Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 di var mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 hayır, gerçi görsem de tanımam :p. screwy e rastladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Yalnız serhat o kadar iyi bi yerde gelip ALLAH OLUCAM dedin ki böyle gülmemek için karnımı zor tuttum ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 serhata kaede de orda galiba dedim yok o gelmemiş dedi adam bana. yanlış hatırlıyorum heralde lan partiden. neyse artık bi dahakine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 o sırada salih le berk yemek yemeye gitmişti. kalkmada önce gördü gerçi. axedice said: Yalnız serhat o kadar iyi bi yerde gelip ALLAH OLUCAM dedin ki böyle gülmemek için karnımı zor tuttum ahhaha off orda ben güldüm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 asdadsa hatırlamıyorum bile sdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 toggie said: diyar diyince diyarbakırlı patileri soruyosun sandım. kadıköy'de diyarı da yeni ögreniyorum :) aynen bende heycanla saldırıyodum topic'e diyarbekir yoluna diye :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar