kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 adsl 256 k bağlantım var ancak movie çekerken 1kbps ile çekiyorum bu nedir programın dandikliğimi yoksa bir ayar falan mı çekmem gerekiyor ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 kazaa lite k++ 4.6.0 dan mı bahsediyorsun?[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 hayır 2.6.0 dan bahsediyorum da aynı zaten pek bir fark yok.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 4.6.0'yı nerden çıkardıysam.. 2.6.0 olcak o eheh tabii..[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 speed up varmı ?[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 kazaa lite k++ 2.6.0 diyen bi dosya çektim, kazaa'dan pek bi farkı yok. sadece lite sanırsam.. kazaa lite k++ 2.4.3 gibi güzel görünüme de sahip değil...[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 upload downloadu ham yapar[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar