Max Damage Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Buna benzer bir konu açıldımı bilmiyorum ama uzun süredir aklıma takıldığı için sormak istedim.medyamızda bir macar gazeteleri modasıdır gidiyor.medyamız bir takımımızın avrupa maçı sonrasında oynadığı rakibin ülkesindeki gazetelerin başlıklarını ve diğer önemli ülke (italya,ingiltere,ispanya vs...) gazetelerinin başlıklarını verdikten sonra macar basınından namzeti sport adlı bir spor gazetesinin maç hakkındaki yorumlarını veriyor.bu olay ilk defa avrupa şampiyonasında gözüme çarpmıştı ama önemli bir organizasyon deyip geçmiştim.fakat şimdi bakıyorumda en ufak maçta bile hemen namzeti sportun maç hakkındaki yorumunu veriyorlar bize.sizin bu konu hakkında bildiğiniz birşeyler varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 macaristanın tek günlük spor gazetesi o, saygısızlık etmeyin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Bizim tüm spor gazetelerini toplasak o gazete kadar etmez valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Nemzeti Sport çook eski bir spor gazetesi,sanırım Avrupa'nın ilk spor gazetesi olabilir,bir de İngilizce portalları çok iyi o yüzden referans olarak kullanılıyor Avrupa'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 i.ne basın bunuda yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar