Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mouse Click Sorunsalı...

Siamon

Öne çıkan mesajlar

şimdiii, benim ciddi bi sorunum var kafayı sıyırmak üzere idim ki kafama paticik.com geldi !! (belli oluyo demi sıyırıom kafayı??)

şimdi bu lanet olası mouse un 1. tuşu bazı yerlerde hep basılı kalıyo.. mesela flight simulatorda motorun güç levyesini basılı tutup çekiorum sonra bırakıorum tuşu ama hala basılı kalıyo hareket ettirince onu oynatıyo anlatabildimmi...

sonra bi örnek daha verim singles isimli oyunda normalde basıp döndürüosun kamerayı basmazken normal mouse gibi oluyo ama benimki basmadan da hep döndürüo işte basılı kalıyo bazı şeylerde..

sonra SON bir örnek veriorum Mafia da tuş assign ederken bastım anda tuşa direk mouse1 verio..

Ya bana nolur yardım edin başka mouse denedim o hiç olmadı nedense o mouse u takınca klavye çalışmıyo mouseda çalışmıyo.. nolur yardım edin ya yalvarırım :(
Sosyal ağlarda paylaş

mx 700 alcam ben de.. uyuz oluyorum faremin kablosuna ve topuna..
hadi klavye harekey etmiyor, gerekmez infrared olayı da, mouse deli ediyor oynak olduğunda..

bu tip topicleri görünce de korkuyorum "acaba almasam mı?" diyorum[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...