Milamber Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 kilo var boyda var. evde tekim öyle karışık yemek işlerine giremiyorum. çoğu zaman ya ders yapıyorum, ya tv izliyorum ya da pc de bişiler okuyup yazıyorum fln buda gözleri etkiliyor tabi. de neyse konuma geleyim kaslarda bir problem mi var anlamadım sürekli garip garip yerlerde sorun çıkıyor(çekmeyin başka yere bu lafı askdaskd) şimdi esneme hareketi yaparken dizin arkasında bir kasta bir pırt gibi bir ses gelmişti zor yürüdüm o gün bir rahatsızlık vardı orada geçti. mekik fln çekerken sırttan sesler gelmeye başladı onu da bıraktım. az önce yerde oturduğum yerden kalkarken kasığımda bir gariplik hissettim(tarifi yok ağr şişkinlik bastırınca kasığa ağrı yok bişi yok ama zedelenmiş gibi hissediyorum, anlatılmaz yaşanır aksdaskd) ki aynı yerde küçüklüğümde fıtık vardı sonradan kendiliğinden geçmişti. şimdi kendimi zorlamadan bir taraflarımda bişiler kopmadan neler yapabilirim spor olarak havada yağmurlu izmitte sürekli dışarı çıkamam bu durumda. ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 başlangıç düzeyi kıkırdak kireçlenmesi ve hareketsizliğe bağlı hamlık. öncelikle yürüyüş ve dikkatli beslenme. bunun yanında hafif esneme ve kasları çalıştırma hareketleri. belli bir süre sonra da fitness salonu. yine de bir diyetisyen ve fizik tedavi uzmanına görünmenizi salık veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 yağmurda şemsiye ile yürüme fantazim varda tekde olsa yaparım ok. ama düzenli beslenme işi zor bildiğin öğrenci evi hazır yemekler en fazla makarna hazır çorba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 yagmurda semsiyesiz kos, ama havalar isininca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ne yersen ye yarısını ye metoduna geçebilirsiniz. uzman arkadaşlarımız bu metodun kolay ve etkili bir yöntem olduğu konusunda hemfikirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 feci basketbol oynayasım var yağmur altındada lisede değilim millet delimi ne bu derler tam sitenin ortasında herkeste seyrediyor :D ginaly o olur abi sağol deneyecem bakalım. tvde ebru şallı plates uygulamaları yapıyor onların faydası olur mu? vücut iptal olacak ya kulakta sorun var gözde sorun var kasta sorun var off off yaşlandık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 milletten bize ne abi, ne derlerse desinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 o millet anneme telefon açar oğlun yağmurda basketbol oynuyor derse çok ilgili olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ohoo hala annenden mi korkuyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 korkma değilde üzülmesinler, endişe etmesinler fln :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ne entrika siteniz varmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar