Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PS Tenis

Mendoza

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar Horace de uygun görürse forumu canlandırmak için şöyle güzel bir Tenis yapalım. Hem uzun zamandır bir PS çalışması yapmıyorum... Özledim. Ben başlatmayayım, elinde güzel bir başlangıç çalışması olan koysun. Kuralları da belirlerse çok iyi olur. Hadi biraz eğlenelim... SIKILDIM !
Sosyal ağlarda paylaş

hehe bende sorcaktım onu :P
photoshop gibi geliyor ama ...
herhalde biribirilerini montajlayıp mac yapcaklar :P[signature][hline]Icq=212-213-215
macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere...
Online gaming rulz.

[Bu mesaj mutos tarafından 17 Mayıs 2004 17:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Vector art da yapmak isteyen varsa ben de vector tenisine davet ederim birini :P (Freehand veya Fireworks, hem f11 dosyalarini da yolayabiliriz birbirimize)

Tenisin ne oldugunu sooliyim, biri bi resim yapar, o resimdeki herhangi bir seyi alip onun usutne calisarak yeni bir halde koyarsiniz.

Kelime tenisi dusunelim bi an buna benzeyecek sekilde
Tenis, is obegi alinir, is kelimesinden dumana gecilir, man kelimesinden superman yapar diger taraf, boole boole gider iste (ornek sacma da olsa aciklayici oldu bence :P)

yani kelime yerine resim olarak dusunun, bi parcaini alip kendiniz yorumluyorsunuz.[signature][hline]Be nice to your computer
'cause one day they'll take over the world
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Volfied, 17 Mayıs 2004 18:15 tarihinde demiş ki:
Vector art da yapmak isteyen varsa ben de vector tenisine davet ederim birini :P (Freehand veya Fireworks, hem f11 dosyalarini da yolayabiliriz birbirimize)

Tenisin ne oldugunu sooliyim, biri bi resim yapar, o resimdeki herhangi bir seyi alip onun usutne calisarak yeni bir halde koyarsiniz.

Kelime tenisi dusunelim bi an buna benzeyecek sekilde
Tenis, is obegi alinir, is kelimesinden dumana gecilir, man kelimesinden superman yapar diger taraf, boole boole gider iste (ornek sacma da olsa aciklayici oldu bence :P)

yani kelime yerine resim olarak dusunun, bi parcaini alip kendiniz yorumluyorsunuz.

wOw,
tahmin ettigim gibi sunları flash da yapsak da baya iyi olur yaw neler cıkar ortaya :P[signature][hline]Icq=212-213-215
macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere...
Online gaming rulz.

Sosyal ağlarda paylaş

Ya Horace bize önderlik etsin manasında dedim. Neyse O zaman şöyle yapalım.
İsteye istediği programı kullansın ! Photoshop, Flash, Freehand, Paint ! Resimi ben koyuyorum Sıralı olmasın bu tenis. İsteyen benim koyduğum default resmin üzerinde çalışsın, isteyen çalışılmış bir dosyanın üzerinde. Tamamen serbest. Yalnız herkesten ricam paint'te 2 dakikada birşey yapıp koymayalım. Biraz uğraşalım, emek haracayalım da öyle koyalım. Neyse bir resim bulayım hemen.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...