vimpir Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Tirstim8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 ban sebebi, dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 vay be boşuna günlerce tıklamışım mouse a zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 toggie said: ban sebebi, dikkat et.Tirstirma insani peki siliyorum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Senin makroyu denemedim ama benim kullandığımda öenmli olan 1-2 nokta vardı. 1. Spell detail full olucak 2. Avlandığın su rengi ve senin mantarın rengi birbirine çok yakın olmayacak. MEsela ogrimaardaki su kırmızı o yuzden makro programı ayrıt edemiyor mantarı. 3. Çevrende seni şikayet edecek kimse yoksa yakalanmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Absolut said: Senin makroyu denemedim ama benim kullandığımda öenmli olan 1-2 nokta vardı. 1. Spell detail full olucak 2. Avlandığın su rengi ve senin mantarın rengi birbirine çok yakın olmayacak. MEsela ogrimaardaki su kırmızı o yuzden makro programı ayrıt edemiyor mantarı. 3. Çevrende seni şikayet edecek kimse yoksa yakalanmazsın.sen iyi bir insana benziyorsun belki paylasirsin benimle makronu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 ban is on da way Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 wtf? fishing buddy neyinize yetmiyör? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Link veren falan yok sadece tartışıyoruzz ne oyle ban ftw falan aklınızı alırım ona göre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Karakter ve realm isimlerinizi tespit edersem yakarım çıranızı oynayabiliyorsanız düzgünce kurallar dahilinde oynayın oynayamıyorsanız uğraşmayın. Vimpir önce farm bot programıyla başladın şimdi fishing sırada ne var çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konu hakkında pekçok kez uyardım daha önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar