Bone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Son ek pakette gökyüzü gözükçek deniyordu, ben ne ettiysem gözükmedi. Acaba sorun nedir? Bir de Level 40 ve maximum 3 level seçme olayını kaldırabilen bir program mevcut mudur?[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 1)Öncelikle, video options'a gidip "enable skyboxes" seçeneğini açmalısın. Daha sonra oyun esnasında gökyüzünü görmek için, page down tuşuna basarak kamera açısını biraz değiştirmen gerekir. 2)Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 enable skyboxes yaptım da olmadı hala eskisi gibi skybox olmadan gösteriyor..[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 ben gördüm screenshotlarda gökyüzü gerçekten görünüo, bi de gündüzden geceye geçiş filam daha gerçekçi olmuş, bknz: http://nwn.bioware.com[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Peki hangi modülü oynuyorsun? Yani modülde skybox kullanılmadıysa göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 hordes of the underdark 3. expansion oynuyorum[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Buradaki yazacağım bilgi biraz spoiler içeriyor. O yüzden okumayabilirsin. Benim bildiğim kadarıyla sadece Waterdeep'de gökyüzünü görebilirsin. Onun dışında gökyüzünü görebileceğin açık bir arazi hatırlamıyorum.[signature][hline]Nwn Modüllerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 ilk şehir di mi o? sanırım mağaralarda da mağara tavanı gözükmesi lazım..[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Evet ilk şehir. Tavan yok, gökyüzü var. Belki skybox modelleri ile bir çeşit tavan da elde edilebilir. Ama bu ne kadar iyi görünür bilmiyorum.[signature][hline]Nwn Modüllerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Sanırım senin istediğin mağara tavanının bir benzeri burada var.[signature][hline]Nwn Modüllerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar