vio Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 taahhüt ne demek ne zama geçiyo bitürlü çözemedim belki haberiniz vardır. http://cnetturkiye.com/haberler/110-telekomunikasyon/2152-eski-fiyata-1-yerine-2-mbps-internet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Taahhüt bildiim kadarıyla bi işi yapacağına dair verdiğin söz. Edit: Siteye baktım, 24 aylık taahhüt dediği, 24 ay boyunca TNET üyeliği sahibi olmak. Bu taahhüdü imzalarsan, 24 aylık süre boyunca TTNET abonesi kalacaksın, üyeliğini iptal edemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vio Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 ben şuan 1 mbt sınırsızım ve 3 senedir var bana işliyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 üyeliği iptal edebiliyosun ama 24 aylık parayı vermen gerekiyo ki çok gereksiz bişi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Hah evet, o tazminatı vermeden üyeliği iptal edemiyosun :P Ayrıca hayır, şu anki üyeliğin sayılmaz, taahhüt imzalaman gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vio Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 hay .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 mokoko said: üyeliği iptal edebiliyosun ama 24 aylık parayı vermen gerekiyo ki çok gereksiz bişi :D öyle bir şey yok.sadece bu anlaşmayı imzalayarak elde ettiğin indirimi ödüyorsun tek seferde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 hmm bende turkcell deki gibi sandım. turkcellde de bole bişi vardı bi ara. annem yaptırmıstı. 24 ay taahut veriyosun belli bi para verceğine aylık olarak. o da sana aylık belli bi beleş dakka veriodu. daha sonradan annem iptal ettirmek istedi ama 24 aylık parayı istediler. bende aynı şeydir diye dusundum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar