veyr10 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Kalamarın kollarını değil gövdesini yersiniz pis halk sınıfından insanlar... Kalamar sizin neyinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Kalamar, karides, kokoreç, işkembe, midye tava (dolmasına bayılırım da tavası çok yağlı geliyor) tavuğun göğsü hariç diğer bölgeleri, dana etinin yağlı veya garip kısımları, kuzu eti, bir kaç balık türü ve son olarak kahve insanların sevip de benim kokusuna bile dayanamadığım şeyler sanırım. Ne zaman önyargısız yaklaşayım desem (bkz. sarhoşken, ya da sarhoş olma yolunda ilerlerken) pişman oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 denizden cons çıksa yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Gol yemem, kalamar yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ben ahtapotla kalamarı karıştırdım ya kalamar çok güzeldir yenir yani ben bayılırım bide onun mayonez gibi bi sosu olur onunla dadından yenmez ama yemezsen tadını alamazsın o yüzden sen yesen daha iyi olur o sosa da mayonez gibi dedim ayıp ettim mayonez gibi değil de rengi onu andırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Kalamardan tiksindin?? Yediğin yerde herhalde dondurulmuş hazır kalamarı direk kızartmışlardır. Bu arada tavsiye fırsatınız veya şansınız varsa mutlaka yunanistana gidin hayatımda bu kadar lezzetkli balık yemedim(normalde balıktan nefret ederim + oranın kalamarı awesome!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 yani yunanistana gittin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 galiba yediğim en iğrenç şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 yunanistan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Bir insan nasil Ilk defa kalamar yer yahu. Izmirliler olarak biz mi cok deniz urunu insaniyiz hehe. Denizden de Babam ciksa yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 şimdi balıklıovaya gidip oturacaksın, böyle deniz kenarında, yanında soğuk efes. OF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 arkasından da çipuran gelecek böyle hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 önden de hurma zeytin böyle zeytinyağı dökülmüş üstüne, kekikli kırmızı pul biberli, fırından yeni çıkmış ekmekle haydarini filan yiyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 arkasından da mumbar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 geçen midye yedim. sabah kalktım 3 kere kustum anca kurtuldum ölmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Levrek gelse be haci? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 fede said: geçen midye yedim. sabah kalktım 3 kere kustum anca kurtuldum ölmekten yediğin yer kötüdür midye efsanedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 levreğin içine de böyle defne yaprağı, soğan filan koyup folyoyla fırında pişirseler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 evet ondan zaten. bidaha da yemem midye ankarada bilmediğim yerden dedim. van minüt demeye kalmadı sen midyeler çık dışarı. ıyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 arkadaşlar işi fantaziye vurdunuz ama. bulan var bulamayan var. ağzım sulandı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 antalyada kaleiçinde anfi gibi bi yer var oraya otururdum eskiden takılırdık böyle bi çocuk vard muhammed diye doğulu bi çocuk her gece midye satardı orda. ne kadar derdim tanesi o zamanlar beşyüzbin abi derdi büyükleri derdi bide hehe bi yemeye başlardık yanımda birisi varsa çocuk tepsinin yarısını satardı bize rahat bazende al abi bunlarda benden olsun derdi hıyar hiç zehirlenmedim açıkda da satılsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 kalamar bende pek sevmiyorum, olursa yiyorum bi kaç parçada çok severek yemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ya ben bulamayan kısmındanım işin, hayal kuruyorum bıraksana hgd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ha bide geçende bizim arkadaşlar taksidme bi midyeciyi kapatmışlar tepsinin yarısından sonra sağa sola yoldan geçene falan dağıtmaya başlamışlar çok geldiği için. sonra satan çocuğa yedirmeye çalışmışlar, çocuk yememiş bi ton ısrara ramen. en sonunda döverek yediriyoduk nerdeyse ama genede yemedi dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 kermit said: antalyada kaleiçinde anfi gibi bi yer var oraya otururdum eskiden takılırdık böyle bi çocuk vard muhammed diye doğulu bi çocuk her gece midye satardı orda. ne kadar derdim tanesi o zamanlar beşyüzbin abi derdi büyükleri derdi bide hehe bi yemeye başlardık yanımda birisi varsa çocuk tepsinin yarısını satardı bize rahat bazende al abi bunlarda benden olsun derdi hıyar hiç zehirlenmedim açıkda da satılsa o çocukların da hepsi birbirine benzio.bide istisnasız hepsi mardinli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar