Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Protein bar

OogahBoogah

Öne çıkan mesajlar

Neden protein bar yemen gerekiyor onu ben de anlamadım da, ben linklediğin bar için konuşayım. Bir kere kalitesiz bir protein karışımı var, içinde ne kadar whey olduğu belli değil, soya protein oranı bayağı yüksektir bunun. Doymamış yağ oranı ve şeker oranı çok yüksek. İlla alacağım diyorsan daha kaliteli supplementler al.
Sosyal ağlarda paylaş

Var öyle bir şey.

Bence yapma böyle bir diyet. Vücudun karbonhidrata ve içindeki glikoza ihtiyacı var. Arabada benzin neyse, insanda glikoz o. Yazdığın diyette adam gibi karbonhidrat içerek sadece akşam yemeğindeki pilav var. Hadi barlarda ve tavukta da biraz var ama yetmez.

Ayrıca az da olsa vücudunun yağa da ihtiyacı var. Kan şekerini düzenler, sindirimi yavaşlatır, enerji verir ve vücuda yararlı daha bir çok etkisi var. Fazlası tabii ki zarar ama tamamen kesersen zararı da çok.

Şu soruları cevapla sen bakim? :)

1) Kilon kaç?
2) Yağ oranın kaç?
3) Amacın ne?
4) Bu diyeti nerden buldun?
Sosyal ağlarda paylaş

24 tanesinin 100 lira oldugunu orendim cikiolatanin vede daha az proteinin yeterli oldugunu dusundum sizinde tepkilerinizden sonra

sadece kahvalti dan ve ogleden sonraki ara ogunde 1 er tane yiycem aksam yemeginden sonra elma felan yerim artik hem bu sayede 12 gunde 100 lira harcamis olurum paradanda kar ederim
Sosyal ağlarda paylaş

hepsiburada.com

Bak bunda 80 serving var, serving başına 24gr %100 whey proteini, 1gr yağ var ve 1 serving 2tl ye denk geliyor. Sürekli ödül felan alan bir protein tozu. Amerika'dan ithal ediliyor o yüzden biraz pahalı, Avrupa'dan ithal edilen Weider gibi markaların tozları daha da ucuz oluyor. Bar olarak almanın hiçbir mantığı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Miden dayanırsa yersin :) Okulda yiyeceksen alırsın bir %0 yağlı ton balığı, kepekli sandviç ekmeğinin arasına koyarsın biraz da isteğe göre domates falan, 20g protein ordan da alırsın. 80g lık bir konservede 20gr mevcut (dardanel ton için konuşuyorum). Ekonomik açıdan pek farketmeyecek fiyatları ama çok daha sağlıklı olduğu kesin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...