Mortis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 ben de çok beğenedim filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 resmen sana önerdikten 6ay sonra izledin gökhan. cüs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 lan yeni izlemedim ki filmi kaç ay önce izledim topici şimdi görüorum ayrıca Ahmet önermişti ilk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 vaay ben söylediğimde bana öyle dememiştin ama ben dedikten sonra indirmiştin hemen asda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 çünkü kasım tatiline denk gelmişti senin hatırlatman o zaman boş vaktim vardı çekip izlemiştim. bu yani ahmet-kun dur bana bu filmi ilk tavsiye eden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 (˘⌣˘ ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 ahmeeet oniiichaaaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Ahmetchan... hmmm (˘⌣˘ ) < close enough Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mortis said: ahmeeet oniiichaaaaaan my sister cant be this cute season 2 olmuş bu heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Çoğu post apoda olmayan yamyamlık olayını düşünmüşler.Baya hoşuma gitti film o yüzden.Belki devamı gelir filmin sonunu ondan açık bırakmış olabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 xunn said: burtonesk said: izlediğim en duygusal, gerçekçi ve geren film bu galiba. çok etkileyici, film resmen dövdü beni. çok iyiydi ya. Burto'nun çok kolay gaza gelmesine, duyguyla dolup taşmasına, moodswinglerine bayılıyorum. Başımızdan eksik olma deli kız. ahhahahahahah haklısın ama sonradan 3 kere daha izledim hepsinde dövdü beni film hgshadg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Ya duygusunu iyi ayarlamışlar, aptala kaçmayan sentimentalliğe varım zaten her daim. Korku unsuru da çok yerindeydi. Dur bi izleyem ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Charlize Theron'a ne oluyordu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 ekbilgi başparmak medeniyeti temsil ediyore bu arada. döv filmde beni döven sahnede zavallı niggerdır. aç paspal bıraktılar orada sogukta adamı :.( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar