unleashanger Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 slmlar arkadaşlar wow acc mi tekrar açmak istiyorum bi süredir frozen fakat ödemek için visa seçeneğini tıkladığımda buna yetkiniz yok uyarısıyla karşıaşıyorum kısaca ödeyemiyorum pre paid aradım bulamadım zaten benim acc BC de WotLk aradım bulamadım blizard daha fazla yollamıyomus türkiyeye öle bişeyler dedi dnr deki herif ne yapcam yaaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Dnr'daki amcanın söylediği bariz kolpa olmuş internetteki birçok siteden alabilirsinki bunlar türk siteleri hepsi burada hizlial falan buralarda var. Kredi kartına gelince başka bir kart ile dene. Olmaz ise skype tan blizzardın account support u araman lazım. Hemen hallediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unleashanger Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 evet diğer katlarıda denedim onlardada aynı sorunu veriyor o zaman ben diğer sitelerden almaya çalışcam demek oluyo bu saol öyle deneyim bide ama abi parayı çektim dnr ye gittim umutla sonra yok dedi yaa yıkıldım ağladım gözüm doldu off off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 yahu sakin billing support hattını arıyorsun blizzard'ın diyosun böyle böyle, kredi kartımla ödeme yapamıyorum cd-key filan soruyor açıyor yani, telaş yapacak bişey yok cd-key vs yoksa bile ara, biraz duygu sömürüsü yap açarlar yani, işin ucunda para var sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unleashanger Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 oynamalıyıııım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 gamers loottan falan al pre paid onla oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Aral'dan online alıosun 15dakikada e-mailine geliyor kod. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Slm bnim kredi kartı yok 30 günlük pre-paid game kart arıyorum ama hiç bir yerde yok nerden bulabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 30 günlük prepaid yok 60 günlük var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 www.offgamers.com dan almıştım ben hizmet harbi güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 30 günlük vardı bi kez almıştım ama şimdi hiç bir yerde yok:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
greewoch Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 http://www.gamer-market.com/ bankadan havale, mis. 3 kere aldım 2 aylık pre-paid kart; 1 saat içinde maille geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 evet ben de 1aylik prepaid game card bulamiyorum hic bir yerde , surekli 2 ayliklar var >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 30 luk prepaid yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 e daha 2-3 ay once vardi >.< neyse artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar