sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Maşallah valla şimdiden bi şampiyon duruşu var hayvanda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 maşallah uzun ömürler dilerim çok yakışıklı beyfendi şimdiden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 tesekkurler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 birisi eyes'dan korkup az daha aşağı düşüyodu yanlış hatırlamıyosam=) artık 2 oldular, sizin eve gelmez o her kim ise=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Buda büyüyünce gece eve hırsız girse surat ifadesi oskar alır herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 http://video.google.com/videoplay?docid=-3745001997830848490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 hangisi bu , lan ben geldim çekilin diyenmı , bokumu yedim diyenmi xD şirinmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 ehuh sifata bak ya, cok asil hayvan. anasina bak oglunu al diye bosuna dememisler resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 olm bundan sampiyon filan olmaz, gitmis sapsal yavruyu almissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 cok cabuk buyuyolar :) 64 gunluk oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 İyi iyi sen arada böyle fotoğraf ya da video at da bizde büyümesini takip edelim şampiyonun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Hayırlı olsun zegna. Kulağında ki o aparat ne zaman çıkacak ? Kulağının dik durması için mi taktın onu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 kuyruk v ekulakları kesılıyor dobermanların yavruyken o da atel dik durması ve oyle gelismesi icin kıkırdakların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 çok mikici köpek bunlar ya ben korkuyorum evde beslemeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 http://www.facebook.com/profile.php?success=1&id=517385205#/video/video.php?v=183254770205&ref=mf eyez ve fro oyun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2009 4 aylık oldu fro. su sonuncu biraz daha eski bi foto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 vallahi şampiyonluğa koşuyor hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 kısmet olursa eylulde dunya sampiyonasına katılcaz macaristanda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 fro 6 aylık oldu. osso ve fro yatışa bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Son foto üzerinden konuşursak Zegna sen bu köpeği atletizm şampiyonasına soksan şampiyon olma ihtimali katlanır öyle bir yatış canlıların anatomisine aykırı bi kere (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 oha görmemiştim ben bu topağı :) hayırlı olsun pek şirinmiş ufaklık dicem dana gibi olmuş maşallah. edit: düzeltme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 böyle mükemmel bi köpek yok lan çok hareketli yavru olmasından dolayıdır o tabide gelip gelip üstüme atlıyodu hah bide ısırması süper bildiğin masaj gibi geliyo kollarımı ısırırken jasjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Osso zorla cekinmis o fotoyu bakıslardan öle anladım ben. "on ayagını da tutayım da sirin goruneyim nolur nolmaz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 SodomVsGomore said: Son foto üzerinden konuşursak Zegna sen bu köpeği atletizm şampiyonasına soksan şampiyon olma ihtimali katlanır öyle bir yatış canlıların anatomisine aykırı bi kere (:P) hehe evet ya yok ole bi uyuma seklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 aga hayvana boynuz mu yapmaya çalışıon kulaklardaki ne? şaka bi yada tatlı hayvanmış maşallah. edit: fakat cidden çözemedim o kulaklardaki dik durması falan mı için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar