cevap Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Ben Pepedol daki resimleri yazilari filan deyiştirmek istiyorum bunu hangi program aracılıgı ile yapabilirim söylerseniz sevinicem ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 www.redturk.com yada www.sphere.gen.tr adresin e girersen Gumpedit die bir program bulursun işte onla yapıyosun :S[signature][hline]Sessiz geldim sessiz giderim,İzlerim bastıgım yerlerdir.Anılarım scp lere attıgım notlarımdır.Şerefim ve asaletim onlarda saklıdır... Indinolla Developer || MSN || Indinolla UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 hangi yazıyı değiştirmek istediğine bağlı: fame seviyesini gösteren title ve skill isimleri için spheretables.scp Skill seviyesi için hex editörle sphere.exe'yi açıp arama yaparak değiştirebilirsin.. (client'da olabilir 1 yıl önce yapmıştım hatıralmıyorum ama büyük ihtimal sphere.exe)[signature][hline]Leylek Blackice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cevap Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 yok hocam fame fln deyil title nin altina site fln yazmak veya yazilan siteyi silmek fln onlari nasil yapicam ney le gump editör ile denedim de kodunu bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Gump edit ile yapcan. Koycağın resimde site adreside yazcak.Ole yapabilirsin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar