Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Takıntılar

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

Ne gibi takıntılarınız vardır ?

Mesela benimkiler şöyle ;

Gazetede bir araştırma söylesinler %32 o %23 şu %44 bu desinler anında yüzdeleri sayarım acaba dışarıda hiç yüzde kalmışmı diye..

Tuvalette büyük abdestimi yaparken su sıçramasına sinir olurum. Yada bir evdeysem toplu bir yerdeysem küçük veya büyüğü yaparken düştüğünde ses duyulmasın diye sifonu çekerim. Yanlız sifonu çektiğimde sifon tam biter suyu o zaman tuvaletimi yapmış olurum ayrı bir sorundur. Gıcık olurum. Yada çişimi hep eğimlere doğru yaparım o zaman ses izole oluyo.

Eğer o gün dişlerimi fırçalamamışsam sanki dişimde van gölü canavarı var gibi huylanırım gülemem ağlayamma. Bir garip olurum. Gülerken dudaklarımı aşağı uzatmaya çalışırım. Maymun olurum..

Daha çok geliyosa aklıma ara ara yazarım..[signature][hline]http://213.194.122.66:8000/listen.pls
server yurtiçinde djler aranıyo. Tür rock.
radyo [on]
Sosyal ağlarda paylaş

bende sizin gibiyim

- nobody[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts
Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?
Delirtmeyin Beni

[Bu mesaj Batilc tarafından 20 Mayıs 2004 20:35 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Batilc tarafından 20 Mayıs 2004 20:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

benim o kadar çok takıntım var ki... bir arabada her zaman şoför koltuğunun arkasındakine otururum...
Gemilerden korkarım (gemifobia :P)
yolda yere döşenmiş taşların asimetrik olmalarından nefret ederim (beyaz kırmızı beyaz kırmızı beyaz kırmızı kırmızı HIYAAAA) gibi...
bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :)
ya da mesela otobüste yanına oturacaklarımı itinayla seçerim bazen oturmam bile yanlarına... ya da mesela biri yanıma oturursa "bu neden oturdu yanıma? yakışıklı mı buldu beni? paramı mı çalcak" falan diye düşünür yanına oturduklarım da acaba benim hakkımda böyle düşünüyolar mı diye düşünürüm...
içtiğim teneke kutulu meşrubatların kapaklarını dişimle yamultup içine atmazsam haramdır o içecek benim için...
soğuk olmayan suyu içemem... hele hele ılık su dünden kalma su gibi şeylerden nefret ederim...
dolaptan bardak alınca içine üflerim... neden bilmiyorum... bir şekil savunma temizleme falan...
ellerimi yıkadıktan sonra asla ama asla kadife, deodoran kutularının bazıları, kağıda dokunamam...
ayakkabılarımı giyerken her zaman sağ ayaktan başlarım...
giyinirken çoraplarımı hep en son giyerim (ceketten bile sonra yani)
insanların telefon numaraları hakkında yorum yaparım (güzel numaraymış ama 71 olmamış gibi)
sayılara harflere ve renklere karakter veririm onları arkadaş yaparım ya da daha doğrusu bir şekilde yaşatırım (mesela 2 çok kral sayıdır çok kafa adamdır 4 ise özentinin allahıdır nefret ederim kendisinden... 7 farklı olcam çabalarında olsa da eziktir kendi içinde... 0 ı bir sever bir kıl olurum... iş karıştırmada üstüne yoktur gibi...)
üç noktayı aşırı fazla kullanırım... hiçbir zaman tek nokta yeterli gelmez...
Sınavlara hep tersten başlarım
yanıma çanta almadan gönlüm rahat etmez... en şık kıyafetimi bile giysem yanımda çanta taşırım... hatta çanta hafif olursa işime yaramayacak olsa bile sırf ağırlık yaratsın diye çantama birşeyler koyarım...
tırnak yerim her zaman yerim şu aralar durdum gibi (kız zorla yedirtmiyo :P)
gece yatmadan önce 1 bardak su içerim... (hep)
evden çıkarken yanıma her zaman 5 şey alırım ve bunları hep aynı ceplerime koyarım... sol pantolon cebi anahtar sağ pantolon cebi cep telefonu arka cep cüzdan palto sağ cep minidisc player ve sırt çantası
birşeye imza atmadan önce kesinlikle okurum (ama yani en dandik şey bile olsa)
arkamda biri yürüyorsa durur önüme geçmesini beklerim...
sakallarımı kesmeye hep sağ taraftan başlarım...
daha gelmedi aklıma vardır ama daha çok[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

aksam tuvalete kalktıgımda gerı donerken sankı bırsey takıp edıyormus gıbı bırden gece gece evın ıcınde kosarak yatagıma gıderım =)
bunu dısında yok sanırm[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
welcome back!-Aynalı Sazan
allah allah deyip geçer genç osman..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki:

bazen şey olur böyle eve giderken "ya biri beni sniperla izliyosa vurmak üzereyse" diye hoplaya zıplaya koşarım eve ki vuramasın ateş etse bile :)

ulan nerden anlıyor bu diyorum bende...[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

simetri manyağıyımdır
sürekli elimde bişilerle oynarım. mesela bu yazıları okurken bitmiş bi bal tübüyle oynuyodum.
biri bana bişi anlatırken yüzüne bakamam nedense.. bakarsam da "acaba hangi gözüne baktığımı fark ediyo mu... hangi gözüne baksam? ortaya mı baksam? ortaya baktığımı fark eder mi?" gibi deli deli şeyler düşündüğümden bazen dinleyemem.
her şeyin nedenini sorarım.. en alakasız şeyin bile nedenini düşünürüm, bulamazsam sorarım.
tüm sayılara ve harflere taktığım (daha doğrusu taktığım desem yanlış olur. düşünürken aklımda renkler canlanır) renkler vardır. mesela C harfi deseniz kontrol dışı olarak aklımda sarı renki canlanır. 9 deseniz kırmızı vs.
bi film izlerken, resme bakarken falan hep tüm olaylarda veya ayrıntılarda sanatçının ne demeye çalıştığını düşünürüm, her ayrıntının anlamını çözmeye çalışırım.
açrığım dolapları "nasısa tekrar açıcam ne gerek var" mantığıyla kapamam. (bu nedenle anamdan azar işitirim :P )
dişlerimi fırçalamamışsam ya da deodorant sürmemişsem sanki bulaşıcı hastalık taşır gibi herkestek uzak dururum. ilk arkadaşın dediği gibi gülemem ağlayamam...[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee.
Sosyal ağlarda paylaş

-sabah uyandıgımda corapları gıyerken mutlaka sag ayak gıymeye özen gösterırım

-sabah her zmn ilk traş olurum nedense hep disimi önce fırcalıcam dıyorum ama sora fırcalıorum =)

-yolda yururken yerdekı cızgı ve karelere basmadan gecmek gıbı bısıyım vardır

-merdıvenlerden cıakrken genelde saymaya calısırım

-uzun yolculuklarda (kı nefret ederımve cıkmam) hep gece cıakrım

-otobuste veya dolmustayken hep yandn gecerken yola bakarım

-eve geldıgımde cantamı kapının yanına bırakırım vede gece cantamı hazırlarken ordan alırım

-sınawlara hep aynı kalemımle gırerım ugur getırıo gıbı bısı =P(hos sade bı kalem kullanırım ama =P )

-netteysem mutlaka icq acarım yoksa bısı eksıkmıs gıbı gelır duramam res atar bısı yabar icq mu acmayı becerırım

-hergun mutlaka konusmasam,görusmesemde sewgılımle msjlasma istegım vardır yanı msjlasjmassam olmaz diim =)[signature][hline]|Pyro|
Sosyal ağlarda paylaş

Bende yazam çok az

elektronik aletlerin bozulmasından korkarım (harbiden huy var hele geceleri çalıştığı halde sapıtan elektronik şeylere yaklaşamıyorum patlıcak diye diil korkuyorum resmen)
Geçengün telefon bozulmuş gece 2 3 de sürekli dilililili ötüyor yaklaşamadım yanına soğuk terler döktüm

Erik yerken çekirdeğini asla ama asla diğer eriklerin yanına koymam olmassa masaya koyarım

Ayakkabının içinde taş maş varsa minik ölürümde giyemem onu 10dk boyunca yok abi çıkarıcam kesin

Kopmak üzere ise koparırım duramaz o öyle (diş, ayakkabı kenarından sarkan lastik parçası, dudak derisi.. vs)

Birşeyi izlemeye başladımmı sonunu görmessem meraktan geberirim en bohtan film olsa bile(bidefa çölde kaybolan 2 adamın filmi vardı ve filmde çölde yürüme sahneleri hiç kesilmemişti resmen 2 saatlik filmde 1,5 saat boyunca hiç konuşmadan kum sesleri ile yürüyorlardı kamera bile değişmiyordu lan)

Dişimde çürük var bişi takıldı isem kafayı ona takarım o yüzden günde 20 30 tane kürdan tüketirim

daa var esası[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

ders çalışacaksam mutlaka odamı toplarım.saat gecenin üçü bile olsa yatağımı düzeltirim.CDlerimi toplarım.herşey düzenli olur.

gazeteyi benden önce okuyan varsa ve gazateyi dağıtmışsa mutlaka düzeltir öyle okurum.sayfaları aynı hizaya getiririm.

maça çıkmadan önce tozluklarımı bileklerime indiririm.sahaya çıkmadan önce çekerim.ha bide return yapılmadan önce kaskım düzgünse bile düzeltirim.dişliğimi yerleştirirm.

Arabamı her kitlediğimde, kitlediğimden emin olamayıp geri dönerim.tekrar kontrol ederim.[signature][hline]Cennet Annelerin Ayakları Altındadır
Sosyal ağlarda paylaş

Sniper fantazileri çok hoş yaa, bende de ona benzer bişi var. Yolda ve ya evde yürürken falan, ya arkamda bana saldırmak üzere bi canavar varsa diye düşünür, tırsıp koşarım, gerçek olmadığını bildiğim halde :)

Bir de yoldaki çizgilere basmam, örnerğin bütün taşlar beyaz ama arada siyahlar var, siyahlara basmam.

Gece yanıma su almadan yatmam, çoğu zaman hiç içmem.[signature][hline]move thougtfuly but fast as well
from heaven through the world to hell.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 20 Mayıs 2004 20:47 tarihinde demiş ki:
üç noktayı aşırı fazla kullanırım... hiçbir zaman tek nokta yeterli gelmez...

Aynen ya bu takıntı bendede var. Ama sadece 3 nokta deil.. En az 2 nokta olmak üzere maximum 4 nokta.. Cümleler birden fazla noktayla bitince daa güzel oluyor gibi.. Ya da cümleleri önemlilik derecelerine göre deerlendiriyorum...
Off neyse, azaltmaya çalışıyorum... .)[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mavi, 20 Mayıs 2004 22:29 tarihinde demiş ki:
tuvalete büyüğümü yaptığımda cukk diye tam suyun ortasına düşerse popom o pis su ile ıslanıyor ve buna deli oluyorum onun için sürekli yanı tutturmaya çalışıyorum.

Abi o sesede önlem oluyo ama hafif sulu olunca iz kalıo. Hadi bizim evde fırça var. Su dökerim bişi dökerim fırçayla temizlerim. YA yabancı bir yerdeysen yaptın koca bi iz fırcada yok. yaa...[signature][hline]http://213.194.122.66:8000/listen.pls 24
http://213.194.122.66:7000/listen.pls 64 streo
server yurtiçinde djler aranıyo. Tür rock.
radyo [on]
Sosyal ağlarda paylaş

yürürken kasılırım hanzolar gibi yürümekten korkarım. kızla konuşurken falan sweet shirt ün kollarını parmaklarımla çekerim. hocayla konuşurken elim kravatta paso bi o yana bi bu yana çekerim. kutu kola açınca üzerindeki pim i direk ters çevirip fırlatırım.[signature][hline]KralArthur, 02 Nisan 2004 19:11 tarihinde demiş ki:
Senin zayıflaman için 40 fırın ekmek yemen gerekir..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...