sesu Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Xaenin said: Aseksüel olmak kadar da yalan yoktur. Sevişemeyen her insan bir yerden sonra aseksüelim ben diye avutur kendini. Bırakın ulan. sevişebiliyorken aseksüellik olursa napçaz AGA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 napae said: Xaenin said: Aseksüel olmak kadar da yalan yoktur. Sevişemeyen her insan bir yerden sonra aseksüelim ben diye avutur kendini. Bırakın ulan. kendini çok beğenen insanlar bir süre sonra kendilerine layık kimsenin olmadığını düşündükleri için aseksüel olurlar bence. Budur ve bu bir psikolojik rahatsızlık mıdır bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 kazımkarabekir said: Otobüste yanımda oturan iki kız ayrılık acısından bahsediyordu , damardan girince bende başladım döktürmeye , kız hangi burçsun dedi x dedim . Aaaa benim eski sevgilimde o burç dedi.Devamında beni kurgusal bazda eski sevgilisi yerine koyup sorular sormaya başladı.Msnden dinlediğin şarkıyla mesaj verir misin , aldatır mısın hede hödö tarzı.Bende erkekler şöyledir böyledir tarzı psikolojik yaklaşımlarla yaklaştım.İnerken gel bişeyler içelim dediler arkadaş geliyo otobüste yine karşılaşırız dedim (aynı okuldayız) Ertesi gün karşılaştık msnini aldılar . Göya eski erkek arkadaşını anlamak için benim analizlerimden faydalanıcak. Ne Ayak ?? Not : Çok yakışıklıyım sdfkız kankaköye bağladı ,eski sevgilisinin takıldığı cafeye gidecekmişiz yanında bende olsam iyi olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 e bir de sevişin o zaman eski sevgilisini daha iyi anlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightSorrow Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Valla ben de aşığım ama mutlu muyum yoksa mutsuz muyum karar veremiyorum. Onu görünceki mutluluğum ve onsuz olmamın verdiği mutsuzluk sanırım birbirini nötrlüyor. Yaklaşık 1 senedir seviyorum onu, önceleri muhabbetimiz iyiydi, fakat araya yaz tatili vs. girmesiyle artık pek muhabbetimiz kalmadı fakat ben onu unutamadım. Bazen msn'den kurmaya çalıştığım cılız muhabbetler ise beni tatmin edecek cinsten değil. Bu konularda cesaretli ve kendime güvenen bir tip de değilim. Ama ne yapıp ne edip artık bir şekilde tekrar ona yaklaşmalıyım çünkü artık vakit geçtikçe ızdırap vermeye başlıyor bana. Oh be, döktüm içimi, rahatladım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Sonuca geldik. Bana bugun baslarda benden etkilendigini ama sonra hata olacagını düşündügü icin vezgectini söyledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 etki olmuşsa izi her zaman kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 ha bide vazgeçilen her zaman daha çekici gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightSorrow Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Etki bırakmışsan eğer, biraz daha üstüne gitmen gerekebilir, hata yapmak işi falan ayak. Naz yapıyor olabilir biraz, yoksa söylemezdi, etki bıraktın bende falan diye. benim sorunuma da bir çare bulun a dostlar, çok çaresizim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 1 sene diyorsun bilader, ya yardır direkt üstüne git meselenin, sev, ya da uzaklaş artık. al sana çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightSorrow Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Haklısın, ben de direk üstüne gitmeye çalışıyorum meselenin fakat dediğim gibi bu konularda hafif çekingen, cesaretsiz biriyim, onun için direk yardıramıyorum, bir şekilde kendime güvenimin gelmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Öyle yapma abi git konuş. zaman kaybetme cesaretini topla aynı hatayı ben yaptım kız kendine güvenmiyorsun dedi bu yüzden olmadı dedi. Sende aynı duruma düşme, olmuyorsa olmaz ama git söyle ölüm yok sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 git konuş gazından sonra başarıya ulaşma oranı %5 filan değildir. gaz olmayın o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightSorrow Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Aynı şeyleri düşündüm, dedim en azından söyliyeyim rahatlıyım, sonuç ne olursa olsun, ama olay ne zaman faaliyete gelse, orada takılıyorum işte. Normalde insanlarla falan muhabbetim iyidir, ama sadece ona karşı olan bir çekingenliğim var işte. Radiance abi, dediğin gibi kendime güvenmem şart bi' yerde, ancak sanki bana olumsuz cevap verirse rezil olurum, bir daha onun yüzüne nasıl bakarım gibi düşünceler doğuyor aklımda, bir anda tüm cesaret alıp başını göç ediyor beynimden. Ayrıca bir şekilde onu tek yakalamam lazım açık açık konuşmak için ki, gidip milletin içinde "konuşabilir miyiz" demek saçma geliyor. Online ortamda da böyle bir şey yapmak istemiyorum. Ama yaz gelmeden bir şekilde ne olursa olsun gidip konuşmam lazım, yoksa içimde büyüye büyüye beni bitirecek bu aşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 nasıl söylenecegini bilmiyorum bende aynı hatayı yaptım ve dedim ya aslında benden hoşlandıgını şimdi ogreniyorum ama geckaldım o zaman casaretim olsaydı söyleseydim farklı olurdu şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 çıkışta yakala işte, tek gittiği bigün. tamamen doğaçlama olur hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 İşte şimndi olay şekillenmeye başladı. Uzun süredir arkadaş olarak görüştüğün birisai ile bir zaman sonra farkediyorsunki çok iyi anlaşıyor ve herşeyi birlikte yapmaktan zevk alıyorsun. Gel gelelim ortada gerçekten çok iyi bir arkadaşlıkta var ama bir taraftanda artık senin dygularının şekli değiştiğinden arkadaş olarak kalmak acı verecek hale gelir ise o zamanda kaybedeceksın. O yuzden arkadasca gorusmeye devam ederken bir taraftan fırsat kollayacak ve yalnız kaldıgınız bır anda konuyu bir şekilde 3. şahıslar üzerinden yönlednirerek elini tutmaya vardıracak ve hedefine ulaşacaksın. En fazla kybın 1 ay çekeceğin acı ve zaten kaybetmiş olduğun bir arkadaşlık olacak. Ki aslında açıldıktan sonra o arkadaşlığı kaybetmeyeceksin. Kızın gözündeki değerini arttıracaksın. Birde bu açıdan bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkyberG Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 başka birine aşık ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Bence başta sana ilgi göstermiş, senden de aynısını veya daha fazlasını beklemiş, görememiş. Ardından bir güzel gıcık kapmış. Ne halin varsa gör ülen gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unleashanger Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 abi kızlar manyak ... sorunları var alıcan karşına neler hissetiğini ve neler beklediğini 1 1 anlatıcan anca öyle çözülür olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 sonra da 2 + 1 senelik mukaveleye imza attırıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unleashanger Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 zuahahah atarsa ne ala ama bişey diyimmi öyle uğraştıran kızlardan çok çabuk sıkılınılıyor bence!! gösterdiğin çabaya değmez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightSorrow Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Bazen de uğraştırdıkça daha bir bağlanıyor insan sanki, sırf tuttuğunu koparmak amacı mı işe karışıyor nedir anlamıyorum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unleashanger Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 top yuvarlak ya sorun orda bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar