Romario Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Bizim DAha 3 Sene Var Bizde 16 nolcak şimdi ? HA ![signature][hline]Bida Bana Futbolcu Diyen Olursa :hrr: Çizerim! :hrr: :-( Tamam Abi... :-(
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 ben 19 umda bitirdim... eğer müdür yardımcısı engellemeseydi paşa paşa gün eksiğinden kalıp 21 imde bitirecektim... olmadı ama şimdiki özgürlüğümün ve lise gibi olan der sistemim sayesinde iyi ki bitirmişim diyorum... her türlü de kararsızım ama 16 yaşımda da liseyi bitirmek istemezdim hakkatende ünili arkadaşlarımla bara pavyona gitmek isteyecem zart diye almayacaklar içeri ehuhe :) volfi bence sen şimdiden yüzünü jiletlemeye başla sakal bırak yaşını büyük gösterir :)[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Ben sana diploma alamazsın demedim.... lol gözün aydın =]
Norton_Antor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 ben 17 de bitirmiş olacam(88 liyim lise 2 yim şu anda) hazırlık atlamanın avantajı.ancak eğer alice cooper'ın alma mater adlı şarkısını dinlersen hüzünleneceksin.kendini kötü hissedeceksin.ulan niye bitti bu ise hey guys I will see you again huh? diyeceksin.ağlayacaksın...ıngaaaaaaaaaaaaa....
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Kutlarım Volfi. Umarım mutlu olursun ömrün boyunca...
McFrenzy Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Ben de bitirdim bu sene ama hiç de sevinçli değilim. Hep lise olsa böyle kalsak anamız babamız baksa bize şahsen acayip mutlu olurdum.[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell...
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: BOccOB, 19 Mayıs 2004 19:12 tarihinde demiş ki: İyi be International Bacaloria sınıfı bitirmek iş mi bee :D Sen şimdi üniversitelere arka kapıdan gireceğinden tabii bitirdiğine sevinirsin, öss gibi bir sorunun olsa bugün burda bile olamazdın... Olsun yinede kutlarım...Haticeye değil neticeye bakıyor çünkü üniler :P Öhöm.. Öhöm... Öyle IB iş mi gibi soruları bilmeden sormayalım... İş, hem de çok zor bir iş...[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Bana da Amerika yolu gozukecek herhalde 1 ay kaldi sinava hala 280 yapiyorum, beni bekle volfi :)[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Kardesim IB non IB BITIRDIM ULAN! NIHAHAHA bu arada, ben ickiye oole baali olan biri deilim, geldigim zaman burda ozlemimi gidericem, sevgili gibi olacak Baileys falan :) fizboz 87 aralik doumluyum aka yi yazmamin nedeni heyecan :P zaten actigim bi kac topik var, bi kac onceki de kabulumun geldigi topikti, olsun o kadar abi :) OZGURUM ULEYN! *!Disaridan gelmistir, mutludur* Listenin' to: Muse - Feeling Good[signature][hline]Be nice to your computer 'cause one day they'll take over the world
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 hoşgeldin özgür kardeşim benide özgür yap böhü mallık ettim bende ama etmesem şu an öss kasıyo olcaktım aslında oda iyiydi bea amaan neyse hadi içelim *! çin çin*[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 cin cin abi! *!Carlsberg ini laptopun kenarina vurur*[signature][hline]Be nice to your computer 'cause one day they'll take over the world
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 sana 1 temmuza kadar iizn sonra silah altına alıyoruz, daha sınav sonucu bekleyen berki çekeceksin
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 nası ya normaldede 16 tıda bitiyor zaten ben 17yim bu sene bitiriyorum (gitmiyorum 3 haftadır heh raporlar saolsun) bi sene fazladan okudum. ee normalde 16 işte[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 bizim lise 5 sene olunca:)[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor?
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 yok valla bizde en kucuk bendim 85 liler var donemde[signature][hline]Be nice to your computer 'cause one day they'll take over the world
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 85 ler nası olur ya eheh ben 86lıyım (Anaa ben 18 mişi yaw, ee ama ehliyet faaln alamıyorum ne iştir ) bizim sınıfta 88 ler bile var :)[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: _Mordrac_, 19 Mayıs 2004 19:35 tarihinde demiş ki: Bana da Amerika yolu gozukecek herhalde 1 ay kaldi sinava hala 280 yapiyorum, beni bekle volfi :) hala 280 yapiosun????????? ben şu an 270 yapıyorum ben öliyim o zaman?[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 fizbancim bilmiyosun sen oole diyosun ama devletin gozunde 16 yasindayim ben su an 86 mayis oncesi dogmus bi 86 li da ehliyet alamaz, cunku 17 yasinda hala, 18 ine gidiyo devletin gozunde budur biliyoruz da konusuyoz kardesim :) buyudugumuz aci gercegini kabul ettik artik :([signature][hline]Be nice to your computer 'cause one day they'll take over the world
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Geçmiş olsun volfi ;) hadi bakalım...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004]
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 16 yaşında nasıl bitiyor ben onu anlamadım?[signature][hline][b]-Asitin üstüne baz döktüm; maksat PH oLsun.. -Ana gibi yar oLmaz,Bağdat gibi diyar oLmaz ama BAĞDAT BOMBALANIR... -Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 ee bizde 87yiz. bitirmen normal be :) Sen össyi düşün..[signature][hline][b]-Asitin üstüne baz döktüm; maksat PH oLsun.. -Ana gibi yar oLmaz,Bağdat gibi diyar oLmaz ama BAĞDAT BOMBALANIR... -Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 IB nin sınavlarına daha yok mu yaw[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 lise sucks[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum
Mendoza Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Dün son ib sınavını olduk...[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 IB tam olarak nedir izah etse ya biri.[signature][hline]The next time you're having a bad day imagine this; You're a Siamese Twin. Your Brother,attached at your shoulder,is gay You're not. He has a date coming over tonight. You have only one **s www.hayalkent.net/freestyle
Öne çıkan mesajlar