Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

-18 siniz ve Ehliyetsiz yakalandınız, ne yaparsınız?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
RazorJimmy, 20 Mayıs 2004 11:50 tarihinde demiş ki:
Karakola ehliyetimi teslim almak için arabayla gitmiştim, bundan büyük bir yüzsüzlük de yapmadım sanırım.. Biri ehliyet sorsa "du bekle 2dkda gidip alıp geliim" dicektim heralde ehueh..

...

buyum abi ben yani çocuk gibi görünmüyorumdur heralde polis cevirmezde ben merak ettim sadece yani zevkli bişeymi kaçırsammı kaçırmasammı diye ama şunun şurasında 08.11.2005 e ne kaldı :D[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır..
Mesaj tarihi:
ben 16 yaşındayken kaçırırdım arabayı antalyada gezerdik arkadaşla.2 yıl böyle sürdü.
bi kere çevirmeye yakalandım yaz günü gece 11 falan.sahil yolunda polis baktı içeri o bişey demeden ben şurda obamız var oraya gidiyorum dedim geeeç dedi.bende ysf ysf oldum aslında ama kurtulunca ne sevinmiştim.
bi kerede ışıklara geldim polisin cirit attıgı yere gece 22 falan önüme aniden başka bi araba kırmazmı caarrt frene bastım vuruyodum az kalsın.orda o arabaya vursam benim hayatım kayardı.[signature][hline]i love this game!
Mesaj tarihi:
walla ehliyetimi aldım
Peder arabayı vermedi
Ben de kaçırdım anladı geri getir dedi götürdüm
Walla ben kaza yaptım 0 arabayı parçaladım martta
Hurdaya çıktı
Ehliyetsiz çıkma sakın
Kaza yaparsan vermez arabanın parasını kasko
Mesaj tarihi:
Benım ßa$ım gelmı$tı Butur Bi olay Ya$ 17 ehliyet Sordular Ben Kıpkırmızı oldum polise abii şeyy abiii abiii diyom polis çaktı olayııı hadi bak bizi uğra$tırma karnımız aç bize bi çorba parası ver bırakalım seni dedi cebimdeki tüm parayı verdim bütün te$kilat çorba içmi$tir o paraya allah bilir :-)[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Mesaj tarihi:
bende gece çıkmıştım.Salak gibi unuttum sahile daldım yanımda arkadaşlar vardı.Bizim evin önüne geldim herzamanki gibi polis çevirme yapıyordu.
Kaçmaya çalıştım bulamadımda bi yer.Polis çevirdi
ehliyet sordu dedim evin önü bura (evi gösterdim) arabayı çekmeye indim dedim.
Arabayı çekmeye arkadaşlarınlamı iniyorsun dedi.
Dedim oturuyorduk beraber müzik dinliooduk babam arabayı çek dedi.
Narıyon sahilde dedi diğeri.
Dedim yolu kazmışlar arka sokakta mecburen burdan geçtim.
Yemediler tabi.
Ehliyet istediler yok.Acaip utandım.Tabi bizimkilerdede yok.
elinde defter vardı arabaya koydu.
İlk kez yakalanmıştım ama bizim işlerden dolayı çok iyi biliordum.
Hemen koydum parayı 50m
adam aldı baktı baktı
yüzsüz adam
bunla bu zamanda sofraya ekmek alınmıyor dedi
dedim o parayla 50 kişi doyar.
Bu iyice sinirlendi
baktı tebeşir varmı die sordu ölünce çizmek için kullnanılıcakmış
Mecburen evden para aldım geldim
250 milyon bayıldım.[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz?
Mesaj tarihi:
Valla hiç yakalanmadım.
2 - 3 ufak kazam var park halindeki mercedeslerin (allahın işi) çıkıntılarını toparlamak gibi.Hepsinde ufak tefek çiziklerle kurtuldum.
Polis hiç çevirmedi beni, ama kazaa yaptıktan sonra 3 - 4 ay çıkmadım arabayla trafiğe.
Ama araba hiç kaçırmadım, mutlaka haberi oldu ailemin.[signature][hline]United we haşırt.
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 21 Mayıs 2004 20:15 tarihinde demiş ki:

Şu halinle seni çevirmeyecek polis memuru tanımıyorum.

o eski resmim alala sitede bi hata yaptım heralde öff işin yoksa düzelt orda yarı satanist bi tip var saçları kestirdim artık adama benziyorum :D[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır..

[Bu mesaj Chiptech tarafından 21 Mayıs 2004 20:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bu mesajdan sonratopic te konuşulacak birşeyin kalmaması gerekir herşey ortada:)

said:
fizban, 19 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
işallah yakalanırsın. polisler de 1 milyar para alırlar senden. hatta sonra yoo rüşvet almadık deyip üstüne bi de arabayı çekerler.

kural çiğniyosunuz, sonra bi de nasıl sıyrılırm bundan diyosunuz. yuh be kardeşim be. 16 yaşında bi çocuk yarın kazada vursa, anan baban ölse sövmez misin bi saat ?
Mesaj tarihi:
harbi hee bebekte otursan bile 250milyon çok be :D Yani git papermoonda 4 fincan kahve iç polise vericeene :D Sen abi valla başka para yok tarzı konuşsan onlar tamam derdi baktılarki sen itiraz etmicen onlarda coşmuş..[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır..
Mesaj tarihi:
said:
Volfied, 19 Mayıs 2004 23:34 tarihinde demiş ki:
arabayi evden kacirdin, yolda polis yakaladi
NAUPARSAAAANGH!

zuhaha

kardes bak simdi ben bostancinin yilani olaraktan ve tikenin kosesinden donup caddebostan migrosun isiklarinin kirmizi yandigi 14+sarı 1 15 saniye icinde barlar sokagina girmis bir insanim ortamlarin yilaniyim sana soyle ozetliyeyim

once en asagi 4-5 saat annen babanla araba kullanicaksin, yani araba kullanmayi bileceksinki trafige kopruye girdinmi bir taksici onune kirdimi yada minibus hic tehlike yok dercesine 3mm yanindan gectimi heyecanlanmiyacaksin

yanliz basina cikacaksan
gece 11 den sonra cikmayacaksin
4000 deviri gecmeyeceksin, yani etrafindaki en sesli 12. araba falan olacaksin
el freniyle felan donmiyeceksin lastik kokutmayacaksin
arka stop lambalarindan biri bozuk olmiycak
akun dolu olacak bagdatta arabayi stop ettirip durmayacaksin
ve cok sikisik yerde arabayi park etmeye ugrasmayacaksin

hizli gitmemek bas kural tabi

bide benim en zaafim oldugu yer bizim arabanin yere siktigi icin yoldan gecen insanlari goremiyorsun sakayla karisik cok zahim bi durum xenon farin mutlak gereksindigi yer

simdi bunlari yaptin ama cevirdiler
simdi seni cevirevbilecek 3-4 tip polis var

1- 2'li polis [rafik polisi]
2- 4'lu polis [buda trafik polisi]
3- 11'li polis [ta**akli cevirme bu, koprude tanker yada nato operasyonu zamani]
4- sivil polis [ford mondeo, fiat marea, nadiren hyundai]
5- cevik kuvvet [panzerli felan]

bi kere trafik polisi gorursen korkmana gerek yok ki zaten %80 bunu gorursun, bunlar cok kiyak agizlari laf yapan VE HEP HEMSERIN CIKIYORLAR, bunlari kafalamak kolay 2 kisilerse kesin dert degil.. sihrili kelimeler sunlar sakin abi dayi felan deme

- ´memur bey.. bir suc isledik.. sen kesiver cezamizi..´
- ´memur bey annemin bilegi sakatlandi hemen su arka sokaga gidip alicam dayim doktor ona goturuyorum´ vs

memurlar yuzsuzse ne var koc felan der 40-100 milyona kapatirsin, bazen cep telefonu isterler

