CapN Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Uzun yıllardır adsl kullanıyorum böyle bır sorunla ılkkez karsılaştım. Klasık ttnet te cozemıyor sorunu 1 haftadır evde Internet yok. Problemım şu modemın uzerındekı adsl ışığı hıc yanmıyor. Normalde arza olduğunda yanıp soner , bende 0 ışık var. Önce 4440375 ı aradım 8 9 defa onlar cozemedı topu 121 arzaya attılar topraklama hatası var diye. 121 arza ilede 6 7 telefon konusması ve 2 kere eve gelmelerıyle topu modemıme attılar. Modemınız arzalı diye. 3 adet modem denedim 3 undede aynı problem var kafayı yeme noktasına geldım. Varmı daha once boyle bır problem ıle karsılasan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 hatta arıza var muhtemelen telefon modem arasındaki bağlantıyı dene bağlantı gidiyor mu bi bak. Kabloları değiştirmen gerekebilir.Paralel hat var mı evde bende çok çektim böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Onları yazmayı unutmusum. Telefon hattında herhangı problem yok telefonla gorusme yapabılıyorum. Evde tek hat var dırek kutudan cıkıyor ondan yanada bır sıkıntı yok. Modeme dırek hatta verdım aynı problem şu kutunun adı neydı paralel hat oldumu kullandıgımız ondanda kullanıyorum gene aynı problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar