Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Arkadaşlar PVP yapmak isteyen arkadaşlar doluydu bir aralar bilemiyorum şuan ne hallerdeler fakat böyle bir turnuva duzenlemeye ne dersiniz ?[signature][hline]Icq : 162015742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 hangi serrver olacak yeni acılan serverların hepsi benim serverıma girin die buralarda bas bas baıracaklar ne yapacaksın peki?[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Birisi host sağlarım demişti onunla konuşum bir pvp serveri hazırlarız. Sonrada pvp turnuva için yine işe koyuluruz.[signature][hline]Icq : 162015742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Siz hazırlayın projeyi ben size hostu sağlarım.[signature][hline]- Imaginary UO Shard - http://www.imaginaryuo.com - Counter-Strike - http://www.oynababa.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Ben host olurum.56k dial-up ama 6şar 6şar alırız insanları. :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Projeyi ben hazırlarım. Yeterki ozelliklerinden bahsedin. Cecil Arena gibi derseniz zaten elimde hazırladıklarım var kafede. Fakat Warriorlar eziq kalıyor.onun için düşüncelerinizi belirtin.[signature][hline]Icq : 162015742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 gelin patiuo'ya ztn 3 günde 7x char yapabilitesi olan bir server orda yapın pevepenizi kardeşim[signature][hline]Leylek Blackice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 said: Black1ce, 22 Mayıs 2004 13:31 tarihinde demiş ki: yapabilitesi :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar