OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 yeni bi diyete basliycam haftaya ara ogun olarak protein bar yemem gerekiyo simdi soyle bi urun buldum ben http://www.bodybuilding.com/store/abb/steel.html fakat pahali geldi shipping eklenince bide bu protein barin tam olayi nedir yani agir spor yapmiyorum ben pek bi zarari olurmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Bir yandan protein barın tam olayı nedir diye soruyorsun, bir yandan ara öğünde protein bar yemem gerekiyor diyorsun. Sen şu diyet programını anlat bakalım hele. Sana özel mi yazıldı? Bir yerlerden okuyup heveslendin mi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Neden protein bar yemen gerekiyor onu ben de anlamadım da, ben linklediğin bar için konuşayım. Bir kere kalitesiz bir protein karışımı var, içinde ne kadar whey olduğu belli değil, soya protein oranı bayağı yüksektir bunun. Doymamış yağ oranı ve şeker oranı çok yüksek. İlla alacağım diyorsan daha kaliteli supplementler al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 edit: ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 ucuzmuş bence. bizim salonda 5ytl tanesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 sabah 2 yumurta veya unuttum ara ogun protein bar ogle kizarmis tavuk veya unuttum ara ogun protein bar aksam pilav balik veya unuttum son ogun protein iceceki veya proteinbar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Bu ne la protein zehirlenmesi diye bişey varsa kesin ondan öldürür adamı hahahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Var öyle bir şey. Bence yapma böyle bir diyet. Vücudun karbonhidrata ve içindeki glikoza ihtiyacı var. Arabada benzin neyse, insanda glikoz o. Yazdığın diyette adam gibi karbonhidrat içerek sadece akşam yemeğindeki pilav var. Hadi barlarda ve tavukta da biraz var ama yetmez. Ayrıca az da olsa vücudunun yağa da ihtiyacı var. Kan şekerini düzenler, sindirimi yavaşlatır, enerji verir ve vücuda yararlı daha bir çok etkisi var. Fazlası tabii ki zarar ama tamamen kesersen zararı da çok. Şu soruları cevapla sen bakim? :) 1) Kilon kaç? 2) Yağ oranın kaç? 3) Amacın ne? 4) Bu diyeti nerden buldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 1 92-94 2 %16 veya 15 di 3 Belirgin karin kasi 4 Men's Health Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 bizim salonda biri yapıyodu bundan daha ağır bi protein diyeti ama adam yarışmaya hazırlanıyodu yani bence çok ağır olmuş protein tozu ve aminoyla gayet yeterli takviyeyi sağlarsın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 24 tanesinin 100 lira oldugunu orendim cikiolatanin vede daha az proteinin yeterli oldugunu dusundum sizinde tepkilerinizden sonra sadece kahvalti dan ve ogleden sonraki ara ogunde 1 er tane yiycem aksam yemeginden sonra elma felan yerim artik hem bu sayede 12 gunde 100 lira harcamis olurum paradanda kar ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 hepsiburada.com Bak bunda 80 serving var, serving başına 24gr %100 whey proteini, 1gr yağ var ve 1 serving 2tl ye denk geliyor. Sürekli ödül felan alan bir protein tozu. Amerika'dan ithal ediliyor o yüzden biraz pahalı, Avrupa'dan ithal edilen Weider gibi markaların tozları daha da ucuz oluyor. Bar olarak almanın hiçbir mantığı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 abi ama amacim ara ogun yiyerek vucudun yag yakimini hizlandirmak bu protein tozu nedir yeniyomu ? bide okula gidiyorum cikolata tasimak kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Toz yenir mi abi? (:D Süte ya da meyva suyuna karıştırılıyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Miden dayanırsa yersin :) Okulda yiyeceksen alırsın bir %0 yağlı ton balığı, kepekli sandviç ekmeğinin arasına koyarsın biraz da isteğe göre domates falan, 20g protein ordan da alırsın. 80g lık bir konservede 20gr mevcut (dardanel ton için konuşuyorum). Ekonomik açıdan pek farketmeyecek fiyatları ama çok daha sağlıklı olduğu kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 mens health diyetleri yalan ayrıca. uğraşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 mens healthin tamamı yalan nerdeyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Bi kere her ay şu başlıklar mutlaka oluyor: "Mükemmel karın kasları" "2 haftada forma girin!" "Partnerinizi baştan çıkaracak seks ipuçları" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 evet o tarz basliklar var ama adamlar ilac tavsiyesi yapmiyolar hareketleri gosteriyolar gayet de yalan degil sanki denemis bi randiman alamamis gibi konusuosunuz bu diyet de orda yaziyo ama bi tane aktor un uyguladigi diyet roportaj da yaziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 e o aktöre özel hazırlanmıştır o liste. başkasına ne faydası olacak ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 aktor de insan ayrica boylarimiz ayni hemen hemen o 190 ben 192 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 said: aktor de insan... hehehehe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 neye guldun anlamadim adamlar ayni programi uygulayip ayni yemekleri yiyince neden ise yaramasin bos bos konusuosunuz gobekli halinizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 aktöre değil dediğine güldüm göbeğimi sallaya sallaya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 dostum ne kullaniyosun anlamiyorum seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar