Leila Kanz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 biraz skillere bakio o, damp nerfden once, raven bulmustum beltte arkadaslari geldi, armageddon eos, dominix, bi 2 dakika boyunca savastik raveni patlattim ciktim. Oluyor oyle seyler yani :) ayrica bi cok kisi taniyorumki wolf ile ishtar vs patlatabiliyorlar hersey karsidaki ne kadar noob ona bakio aslinda :)
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 rapier dps setupı olmaz, huginn e binecek o zaman. rapierle yapman gereken şey, tuttugun hedefi destek gelene kadar tanklıyabilmen, ki bir arkadas 20km önemli değil demiş, 2web atıp 20km de orbit atıp mwd yi çok uzun bir süre açabilirsiniz, kolay kolay dmg yemezsiniz. bir ara yazarım rapier setupımı.
Moss Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Rapier in dps setup'i olmaz diye bisey yok hic solo rapier ile gezmez kimse. Forgon dostum illaki rapiere cyno yada probe launcher fitlemek mecburi deil 3 acc fit gayet yaygin kullaniliyor : )
codmaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Exodous said: Sizce mümkün mü?::o Doğru zamanda doğru yerde olup fraps açarak oluyor o videolar bence :).Sonuçta oyunda bir sürü nasıl setup yapacağını bilmeyen ve pvpyi bilmeyen insanlar var.Yada mesela mining sırasında yakalarsın adamı vs.
codmaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Moss said: Forgon dostum illaki rapiere cyno yada probe launcher fitlemek mecburi deil 3 acc fit gayet yaygin kullaniliyor : ) Kullanılır birşey demiyorum da,benim anlatmak istediğim rapier'in amacı support sonuçta.Yani probe launcher ile filan utility olarak daha kullanışlı hale geliyor.
Öne çıkan mesajlar