11 li cevirmeden kurtulman daha zordur cunku icinde 1 tane yavsak olmayan polis varsa digerlerini ispikliyor heralde, ama adam gibi surersen seni cevirmezler

son 2 bombada cevik kuvvet veya sivil polis cevirirse isin cok zor, arabayi baglarlar sende mahkemeye cikarsin

bazilari ruhsatin arkasina tayyip erdoganin, ilce emniyet genel mudurunun kartini koyup [ki bunlari gidip burodan alabiliyorsun] he reco agami bizim koydan deyip belese kurtariyorlar

eger annen baban doktorsa cezayi falan unut, doktor bey yanlislik ettik affedersiniz diyorlar

bazi arkadaslarda gidip seffaf sticker kagida TRT KIT yok maden tetkik arama yada Devlet malzeme ofisi felan yazdirip yapistiriyolar :) bence fazla gereksiz ama hic cevirmiyorlarmis o zaman[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Ba$ıma gelen olayı yazim.
İzmirde sürgündeyken prof olan teyzem antalyaya seminer vermeye gitti.Bende fırsat budur diyerekten alsancakın sisli yollarında bir kaç tur atim dedim.Ehliyet yok ya$ım tutuyor ama almadık i$te.Neyse be nbinbir korkuyla kaçırdım.Bu arada arbada sokakta park halinde aynı yere park etmem lazım orası kapılırsa resmen sıçtım yani artık teyzem babama söylücek babamda kesin allahın dağına sürücek beni.Neyse neyse aldım yanlıyoruz :D gece 1:30 bir baktım yanımdaki eleman polis dedi bende o sıra radyoyla uğra$ıyorum.Bir baktım harbiden polis.Dört yol ağzını tutmu$lar sagolsunlar çek dediler arabayı kenera bende tırtım adamın üstüne kırdım direksiyonu sola dönüp kaçim diye gel görki kıro polis arabanın önüne atladı ve firene basmasam polis yolcu ben hepten yolcuyum :D Azıcık herife dokunduk bu kıro silahına asıldı sen napıyorsun dedi bastı küfürü bende indim pardon mardon dedim.Alkolmetreyi üfletti bende alkol yoktu allahdan.Ehliyet ruhsat dedi verdim ruhsatı ehliyet yokum dedi yok abi dedim.Adam bir güzel bağırdı çağırdı adama sonra yalvarma operasyonu yaptım adam yemedi.Arkadaş dediki yemek yemeğe çıktı falan dedi evde yemek yoktu dedi (yalan) .O sırada kokoreççi arabası geçiyor ordan alın yiyin dedi aldık yiyoruz ama boğazımdan geçmiyorki kusucam korkudan,yandaki çocuk iptal oldu o kustu falan.Adama dedim hatamız neyse verelim çıkardım cebimden para.Birde ona kızdı sen napıyorsun falan dedi.45 dakka daha yalvardım ama o yalvarma sırasını yazmiyim buraya.Nerdeyse adama vericektim bir tarafımı korkudan :D Sonra affetti hemen gittim :D[signature][hline]Jabba
Argus Woltamold
Darcy Woltamold

Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Mesaj tarihi:
cehenneme kadar yolun var ... inş. ilk duvara patlarsin...
arabaya özenip te araba aşıran kendini araba kullanarak sağa sola ispatlamaya çalişip hava atmayı planlayan veletler yüzünden adam gibi araba kullanan arkadaşım ölüyordu benim ... araba kullanınca bi bok olunmuyo .. adam gibi yaşın geline gidersin ehliyet kursuna alirsin eğitimini kullanırsın arabani ... GERÇEK YAŞAM BİLGİSAYAR OYUNU DEĞİL , RESUME EDİLMİYOR , RESTART YOK .. ÖLEN ÖLÜYOR ....

alan yetkilileri de maşallah geniş geniş , ULAN BU İŞ SONUNA KADAR İLLEGAL 2.dk da kilit basmanız lazım .. millet geniş geniş rüşvet veriliş tarifleri ve 18- araba kullanma maceralarini anlatiyo ... rezalete bak ya ...[signature][hline]"you know , I am a simple man , a mere fighter ..lest know this mate , NEVER TRUST SOMETHING THAT BLEEDS FOR DAYS , YET LIVES "
  • Yeni Oluştur...