Greeny Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 kadın belki tipini beğendi, çıkma teklif edecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 abi bu arada microsoftta simdiye kadar 3 halkla iliskiler insaniyla gorustum, 3 u de kadin ve TAS gibiydi, oyle bisey daha iyi olabilir ehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 hangi üni. hangi bölüm, kaçıncı sınıfta okuduğunu merak ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Sabancı mezunu, Brown'da master yapıyor 1. sınıf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 gecen yaz HARVARDda arastirma yapti ama onu da unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Evet doğru =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 TEKLIF GELDI KABUL ETTIM ADSAFGDSGFDGFDGDFGFDGFDFDGSD BITTI BE OHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 lan yokum deseydin keske, kutuna gitseydin, belki google cikardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Lan daha ben 6 senedir makina mühendisliğini bitiremedim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Aga tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Slat said: Penthesilea said: 30 dakka reddimi konusacak halleri olmadigini umuyorum :) Belki sıkılmış bayık iş hayatından, 30dk senle oynaya oynaya dalga geçe geçe reddedecek eheh Tebrikler bu arada :) ahah ya olursa ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphonheart Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Werewolf said: Kıskandım :@ ben de kıskandım.. =) 1.yanlış bölüme kasmışız.. 2.lisans döneminde her şeyin etinden sütünden faydalanmak lazımmış.. 3.doğru zaman doğru yer hedesi (bu bende çok kassam bile olmuyor be.. hep ofsayt) olm allah nazardan saklasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 2 ay sonra yeni başlık : Dayanamıyorum, arkadaşlar MSun halkla ilişkiler uzmanı beni reddetti şeklinde bekliyorum :) şaka bi yana tekrar hayırlı olsun çok sağlam yere kapak attın valla, bende hala tıp peşinde koşturuyorum ehe senin yaşına geldiğimde daha bi halt olamıcam :) kötü bi his lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 senin yasina dedigin, adam yeni 21 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 yeni diil lan 6 ay once :| hehe tesekkurler tekrar uzerimden inanilmaz bi yuk kalkti cidden. igrenc durumda ekonomi yani, burasi olmasa istedigim bi yerde calismiyo olacaktim ki benim icin gercekten cok onemli bisey o. kabul edildigim takimin yaptigi seylerin hastasi oldum gercekten, arastirmamla da bire bir uyuyodu. tesekkurler dasaaa saklasin valla, zaten kendisi baya yardimci oldu mulakatlarda kac sene onceki bilgilerimi falan hatirladim bazi sorularda :) her bolumde cok guzel firsatlar var abi, kasinca her sey oluyo panik yok :) benim cidden anam agladi su son 2 haftada, ama cidden deyiyo abi cok mutluyum su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 ay kıyamam lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 tebriklerr :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 abi maşallah, tebrikler, gz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 e gelirken mayısta bi bavul hediye getircen heralde para mok sonuçta:) yeni apple laptop istiorum ben prolardan hadi cnm kenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 gelebilicek mi diye sorsaydin keske once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 gitcem gitcem bi 25 gun falan, 15 mayis 10 haziran arasi abi bu arada teklifi telefonda aldim iste, en son benefitleri soyluyo yok saglik sigortasi abik gubik, en son bi de sey dedi Steve Ballmer'la tanisma firsatin olucak internlere en son bi konusma yapicak, cok iyi bi public speaker'dir dedi. Bilmez miyim canim "developers" videosunu izledim dedim. Bi sessizlik oldu kizdan tpuhuh tpihjh gibi sesler cikti gulmemek icin, ehem evet evet ondan sonra iste sunlar var... falan diye devam etti euhehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 aquila said: senin yasina dedigin, adam yeni 21 oldu. ney...!!! abi ben intahara gidiom :( şimdi daha da çok kıskandım :) penth tekrar tebrikler bu arada, neymiş efendim çalışınca oluyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 biri bu digeri barkin, yakalarsam birbirine vurucam ikisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 said: Steve Ballmer'la tanisma firsatin olucak linuxa kanser diyen adamı gıdısından öp benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar