napae Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Duplicity Bugün vizyona girmiş bulunmakta. OLLEY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 afişi bir yerden hatırlıyor gibiyim. konusu şuymuş: "CIA ajanı Claire Stenwick ve İngiliz gizli servisi MI6 ajanı Ray Koval, devlet adına istihbarat toplama görevinden ayrılarak özel şirketlere geçmişlerdir. Misyonları patent hakkına ilk sahip olacak şirkete servet kazandıracak bir ürünün formülünü ele geçirmektir. Taktikler çirkinleştikçe ikisi de birbirini atlatıp hedefe varmaya çalışırken kurdukları entrikaların önündeki tek engelin aslında birbirlerine duydukları sevgi olduğunu keşfedeceklerdir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 julia roberts olmasa izlerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Pek tavsiye etmem :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 kadını seviyorum. adama bayılıyorum. ama film gerçekten kötüymüş, çok büyük hayal kırıklığına uğradım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Greeny said: julia roberts olmasa izlerdim julia roberts iyi güzeldir de yani afişte bile sırıtmış, kim bilir filmde nasıldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 said: entrikaların önündeki tek engelin aslında birbirlerine duydukları sevgi olduğunu keşfedeceklerdir abi julia roberts neden böle aptal bi sefgi pıtırcığı. bi de meg ryan vardı mesela.. onunla julia'nın her sene shaggy gibi ölmesini dilerdim ama olmadı işte.. neyse, seneye inşalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ben keifer amcamızı düğünden bir gün önce terk ettiğini öğrendikten sonra kendisine kıl oldum. ayıp lan lasdlald Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 sonunu bi yerden sonra anlayabiliyorsunuz bence. kadro sağlam ama film tatmin etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 tam trt 1 aksam kusaginda yayinlanacak film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 julia robert sırıtınca karadelik oluşacak zannediyorum. ama notting hillden anısı var bişey demiyorum o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Gallant said: tam trt 1 aksam kusaginda yayinlanacak film. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar