Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 arkadaşlar bir arkadaşım için şarkı arıyorum bana 4 satırını söyledi bir araştırırmısın dedi bende bu 4 satırı buraya yazıyorum.. Umarım bulursunuz çünkü bende merak ettim ! :D Hep yanlız bu akşamlar Başı boş sokaklar Işığın geldiği yer Hep boş, hep boş (sanırım nakaratıymış) Yardımlarınız için sağolun.. :lol:[signature][hline]Leylek Blackice
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Hmmmm kargodan ayrılan adamların kurduğu grup bu hmmm neydi ya... Dur bulcam... Loş sokaklar gibi bişi bekle bulcam ben taktım kafaya[signature][hline]Crosby,Stills,Nash & Young
villa_lobus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 objektif diye bir grup bunu söyleyen hatta davulcusu çok iyidir alpay şalttır. sarkının adı loş akşamlar.. tesekkürler..[signature][hline]gitar koca g*tlü bir kadındır.
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 ben teşekkür ederim :d sağolun arkadaşlar[signature][hline]Leylek Blackice
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 haa evet gitaristi arkadaşımın gitar hocasıydı bi de o vocalisti ben taniom ya tünelde bi dükkanda falna takılıodu hatta gitar muhabbeti yapmıştık adamla klipte görünce hatırlamıştım[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Numb Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 bahsettiğiniz grup objektif basettiğiniz adam da kıvılcım müziğin genel müdürü pozisyonundaki vecdi. bahsettiğiniz albüm 4 sene önce çıkan künye isimli albüm. bahsettiğiniz şarkı Loş akşamlar. bu kadar boktan bi grup daha bilmiyorum oda ayrı. yan hakaten bana bu grup sinerjinin ne olduğunu kanıtlamıştır. elemanlar kesinlikle kaliteli elemanlar ama bir araya gelince böyle abuk sabuk şeyler olabiliyo demek. ne diyim web siteleride boktan :) www.objektifonline.com[signature][hline] kimse.... ya da sadece biri..gözlerinin içine bakan biri!
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 şarkıyı sevip grubu sevmediğim(şarkının da sözlerini sadece) tayfadandır. ama maximum rock'ta yer alıp da kral tv'ye çıkan ender gruplardandır..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir
Öne çıkan mesajlar