Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

spor şeysi

Milamber

Öne çıkan mesajlar

kilo var boyda var. evde tekim öyle karışık yemek işlerine giremiyorum. çoğu zaman ya ders yapıyorum, ya tv izliyorum ya da pc de bişiler okuyup yazıyorum fln buda gözleri etkiliyor tabi. de neyse konuma geleyim
kaslarda bir problem mi var anlamadım sürekli garip garip yerlerde sorun çıkıyor(çekmeyin başka yere bu lafı askdaskd) şimdi esneme hareketi yaparken dizin arkasında bir kasta bir pırt gibi bir ses gelmişti zor yürüdüm o gün bir rahatsızlık vardı orada geçti. mekik fln çekerken sırttan sesler gelmeye başladı onu da bıraktım. az önce yerde oturduğum yerden kalkarken kasığımda bir gariplik hissettim(tarifi yok ağr şişkinlik bastırınca kasığa ağrı yok bişi yok ama zedelenmiş gibi hissediyorum, anlatılmaz yaşanır aksdaskd) ki aynı yerde küçüklüğümde fıtık vardı sonradan kendiliğinden geçmişti. şimdi kendimi zorlamadan bir taraflarımda bişiler kopmadan neler yapabilirim spor olarak havada yağmurlu izmitte sürekli dışarı çıkamam bu durumda. ne önerirsiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

başlangıç düzeyi kıkırdak kireçlenmesi ve hareketsizliğe bağlı hamlık.
öncelikle yürüyüş ve dikkatli beslenme. bunun yanında hafif esneme ve kasları çalıştırma hareketleri.
belli bir süre sonra da fitness salonu.
yine de bir diyetisyen ve fizik tedavi uzmanına görünmenizi salık veririm.
Sosyal ağlarda paylaş

feci basketbol oynayasım var yağmur altındada lisede değilim millet delimi ne bu derler tam sitenin ortasında herkeste seyrediyor :D
ginaly o olur abi sağol deneyecem bakalım. tvde ebru şallı plates uygulamaları yapıyor onların faydası olur mu?
vücut iptal olacak ya kulakta sorun var gözde sorun var kasta sorun var off off yaşlandık
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...