Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Java gerektiren herhangi bir şeyde kullanırken ekran bir an kararıyor sonra geri geliyor ve ekran sürücüsü çalışmayı durdurdu ve bu durumdan kurtarıldı yazısı çıkıyor. ama bunu bir kez değil defalarca yapıyor uygulamayı kapatana kadar. ayrıca hiçbir java uygulaması tam olarak gözükmüyor.Misal monopoly'de oyun oynanan tarafa mouse gelince kayıyor ediyor chat bölümü neredeyse hhiç düzgün durmuyor vs. Sorun ne olabilir? java sildim komple tekrar çektim son versiyonu kendi sitesindeki yüklümü testinin açarken bile göçüyor ekran ardından o oynayan abidik şey de bozuk çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Bi monopoly oynican diye ne meşgul ettin ıssız donanım yazılım bölümünü be abicim :) Hangi browser'ı kullanıyorsun, bir de farklı bir browser ile dene bakalım. IE ile falan mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 ie opera ff hepsi aynı. sadece monopoly değil yahu o örnek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 an itibariyle herhangi bir applet açmaya çalıştığımda bilgisayarı kilitliyor direk misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 denetim masasındaki java control paneli de açamıyorum, aynı şekil kilitleniyor bilgisayar. ekran sürücüsü görüntü vermeyi kesti kombosuna uğruyorum bi kararıyor bi geliyor ardarda alt+f4 basılı tutarak kurtuluyorum ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 up=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 son kez umutsuzca yardıma muhtaç bir up çekeyim bari =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 chip online forumunda soyle birsey gordum: said: java yı online olarak yükleme ofline seçeneği ile ofline olarak bir yere indir ve tıpkı başka programlar gibi manuel olarak elle kur sorun bitecektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 online kurmuyor zaten istesem de =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar