Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Triali denerken hangi serverı önerirsiniz?

solidhammer

Öne çıkan mesajlar

sardius said:
dakro said:
Roqq said:
Fuzulee teşekkür ederim uzun uzun yazdığın için. Kafam karıştı T4'te arka planda kalacaksam oynamayacağım War Pri'yi. Düzeltilmeyecekse hiç açmayacağım.

Hangi classı oynayacağımı şaşırdım ya :S

Bütün classlardan r40 olsada denesem yahu.

Edit : KotBS nasıl class ?

her class ın kendine haz güzellikleri ve kötülükleri var. seçtiğin charın tam özelliklerini yansıtıp oynarsan herbirinsen ayrı ayrı zevk alırsın. kotbs nasıl char valla şöle söyliim 1.2 den önce gördüm mü charge + flee yapardım ters istikamete 1v1 denk gelmesin diye ama şimdi üzerine koştuğumda o aksi istikamete gidiyor :P

işte bazı arkadaşlar soruyor neden iyi gearlanmış bir knightın varken gidip baska yerde yeni char acıyosunuz diye. işte bu yukarda yazan arkadas anlatmış durumu:)

1.2 den önce tank spec knightımla healerlar ve coook iyi gearlanmış 1-2 WE dısında önüme geleni kesiyordum. attıgım samarın sesi heryerden duyuluyordu:P ancak 1.2 den sonra knghtları yaptılar kum torbası. artık o şamarları ben yer hale geldim. o nedenle oynamıyorum artık.

mythicin en büyük hatası nasıl denge saglayacaklarını bilememesi. ortaya cıkardıgınız bir karakteri her patchde nerflerseniz insanlar şüphe duyar "bu adamlar ne halt ettiklerini bilmiyor" diye. bu suna benzer; zengin bir adamın bütün malını biranda elinden almak gibi. belkide bunu bilerek yapıyorlar. ekledikleri yeni classları basta güçlü yapıyorlar ki insanları cekmek icin. sonrada dibe vurduruyolar. su an slayer ve choppa öyle. ama eminim ki onlarında büyük nerf yiyecekleri zaman gelecek.

şamar atıp kesmen değil olay :) degajla arkasından 65 ft den kd sonra yeniden degaj sonra yeniden kd. sorun olan bu yoksa attığınız şamar şamar olamaz zaten 1v1 de :P
Sosyal ağlarda paylaş

dakro said:
eregorn2 said:
dakro said:
Roqq said:
Herşey güzelde grafikler 10 yıl öncesine ait gibi. Oyundan soğuma sebebi.

war patlak başlama, hiç bulaşma.

:)

anlamıorum bööle insanlar nie var... dinle abini bulaşma...

+ ironi ki hala oynuyorum ben.

anlamıorum bööle insanları hem oynuo hem oynamıo gibi duruo... gıcıkmısın kardeşim :)
Sosyal ağlarda paylaş

eregorn2 said:
dakro said:
eregorn2 said:
dakro said:
Roqq said:
Herşey güzelde grafikler 10 yıl öncesine ait gibi. Oyundan soğuma sebebi.

war patlak başlama, hiç bulaşma.

:)

anlamıorum bööle insanlar nie var... dinle abini bulaşma...

+ ironi ki hala oynuyorum ben.

anlamıorum bööle insanları hem oynuo hem oynamıo gibi duruo... gıcıkmısın kardeşim :)

cevap basit. evet. :P
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ya ben trial clientini çektim.
ama yalnızca oceanic ve north america serverlarını gösteriyor.

DadashNik0F said:
karak nornda her iki factionda da patiler mevcut

karak eight peakste genelde dest tarafındalar

bunlar yok mesela.
yanlış client filan mı çektim ben? nedir çözümü?

edit: yanlış client çekmişim evet, ehemehetehe. bu clienti avrupa clientine çevirebiliyor muyuz, yoksa bi 6gb daha mı çekicem?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...