Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nebula Scp. Yardim !

onurcanekinci

Öne çıkan mesajlar

Normal Bır full Sphere serverının ıcındekılerı sılıyorum sonra nebula scp lerını atıyorum oyun ıcınde buyu yaparken Us Jux atıyorum Altında Ikı tane Us Jux yazıor Alltakı Beyaz Yazı ıle Usttekı Normal Sphere dekı Yazı Ile. Usttekı Sphere Buyusunun Yazısını Nasıl Sılıcem ( Butun Eskı Sphere scplerını sılıyorum nbl scplerını ustune koyuyorum ). ayrıca Zorm.dll de normal bır yerde kosarken hem gm hemıde player frozen oluyor onun ayarlarını solermısınız ?
Sosyal ağlarda paylaş

onurcanekinci arkadaşım bu foruma yeni gelmiş olabilirsin eğerki yeni geldiysen arama yaparsan bu konu hakkında çok konu açıldı onları kontrol ederek problemini halledebilirsin şimdiden teşekkürler ..[signature][hline]Hayatın Ultima Online değil bunu kafana koy benim gibi gerizekalı gibi uo ya kafa takıp kız arkadaşını ihmal etme gibi bi hareketde bulunma ultima geçicidir kız arkadaşın kalıcı tamammı adam gibi davran bu yazıyı okuyorsan delirtme beni ..
Sosyal ağlarda paylaş

Bana özelden ulaş yardımcı olurum sana.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened..

Msn<--------->ICQ
Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki:
Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
RaVena, 22 Mayıs 2004 12:13 tarihinde demiş ki:
C:/Sphere-Sphere.ini'ye Gir

Aşağıya Doğru Şu Satırları Bul

// WOPPLAYER=
// Switch for if Words Of Power are emoted by players
WOPPLAYER=0/1 Burası 0/1 Olcak. SAdece''1''
Değil..

bunuda ilk kez duydum :) 0/1 mi olacak? :)
0/1 = 0 eder ama niye bölme işlemi yaptırıyosun ki, boolean demek 0 veya 1 demek 0 off 1 on için. 0 olacak kapatmak için.[signature][hline]guess you don't like my shit, eh? sue me.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...