Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010 Elemeleri: İspanya - Türkiye 28.03.09 @ 23.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi niyeyse yeneceğiz gibi bi his var içimde
böyle garip bi his dpğarya adama
patlamasında o his içimde ama neden olmasın abi tmm ispanya iyi takımda bizde kötü değiliz lan
yeneriz hatta.
Mesaj tarihi:
Şimdi şöyle bir durum var.En umutsuz anlarda Türk milli takımı söylenenlerin aksini çıkartan bir takim.Yalnız unutulmaması gereken bir olay daha var.Avrupanın 1.sınıf takımları dediğimiz özellikle ofansif gücü yüksek takımlara Türkiyenin sürpriz yaptığıda pek görülmüş şey değil.Kendi ayarımızda bir takım olsa ve biz çok formsuz olup tüm ülke olarak umutsuz olduğumuzda bizi fazlasıyla şaşırttılar tam tersi de oldu bu durumların ama Avrupanın şu anda zirvesinde olan bir takıma karşı galip gelme olasılığını görmüyorum ben.İspanya en az 2 tane atacaktır.Fazlası olmasın yeter bence...
Mesaj tarihi:
Güzel tespit, bizim ofansif futbol oynayanlara karsı oyunumuz pek tutmuyor hele ki rakip avrupanın en iyilerindense sizin kadar iyimser olamıyorum, işimiz cok zor.
Mesaj tarihi:
marşlarında sadece lalalala mı vardı bana mı öyle geliyo

benim gittiğim maç ıslıklandıydı diycektim de. sadece yunanistan maçına gittim milli takımın :D
Mesaj tarihi:
david villa'dan acayip tırsıyorum ya. adam alcak orta sahada 1 verkaçta gidicek gibi gelio. cok fena bi adam villa. bi de dogru duzgun stoper yok ztn. emre aşık banko kırmızı gorur diyorum. yada gormesede hakeder ama hakem gostermez bence.
Mesaj tarihi:
mokoko said:
Buyse said:
yünanistan marşını falan yapıyorlar da sorunu olmadıgı ülkelerin marşını pek ıslıklamaz bizimkiler.

yunanistan*

aklıma geldi de üşendim editlemeye.
  • Yeni Oluştur...