Xaenin Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 2. dakikadan sonrası özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Bence hareketlerini öğrenip sarhoşken açıp aynısını yapmalıyız abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 AHEUHEAUHEUHEAUHAUHEAUHUAEHAEHAHAH abii mükemmel ya ^_^_^_^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 kafasını ısırırım onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Of harika ya bayıldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 izlemiştim feyzbuk paylaşımlarında(tu) böyle rock'n roll manyağı bi hayvanım olsun isterdim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 delikanli kusmus helal olsun http://www.youtube.com/watch?v=wRDE8SSJI0o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkyberG Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 süper tatlı bi hayvan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 tam acmaya girdim allahsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 ya süper ya bayıldım kuşa 20. kez fln ilziorum süper ya bende istiyorum bu kuştan cinsi ne bu kşun =)=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 mükemmmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Penthesilea said: tam acmaya girdim allahsiz Repler kardeşine gidiyor, o yolladı bana da ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 hemen bu cins bir papağan alıp bu ayara getiriyorum cinsi ne bunların bir de kaç zaman yaşıyor? şu yeşil olup gagası siyah olanlar vardı onlara benziyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Hepsi müziğe yetenekli olmuyor abi bunların :D . Benim eski muhabbet kuşu da bunun kadar olmasa da kafa sallayıp eğleniyodu müzikle, gördükçe bu videoyu onu hatırlayıp üzülüyorum yahu :( . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 aciktim nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 bunun muhabbet kusu versiyonu vardı bende..12 sene takıldı saolsun muhabbetini esirgemedi bizden hatta en sevdigi parca yanılmıyorsam kill 'em all dan the four horsemen di..tiz sesleri severdi.benden iyi headbang de yapardı ozledim valla 1 sene oldu gideli :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar