Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Arkadaşlar Horace de uygun görürse forumu canlandırmak için şöyle güzel bir Tenis yapalım. Hem uzun zamandır bir PS çalışması yapmıyorum... Özledim. Ben başlatmayayım, elinde güzel bir başlangıç çalışması olan koysun. Kuralları da belirlerse çok iyi olur. Hadi biraz eğlenelim... SIKILDIM ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 PS olmasın paint olsun ben varım vallahi (ciddi) var mı paint de kapışmak isteyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 nedir bu tenis?[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 hehe bende sorcaktım onu :P photoshop gibi geliyor ama ... herhalde biribirilerini montajlayıp mac yapcaklar :P[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. [Bu mesaj mutos tarafından 17 Mayıs 2004 17:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Vector art da yapmak isteyen varsa ben de vector tenisine davet ederim birini :P (Freehand veya Fireworks, hem f11 dosyalarini da yolayabiliriz birbirimize) Tenisin ne oldugunu sooliyim, biri bi resim yapar, o resimdeki herhangi bir seyi alip onun usutne calisarak yeni bir halde koyarsiniz. Kelime tenisi dusunelim bi an buna benzeyecek sekilde Tenis, is obegi alinir, is kelimesinden dumana gecilir, man kelimesinden superman yapar diger taraf, boole boole gider iste (ornek sacma da olsa aciklayici oldu bence :P) yani kelime yerine resim olarak dusunun, bi parcaini alip kendiniz yorumluyorsunuz.[signature][hline]Be nice to your computer 'cause one day they'll take over the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 resim paslaşması kısaca, volfied in dediği kurallı tanımlaması olmuş yani kurallara bakar. genel anlamda sadece 2 kişinin resimi paslaşması oluyor. paint de yapalım ısrarcıyım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 paint çok sınırlı bir program ps derseniz ben varım[signature][hline]Istiaron Lead Guitar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 volfied bi kaç vector çalışmanı yollasana bana merak ettim.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 said: Volfied, 17 Mayıs 2004 18:15 tarihinde demiş ki: Vector art da yapmak isteyen varsa ben de vector tenisine davet ederim birini :P (Freehand veya Fireworks, hem f11 dosyalarini da yolayabiliriz birbirimize) Tenisin ne oldugunu sooliyim, biri bi resim yapar, o resimdeki herhangi bir seyi alip onun usutne calisarak yeni bir halde koyarsiniz. Kelime tenisi dusunelim bi an buna benzeyecek sekilde Tenis, is obegi alinir, is kelimesinden dumana gecilir, man kelimesinden superman yapar diger taraf, boole boole gider iste (ornek sacma da olsa aciklayici oldu bence :P) yani kelime yerine resim olarak dusunun, bi parcaini alip kendiniz yorumluyorsunuz. wOw, tahmin ettigim gibi sunları flash da yapsak da baya iyi olur yaw neler cıkar ortaya :P[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 pixel art yapalim iste paintte, ufak ufak karakterler yapilir, oda yapilir birer birer esyalar falan eklenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 hoca horace uygun görürse filan ne demek ya. burası onun için var. herhangi bir paylaşım durumunda kendinizi sınırlamayın. buyrun ortam sizin.[signature][hline] Porcelain? Yuck. I HATE porcelain! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Ya Horace bize önderlik etsin manasında dedim. Neyse O zaman şöyle yapalım. İsteye istediği programı kullansın ! Photoshop, Flash, Freehand, Paint ! Resimi ben koyuyorum Sıralı olmasın bu tenis. İsteyen benim koyduğum default resmin üzerinde çalışsın, isteyen çalışılmış bir dosyanın üzerinde. Tamamen serbest. Yalnız herkesten ricam paint'te 2 dakikada birşey yapıp koymayalım. Biraz uğraşalım, emek haracayalım da öyle koyalım. Neyse bir resim bulayım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 dandik ama idare edin.[signature][hline] Porcelain? Yuck. I HATE porcelain! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 daha dandik ama idare edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 berbatlik abidesi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 az kaldı varıcaz yakında otele :)[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 lol oky super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 lan çizgi roman olmuş bu be! hani tenis![signature][hline] Porcelain? Yuck. I HATE porcelain! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 saçmalama son hızıyla devam ediyor.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 o yazıyı az büküp ışık koysaymışın prezoya göre ne güzel olurmuş..[signature][hline] Porcelain? Yuck. I HATE porcelain! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 rofl mofl howl kahkaha patlamalarıyla takip ediyoruz müsabakayı.. :lol: feci özendim bir taraftan, ben de mi bulaşsam bu işlere ne..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corso Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 aha çok eğlendim :-)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 abi çok eğlenceli bişimiş bu yaw. devam devam...[signature][hline]Cennet Annelerin Ayakları Altındadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 [signature][hline][i]- Bugün fal baktırdım orta yaşlı bir kadın bizi ayrılmamıza neden olacakmış.Yoksa beni orta yaşlı bir kadınla mı aldatıyorsun =P? - Kylie Minogue? - Ağzına sçarım haberin var dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar