rağmen gözle görünen adam gibi birşey yapılmadı. Yazın konserler veriyorlar bir o var.
Sosyal ağlarda paylaş

bursada doğup büyüdüm

çok nadir giderim bursaya

ve şunu diyim. o kadar yol raylı sistem şehir merkezindeki hayvani bina vsvsvs yaptıktan sonra akpyi bir daha seçmezlerse kendileri bilir : ) 18 yaşına kadar haftada bir gidiyordum, ankara yolu trafiği bursanın içine veriliyordu doğduğumdan beri + minibüsler trafik yapıyordu sanayii siteleri ile bursa arasında.

adamlar bir otoyol bir raylı sistem koydular, kaç sene sonra gitmiş olmama rağmen trafik hayli azalmış.

akpye istediğinizi diyin, haklısınız derim, ama bursada çok çalışmış adamlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Jadelith said:
bursada doğup büyüdüm

çok nadir giderim bursaya

ve şunu diyim. o kadar yol raylı sistem şehir merkezindeki hayvani bina vsvsvs yaptıktan sonra akpyi bir daha seçmezlerse kendileri bilir : ) 18 yaşına kadar haftada bir gidiyordum, ankara yolu trafiği bursanın içine veriliyordu doğduğumdan beri + minibüsler trafik yapıyordu sanayii siteleri ile bursa arasında.

adamlar bir otoyol bir raylı sistem koydular, kaç sene sonra gitmiş olmama rağmen trafik hayli azalmış.

akpye istediğinizi diyin, haklısınız derim, ama bursada çok çalışmış adamlar.

Bursaya gelmediğin belli oluyor.

Raylı sistemi bundan 2 önceki belediye başkanı projelendirmiş ve onaylamıştır, bundan önceki başkan Erdoğan Bilenser de açılışını yapmıştır. Akp belediye başkanı Hikmet Şahin sadece metronun Ankara yolu ayağını yaptı, ki onun da ödeneği/projesi Bilenser zamanında çıkmıştı. Akp belediyesi 7 senede sadece metronun Uludağ universitesi etabını projelendirebildi. Malesef ona ödenek dahi çıkartamadı 2 senedir proje duruyor, temel bile atılamadı.

Büyük bina dediğin de Kent Meydanı alışveriş merkezi. Eski terminali yıkıp yerine otopark yapmaları gerekirken gidip alışveriş merkezi yaptılar, sanki hiç alışveriş merkezi yokmuş gibi.

Hikmet şahin sadece birsürü batçık yaptı şehre trafiği o biraz rahatlattı. Fakat aç gözlülükten şehrin farklı yerlerinde 10-15 batçığın yapımına aynı anda başladı o yüzden malesef 1.5 sene kadar Bursa halkı çile çekti. Plansızlık, programsızlık, eğitimsizlik, tecrübesizlik başka birşey değil. Sen gidip Gemlik belediye başkanını Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı yaparsan böyle olur.

Ayrıca tüm bunlardan sonra Hikmet Şahin yeni Akp belediye başkanı adayı bile gösterilmedi partisi tarafından. Düşün artık o kadar iyi işler yapmış...

Sonra diyorlarki akp ciler çok çalışıyor. Sizin gibi çenesi/klavyesi çalışıyor malesef hepsinin. Senin gibi eğitimli insanları bile kandırabiliyorlar ya ben ona üzülüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bursa - istanbul deniz otobüs ve feribot bağlantıları bile akp'ye vermek için yeter bence bursa'da .bir sürü esnaf, ticaretle uğraşan insanlar için istanbul 1 saat .

şehir içi de gayet iyi çalışıyorlar . ideolojik saplantıları olmayanlar dışında sanırım herkes verir akp'ye.
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:
bir sürü esnaf, ticaretle uğraşan insanlar için istanbul 1 saat

Malesef ticaretle uğraşan esnaf kalmadı bursada. Sadece Demirtaş Organize Sanayi Bölgesinde şu anda 60 fabrika kapalı. Tofaş, Renault, Karsan ne doğru dürüst çalışıyorlar, ne de ödeme yapıyorlar çalıştıkları esnafa.

Ama olsun kriz yok pardon, sanayicinin kendi beceriksizliği.
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:
bursa - istanbul deniz otobüs ve feribot bağlantıları bile akp'ye vermek için yeter bence bursa'da .bir sürü esnaf, ticaretle uğraşan insanlar için istanbul 1 saat .

şehir içi de gayet iyi çalışıyorlar . ideolojik saplantıları olmayanlar dışında sanırım herkes verir akp'ye.

Bursada mı yaşıyorsun merak ettim?

Yukarıda anlatılanlara karşı sürülen anti tezin pek bursalı gibi gelmedide.
Sosyal ağlarda paylaş

Bursada doğdum ve büyüdüm , hala da bursadayım. Şu yukarıda söylenenler çekememezlik tepkisinden başka birşey değil. Bursada akp yi sevmeyenler bile belediyenin çok iyi çalıştığını kabul ederler.

İllaki tersini söyleyenler olacaktır buradaki gibi. Malesef gerçekleri değiştirmiyor bu. Bursada hiçbir döneml bukadar şeyin yapıldığını görmedik. Erdoğan bilenserin de çok şey yaptığını gördük onu da kimse inkar edemez. AMa bu dönem yapılanlarıda kimse inkar edemez.

Eski DSP`li Başkan Ak Parti`ye çalışıyor

Recep altepe'nin osmangazi içinde yaptığı düzenlemeleri , temizlikleri de bir bursalı bilmiyorsa , o kendi bursalılığından şüphe etsin :).
Sosyal ağlarda paylaş

mendoza.

bizim işyerine köy yolundan geçerek gidilir benim yaşadığım yerden. hatırlıyorum ben ortaokula yeni başlarken deniyordu buraya otoyol yaptırılacak diye.

akp geldi yaptı

raylı sistem lafının çok önceden geçtiğini ben de biliyorum

ama akp geldi yaptı. bu kadar şans.. pes :)

şehir merkezinin ortasına otopark yapmak biraz ilginç. yani yeraltına otopark yapsalardı alışveriş merkezi yerine desen ok, ama oraya hayvan gibi otopark yapılmaz iğrenç gözükür üzgünüm.

ki belediye başkanlarının tekrar gösterilmemesinin sebebi çok basit. yeterli rüşvet vermemiştir recebe, veya kim atıyorsa ona. türkiyede belediye başkanlığı & milletvekilliği nasıl alınıyor sanıyorsun? kim daha fazla rüşvet verirse parti içinde ona veriliyor. bu konuları birinci ağızdan duydum birkaç defa.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...