Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Koydum cocugu

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

2 ay sonra yeni başlık :
Dayanamıyorum, arkadaşlar MSun halkla ilişkiler uzmanı beni reddetti

şeklinde bekliyorum :)

şaka bi yana tekrar hayırlı olsun çok sağlam yere kapak attın valla, bende hala tıp peşinde koşturuyorum ehe senin yaşına geldiğimde daha bi halt olamıcam :) kötü bi his lan..
Sosyal ağlarda paylaş

yeni diil lan 6 ay once :|

hehe tesekkurler tekrar uzerimden inanilmaz bi yuk kalkti cidden. igrenc durumda ekonomi yani, burasi olmasa istedigim bi yerde calismiyo olacaktim ki benim icin gercekten cok onemli bisey o. kabul edildigim takimin yaptigi seylerin hastasi oldum gercekten, arastirmamla da bire bir uyuyodu.

tesekkurler dasaaa saklasin valla, zaten kendisi baya yardimci oldu mulakatlarda kac sene onceki bilgilerimi falan hatirladim bazi sorularda :) her bolumde cok guzel firsatlar var abi, kasinca her sey oluyo panik yok :) benim cidden anam agladi su son 2 haftada, ama cidden deyiyo abi cok mutluyum su an.
Sosyal ağlarda paylaş

gitcem gitcem bi 25 gun falan, 15 mayis 10 haziran arasi

abi bu arada teklifi telefonda aldim iste, en son benefitleri soyluyo yok saglik sigortasi abik gubik, en son bi de sey dedi Steve Ballmer'la tanisma firsatin olucak internlere en son bi konusma yapicak, cok iyi bi public speaker'dir dedi. Bilmez miyim canim "developers" videosunu izledim dedim.
Bi sessizlik oldu kizdan tpuhuh tpihjh gibi sesler cikti gulmemek icin, ehem evet evet ondan sonra iste sunlar var... falan diye devam etti euhehuehue
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...