Cocostar Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 domainle ilgili sorun var sanırım ne oldu bu siteye bilen varmı?yada buna benzer site bilen varmı baya günlük girip takip ediyordum iyi yazılar dönüyordu...
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Selam, Buradan Dresquin sitenin asıl sahibi, ben de editörlerinden biriyim; ilk ağızdan bilgilendirme vereyim. Dresq'in siteyi satın almış olduğu aracı şirket kepenkleri kapatıp gitmiş, arada bizim domainler falan da açığa alındı. Orijinal domain seller mevcut; ama Dresq'in e-maillerine bir cevap alamadık. Sonuç olarak şu anda beklemedeyiz, yaklaşık 2 hafta sonra domain düşecek, böylece tekrar satın alacağız domaini. Hostta falan bir problem olmadığı için database in kaldığı yerden devam edeceğini öngörüyoruz.
AthleT Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Merakla beklemedeyiz yahu. Gerçekten sol yanım yok gibi :)
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Bi yazar vardı hep ismini unuttuğum.(bayandı sanırım) İlginç hikayeler yazıyordu.Baya tutmuştum kendilerini fakat ne ismi aklımda aratayım gugıla ne de site açılıyor. Üzüldüm :/
Cocostar Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Çok sevindim Khaldun bende yazılarımı paylaşıcam uzun bir süre pasif okuyucu durumundaydım ama paylaşımada başlıyacağım.İlgine teşekkürler Birde bu tarz edebi paylaşımların yapıldığı tavsiye edebilceğiniz başka site varmı acaba?
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 ZaugnaKhaldun said: Sonuç olarak şu anda beklemedeyiz, yaklaşık 2 hafta sonra domain düşecek, böylece tekrar satın alacağız domaini. http://heylarryhughespleasestoptakingsomanybadshots.com/wp-content/uploads/2008/02/mr-burns-excellent.jpg
fede Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 param olsa alır kapatırım. çok acayip adamlar var. bir şiirler var aklın hayalin durur. ev arkı yazıyodu burda ben bakıyodum yanında. çok acayip gerçekten. sfhsdf
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 www.barbuni.com/sk mobil hayat, mobil sk
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 yiğitim üyelik kapalı sanırsam sitede
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 o sitenin taaaam 9 numaralı ğyesi benim.. evet.. ama çok tembelim yazılarımı bilgisayara aktarmaya üşeniyorum.. bir de zamanında çok şiir gönderdim hiç biri yayınlanmamış :( sana sesleniyorum ey editör!! :P o değilde arada 2 yazımı ve 3 şiirimi abuksubuk paylaşım sitelerinde gördüm altına da adımı yazmışlar en azından saolsunlar böyle bir böbürlendim bir göğsüm kabardı benim ego sen git götü tavana vur allah allah! açın siteyi yazı ekleycem
yav Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Cocostar said: Çok sevindim Khaldun bende yazılarımı paylaşıcam uzun bir süre pasif okuyucu durumundaydım ama paylaşımada başlıyacağım.İlgine teşekkürler Birde bu tarz edebi paylaşımların yapıldığı tavsiye edebilceğiniz başka site varmı acaba? www.izedebiyat.com ben küçükken ablam takılırdı burda yazardı bişeyler hatta site toplama yazılardan kitap falan basmıştı. iyidir heralde..
Cocostar Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 abi yeter ödicem domain fln açın siteyi ya :(
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 ee bir ay oldu düşmedi mi domain?
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Siteye girmeyi dener misiniz bi lütfen http://www.siyahkahve.com
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 said: Sponsored listings for : * Her Marka Prezervatif Utanmayın! Rahatça Seçin Her Pakete 2 adet Hediye www.prezervatifal.com
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 görünüşe göre, dns ini değiştirmiş ya da opendns falan kullananlar girebiliyor; ama diğerleri insurance, prezervatif reklamları falan görüyorlar
Öne çıkan mesajlar