OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ben soyluyum satjyer lik bitince en assa 10k dolar i var ama 15k da olabilir ins
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 http://images.encyclopediadramatica.com/images/4/44/Apple1.PNG
Stifler Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Penthesilea said: O degil de dakka bir gol bir Ucaktayim iste donuyorum, once BSG finalini izledim, sonra bi bolum coupling izledim keyfim yerine gelsin diye cunku cok uzuldum BSG bitince =((( laptop macbook pro bu arada. Neyse iste sonra biraz kestireyim dedim, iphone'u cikardim kulakligi takcam tam muzik dinlemek icin, yanimdaki adam durttu. Adam: Ya selam dikkat ettim de surekli biseyler izledin, bunlari nasi izliyosun napiyosun Ben: "RAPIDSHARE'DEN KORSAN MEIHUEHUE" demedim tabi, dedim iste TiVo var onla kaydediyorum kacirdigim icin saatlerini, sonra hard diske atiyorum. Adam: oha ya supermis, ben de alicam bi tane boyle de cok seyahat ediyorum. Peki sence boyle entertainment amaciyla video vs. Mac mi daha iyi PC mi? Abi sonucta mac tabi ki daha iyi dedim de, ister istemez PC kaynakli sorunlarin tamamiyle microsoft'un sucu olmadigini, apple'in isletim sistemi + hardware butunlugune sahip oldugunu ama Microsoft'un olmadigini falan anlattim. Ama iste dedim sonuc olarak benim bi end user olarak umrumda olan kimin ne yaptigi ne ettigi degil, benim elime param karsiligi gelen hizmet. O yuzden mac kullaniyorum size de oneririm dedim. Cok garip bi hismis Microsoft'taki arkadaslari anlayabiliyorum simdi Zune falan kullanan sdfsfa ya microsoft ajanıysa?
Afush Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Tebrikler!! Yanlış hatırlamıyosam baya hastayken berbat bi görüşme geçirmiştin onu anlatıyodun buralarda baya bi zaman önce? Aynı şey için miydi o görüşme de? Hayırlısı olsun :D
axedice Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Tbrkgz baps :)-D Hemşerilerime selam söylersin, bizim köyün yarısı microsofta girmiş.
Syn Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 hayırlı olsun penth. ea falan bok yesin microsoft'un yanında eheh
Bathory Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 para icin bi ruhunu satmadıgın kalmıstı. üzüldüm..... ne yalan söyliyim... içimden bişeyler koptu..........
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 HAYIN ILKE. Beles win7 rc1 keyleri bekliyorum.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 ilke lan bekle ben de geliyorum o kadar abuk bir proje hazılıyorum ki projeyi herhangi bir gelişmiş ülke hükümetine götür devlet oyun tasarımı yapan şirketlere direk sübvansiyon sağlayacak ehe na buraya yazıyorum 2009 sonunda 2010 başında yerli oyun üreticilerine sağlam ar-ge desteği gelecek.. inanıyorum kendime :) (yeter ki ODTÜ olsun, yerli oyun üreticileri olsun arkamda olsunlar.. kitaplar pahalı lan..)
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 tesekkurler herkese :) simdi de artik orada saat 9, burada saat 12 itibariyle bikac gun mutlu haberin gelmesini beklicez artik. Afush said: Tebrikler!! Yanlış hatırlamıyosam baya hastayken berbat bi görüşme geçirmiştin onu anlatıyodun buralarda baya bi zaman önce? Aynı şey için miydi o görüşme de? Hayırlısı olsun :D evet evet, microsoft icindi o da ama farkli takimlar icindi iste, her seyde bi hayir var bu takim cok daha fazla sindi icime. belki de hastaydim o zaman diye ama adamlarin anlattiklarina bu kadar hayran kalmamistim. o zaman geberiyo halimi gorunce tekrar cagiricaz demislerdi iste. axedice said: Tbrkgz baps :)-D Hemşerilerime selam söylersin, bizim köyün yarısı microsofta girmiş. olm ahah 2. mulakati yaptigim adam kafasi sarikli sac sakal kesmeyen hintlilerdendi, Sikhism mi diyolar o dalgadan iste. Ildeniz gel abi microsoft game studios da burda sonucta, age of 4'u yapariz euheuh. bu arada super bi olayi varmis ms'in, baska bi projeyle ilgiliysen gecebiliosun kendini kanitladiktan sonra falan, bi yandan bu isleri yapip bi yandan game studios'da calisan adamar varmis bizim takimda, merak ettim cok. Sabri sen hic konusma lan sabri bey olmussun dio herkes en azindan ben takim elbise giymicem calisirken sdfs
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 BabacumMostors said: ilke lan bekle ben de geliyorum o kadar abuk bir proje hazılıyorum ki projeyi herhangi bir gelişmiş ülke hükümetine götür devlet oyun tasarımı yapan şirketlere direk sübvansiyon sağlayacak ehe na buraya yazıyorum 2009 sonunda 2010 başında yerli oyun üreticilerine sağlam ar-ge desteği gelecek.. inanıyorum kendime :) (yeter ki ODTÜ olsun, yerli oyun üreticileri olsun arkamda olsunlar.. kitaplar pahalı lan..)bu arada, Program Manager (PM) diye bi pozisyon var MS'te, direk senin ilgilenecegin is olabilir iste. Calistigi takima gore kodlama bilgisi gereksinimi artip azalabiliyo, development sureci bilgisi de istiyolar da, adamlarin yaptiklari iste userla developer arasinda bi bag olup boyle projeler hazirlayip specification larini falan yazmak. Arastir bi onu bak.
Khelben Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Ben demiştim ama her işte bir hayır vardır diye diğer topicte ehe. Hayırlı olsun İlke.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Penthesilea said: BabacumMostors said: ilke lan bekle ben de geliyorum o kadar abuk bir proje hazılıyorum ki projeyi herhangi bir gelişmiş ülke hükümetine götür devlet oyun tasarımı yapan şirketlere direk sübvansiyon sağlayacak ehe na buraya yazıyorum 2009 sonunda 2010 başında yerli oyun üreticilerine sağlam ar-ge desteği gelecek.. inanıyorum kendime :) (yeter ki ODTÜ olsun, yerli oyun üreticileri olsun arkamda olsunlar.. kitaplar pahalı lan..)bu arada, Program Manager (PM) diye bi pozisyon var MS'te, direk senin ilgilenecegin is olabilir iste. Calistigi takima gore kodlama bilgisi gereksinimi artip azalabiliyo, development sureci bilgisi de istiyolar da, adamlarin yaptiklari iste userla developer arasinda bi bag olup boyle projeler hazirlayip specification larini falan yazmak. Arastir bi onu bak. kod bilmem ekonomi bilirim o yüzden ya muhasebeci ya da yönetici olabilirm :P arası yok fak :(
screwy Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 ben bu baslıgı gordukce sanki cocuk sahibi olucakmıssın gibi dusunmekten kendimi alamıyorum.. nese gz penth
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Hi Ilke, I hope you had a great weekend! I’d like to get in touch- when do you have ~30 minutes to talk via phone? hehe simdi mail geldi hemen cevap verdim, 30 dakka reddimi konusacak halleri olmadigini umuyorum :)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Penthesilea said: Hi Ilke, I hope you had a great weekend! I’d like to get in touch- when do you have ~30 minutes to talk via phone? hehe simdi mail geldi hemen cevap verdim, 30 dakka reddimi konusacak halleri olmadigini umuyorum :) aaa-bi! bi arkadaş var de ekonomi biliyor de şahane yönetici olur de.. de be aaa-bi!
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 abi kadin is saati bitimine 5 dakka kala mesaj atmis, tahminen atip eve gitti, panik atak geciricem simdi of ya
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Oo yeni görüyorum lan. Hayırlı olsun ilke, SEN GİRMİCEN DE KİM GİRCEKTİ GOÇUM. Şükrü lan, sen de apple a girsene, ilke ms, barkın adobe derken sen de bi işe yara adfsg.
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 ben anca halde elma satarim aga, istersen bi kasa gonderiim sdfd.
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 haha bence güçlerimizi birleştirelim o zaman.
Slat Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Penthesilea said: 30 dakka reddimi konusacak halleri olmadigini umuyorum :) Belki sıkılmış bayık iş hayatından, 30dk senle oynaya oynaya dalga geçe geçe reddedecek eheh Tebrikler bu arada :)
Öne çıkan mesajlar