Odeon Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 bosna ve belcika 2 mactada berabere kalirsa cok harika olur. bu maclarin birinden 3 puan alsak acayip avantajli oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 abi niyeyse yeneceğiz gibi bi his var içimde böyle garip bi his dpğarya adama patlamasında o his içimde ama neden olmasın abi tmm ispanya iyi takımda bizde kötü değiliz lan yeneriz hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 bariz kötüyüz, bala comebacklerle bi şeyler yaptık işte euro08de ama bakalım ispanyayı orda yenersek tamamdır iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 bana da yenecez gibi geliyor hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 veee daha dk 15 semih attı 1-0 oldu (: sonra 1-1 sonra 80+ da bi tane daha atarız onu da nihattan bekliyorum sonra 2-2 biter 90+da yeriz (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Şimdi şöyle bir durum var.En umutsuz anlarda Türk milli takımı söylenenlerin aksini çıkartan bir takim.Yalnız unutulmaması gereken bir olay daha var.Avrupanın 1.sınıf takımları dediğimiz özellikle ofansif gücü yüksek takımlara Türkiyenin sürpriz yaptığıda pek görülmüş şey değil.Kendi ayarımızda bir takım olsa ve biz çok formsuz olup tüm ülke olarak umutsuz olduğumuzda bizi fazlasıyla şaşırttılar tam tersi de oldu bu durumların ama Avrupanın şu anda zirvesinde olan bir takıma karşı galip gelme olasılığını görmüyorum ben.İspanya en az 2 tane atacaktır.Fazlası olmasın yeter bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Güzel tespit, bizim ofansif futbol oynayanlara karsı oyunumuz pek tutmuyor hele ki rakip avrupanın en iyilerindense sizin kadar iyimser olamıyorum, işimiz cok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 İY: İspanya 1:0 Türkiye MS: İspanya 3:1 Türkiye demedi demeyin, quotelarım. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 biz bu maçı alırız !!! ahanda buraya yazdım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 3-0 yeneriz 3 golüde semih atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 bu maçta gol yemezsek hiç yemeyiz zaten daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 inş 7den fazla yemeyiz!!! ahanda buraya yazdım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 ibrahim üzülmez top oynuyor mu hala?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Nihat sahada neyse ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 bu yavsak ispanyollar niye ıslıklıo bizim marşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 E bizimkilerde yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Deli oldum abi bu ne saygısızlık yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 yünanistan marşını falan yapıyorlar da sorunu olmadıgı ülkelerin marşını pek ıslıklamaz bizimkiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 marşlarında sadece lalalala mı vardı bana mı öyle geliyo benim gittiğim maç ıslıklandıydı diycektim de. sadece yunanistan maçına gittim milli takımın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 david villa'dan acayip tırsıyorum ya. adam alcak orta sahada 1 verkaçta gidicek gibi gelio. cok fena bi adam villa. bi de dogru duzgun stoper yok ztn. emre aşık banko kırmızı gorur diyorum. yada gormesede hakeder ama hakem gostermez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Buyse said: yünanistan marşını falan yapıyorlar da sorunu olmadıgı ülkelerin marşını pek ıslıklamaz bizimkiler. yunanistan* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Evet sanki bir olay varmış gibi yaptılar ilginc, hani birde ispanya ne alaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 mokoko said: Buyse said: yünanistan marşını falan yapıyorlar da sorunu olmadıgı ülkelerin marşını pek ıslıklamaz bizimkiler. yunanistan* aklıma geldi de üşendim editlemeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 formaların arkasında niye isimler yazmıyo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 ahahah at çıktı of. abi lanet olsun bu reklamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar