Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Oyun için Windows'a girince bir sürü eksiklik hissetmeye başladım. Şunların Windows alternatiflerini arıyorum, benim bildiğim alternatifler var elbette ama 3 yıldır kullanmadığımdan adam gibi Windows sorayım dedim. (Freeware, ya da open source istiyorum mümkünse) Wicd (Bunu daha önce söylemiştiniz ama hatırlayamadım) Klipper Folder View Virtual Desktops KGpg (4096 bit DSA & ElGamal desteklemesi lazım) Akregator (Browser'ın içinden kullanmayı sevmiyorum) luckyBackup Kate KMail Bu kadar. Bir de ext3 reader/writer lazım tabii. Diğerlerini Open Office, Deluge, Songbird ile halledeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Aslinda cok iyi oldu bu konu, bir iki tanesi haric hepsi banada lazim. Bu ortamdada freeware i gectim, opensource bulmak basli basina problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Windows'a direk KDE kurayım hepsi gelir zaten dedim de, çok buglı, aşırı kaynak yiyor, daha bir iki, üç yıl ekmek yemesi lazım hazır olması için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Özellikle Klipper ve KGpg olmadan kullanamıyorum bilgisatarı ya, giriyorum, oyun oynuyorum, çıkıyorum. En azından Linux'un açılması 30 saniye altında sürüyorda çok yormuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 kgpg => stardock fences klipper => cok var http://download.cnet.com/windows/clipboard-software/ adresine bakin. cook guzel bir tane vardi da simdi bulamadim. Akregator => cok var, yine download.com'dan bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Şu linuxtaki virtual desktop olayını windowsta ben de istiyom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Notepad++ kate'ten daha basarili bence. Denemeni oneririm. Kmail yerine de bir kac addon ekleyip thunderbird'u kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ne işe yarar bunlar yazın belki aradığımız veya bildiğimiz şeylerdir yardımcı olabilir ve faydalanabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Notepad++ on numara bi program cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mum_Chamber said: kgpg => stardock fences klipper => cok var http://download.cnet.com/windows/clipboard-software/ adresine bakin. cook guzel bir tane vardi da simdi bulamadim. Akregator => cok var, yine download.com'dan bakabilirsin Fences tam istediğim şeymiş. Ama Folder View için yazdın onu sanırım. İyi bir şifreleme programına iktiyacım var çok. Clipboard için ClipX tam olarak istediğim şeymiş. Aynı şekilde çalışıyor, tray'da duruyor. Akregator ve KMail'i eklentileriyle Thunderbird'den hallettim. Browser olarak Opera kullanıyorum. Notepad++ epey iyiymiş ama Linux altında olmadığımdan normal Notepad'in de çok iyi işimi gördüğünü fark ettim. Microsoft'un PowerTools'ları arasında bir Virtual Desktop Manager varmış. Wireless yönetimi için NetSetMan varmış. Zaten daha önce de nedanko ile sharky önermişti zaten vaktinde. Şifreleme için, ve yedekleme için alternatifler hala aranıyor. DoruK said: ne işe yarar bunlar yazın belki aradığımız veya bildiğimiz şeylerdir yardımcı olabilir ve faydalanabiliriz Üzerlerine tıklayınca ne olduğu çıkıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 one minüt van minüt! http://forum.paticik.com/read.php?6,2984792,3615130#msg-3615130 netsetman'i ilk ben gördüm! kimseye yar etmem! virtual desktop dediğin hede için sadece küp mi gerekli yoksa başka bi özellikleri de var mı? zamanında talisman yapıyordu galiba onları ama ben sevemedim bi türlü o hedeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Virtual desktop için efekt falan istemiyorum ya, ben iki tana masaüstü ile çalışmaya alışığım hep, onu sağlasın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 heh clipx, ben de onu demek istemistim, onu ariyordum kac gundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 power toys'da virtual desktop vardı sanırım http://www.microsoft.com/windowsxp/Downloads/powertoys/Xppowertoys.mspx nvidia'dan Nview kullanmıştım ben. ATI'nin böle proğramı varsa bilmiyorum ve kullanmıyorum şu an.. bi de şu var galiba open source oalrak.. http://www.z-sys.org/products/vvdm.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Şifreleme için şöyle bir program var. Farklı farklı programları yükleyerek modül olarak yeterli özellikleri sağlamaya çalışıyor: http://www.gpg4win.org/ Tek başına çalışan bir proram aramaktayım ama o zamana kadar idare eder. Zaten başka birşey bulabileceğimden de emin değilim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 riglous said: Notepad++ kate'ten daha basarili bence. Denemeni oneririm. Kmail yerine de bir kac addon ekleyip thunderbird'u kullanabilirsin. Kate'in 4.2'deki yeni özelliği: Vi frontend olarak çalışabilir, tam uyumluluk ve destek veriyor. Gerçi ben Vi kullanmıyorum ama :) Nano minik şeyler için yeterince iyi, büyük şeyler Kate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar