BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 said: Arkas tarih yazdı İzmir temsilcisi, Avrupa Challenge Kupası finalinde Polonya’nın Jastrzebski Wegiel ekibini nefesleri kesen bir mücadelenin sonunda yendi, voleybolda Avrupa şampiyonluğuna ulaşan ilk Türk erkek takımı unvanını elde etti Voleybolda GM Capital Erkekler Avrupa Challenge Kupası finalinde Arkasspor, Polonya ekibi Jastrzebski Wegiel SA’yı 3-2 yenerek kupayı alırken, voleybolda Avrupa Kupaları tarihinde şampiyonluk kazanan ilk Türk erkek takımı unvanını elde etti. Birinci sette Polonya ekibi Weigel, etkili servisleriyle temsilcimizi oyundan düşürdü ve 25-18 ile 1-0 öne geçti. Konuk takımı ikinci sete de iyi başlamasına rağmen Arkasspor, Duarden’in sayılarıyla 25-21’lik skorla durumu eşitledi. Üçüncü sete İtalyan hakemin verdiği hatalı kararlar damgasını vurdu. Arkasspor’un aleyhine gösterilen sarı kartlar bu setin de 25-18 gitmesine neden oldu. Dördüncü seti 26-24 kazanan Arkas bir kez daha rakibini yakaladı. Tie-break setinde muhteşem bir oyun çıkaran Arkasspor, İzmir seyircisinin de desteğiyle rakibine 15-12 üstünlük sağladı ve tarihi bir başarıya imza attı. HAKEMLER: Massimo Cinti (İtalya), Arturo Giacomo (Belçika) ARKAS: Gruszka (7), Ahmet (8), Duerden (9), Suela (8), Gökhan (9), Hüseyin (9), Nuri (8), Bülent (7), Mustafa (7) JASTRZEBSKİ WEGİEL: Nowik (6), Lomacz (6), Hardy (7), Jurkiewicz (6), Prygiel (8), Samica (7), Rusek (6), Souza Lins (6) SETLER: 18-25, 25-21, 18-25, 26-24, 15-12 En değerli Duarden Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) 2. Başkanı Jan Hronek, GM Capital Erkekler Avrupa Challenge Kupası’nı, Arkasspor takım kaptanı Gökhan Öner’e verdi. Hronek, Arkasspor’un gerçekleştirdiği başarılı organizasyon için kulüp başkanı Lucien Arkas’a CEV Onur Plaketi sundu. Müsabakalar sonunda “en değerli oyuncu” Arkasspor’dan Paul Duerden seçildi. Turnuva sonunda Arkasspor’dan Gökhan Öner, en iyi smaçör ve en iyi servis atan oyuncu, Hüseyin Koç da en iyi pasör ilan edildi. Arkassporlu oyuncular ve kulüp yöneticileri maçtan sonra büyük coşku yaşarken, İspanyol çalıştırıcı Fernando Benitez, sporcularının omuzlarından uzun süre inemedi. helal olsun bu çocuklara. şu ana kadar bu haberide görmedim forumlarda üzüldüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 helal olsun. baskette de bi avrupa kupası daha gelicek insallah. devamını futbulda bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 fotoğraflar geliyor birazdan telefondan geçiricem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 . olmadı, eklenmedi foto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Şimdi farkettim de maç sırasında hiç fotoğraf çekmemişim üzüldüm çektiklerimden de 2 tane seçtim koyuyorum pek güzel olmasa da :)Çok güzel maçtı Arkas'ımız izmirin gururu olmaya devam ediyor lucien arkas sağolsun.Atmosfer çok güzeldi küçücük Karşıyaka Arena'da kulakları sağır edecek derecede seyirci tezahuratı vardı ee iş karşıyakalı farkı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 THARKAS'tır o, voleybol değil DOTA'dır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Asteroth lol. Süper bir gelişme ülke sporu ve voleybol için. Bu tip başarıların sürekli olması tek ümidimiz tabii ki. Futbolun sekteye uğramasını göz önüne alırsak bu tip branşların daha çok öne çıkması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 ne yazıkki Türk voleybol tarihinin en önemli olaylarından birine gösterilen ilgi bu düzeyde. Sadece bu siteyi kapsamıyo söylediğim basında da yeterince ilgi görmedi bu şampiyonluk... lincoln ün yurt dısına gitmesi kadar sansasyon yaratmadı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 hiç bi şeye gereken önem ve destek verilmiyor ki ülkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar