aquatik Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Sen bu kadar kötü bir durumda olduğuna, ve bu kadar yoğun şeyler hissettiğine göre, kızın bir şeyler anlamamış olması olanaksız gibi görünüyor. Kaldı ki, ortak arkadışınız da her şeyi biliyor zaten. Onun da durumu kıza anlatmadığını hiç sanmıyorum. Kızlar kolay kolay sır saklayamazlar, hele yakın arkadaşsalar, çok özel şeyleri bile paylaşabilirler. Bu durumda kız tahminimce yüzde yüz, senin yaşadığın ve hissettiğin her şeyi biliyordur. Kız açısından 2 varsayımda bulunabiliriz. 1. Erkek arkadaşı konusunda kararsız, ve sana eğilimli. Durum böyle ise, hislerini daha fazla belirtmen, senin yararına olmaz gibi geliyor. Bana kalırsa, kendini olabildiğince çek, bulunduğu ortamlarda bulunmamaya çalış, bunu yapmak kolay değil biliyorum, ama eminim yararını görürsün. Çünkü kızın sana ilgisi var ise, seçim aşamasına gelmesini kolaylaştırmış olursun. Sen ortalarda iken kız için, 'elde var 1' sin, ama kendini çektiğinde o da 'neler oluyor acaba, bıkıp, soğumaya mı başladı benden' gibi kuşkular, ikilemler yaşamaya başlayacaktır (ki gerçekten kendi içinde de çekmelisin kendini, kendine acı çektirmeyi bırakıp, normal yaşamına dönmeli, kendin için iyi şeyler yapmaya başlamalısın ki inandırıcı olabilesin) Yani önerim, yarınki buluşmaya bir bahane bulup gitmemen, bunu yapamıyorsan, gittiğinde tamamiyle arkadaş gibi davranman, ortak arkadaşınız olan kızla bu konuda hiç bir şey konuşmaman, bu ortak arkadaş bir şeyler sorduğunda olabildiğince kaçamak cevaplar vermeye çalışman (örn. 'yav kendi içimde bir şeyler yaşadım ama, artık bilemiyorum, hislerimden tam da emin değilim, zaten onun da erkek arkadaşı var' fln. gibisinden) Tabi sonuç mutlaka olumlu olacak diye bir şey yok, ama izlenecek en mantıklı yol bu gibi geliyor. 2. Sana sevgili olarak ilgisi yok, ama arkadaşlığın ve onu seven birisi olarak ilgin, etrafında dolaşman hoşuna gidiyor. Bu durumda da üstte ki yolun izlenmesi iyi olur diye düşünüyorum. Tamamen ilgisiz ise sana karşı, koyduğun mesafe, bir süre sonra normal arkadaşlığınıza dönebilmeniz açısından işe yarar bence. Yani gücünü toparlayıp, ipleri ele alman, hem kendi açından, hem de bu ilişki (her ne ise) açısından çok iyi olur gibi geliyor. Zor, evet...Kolay gelsin... edit: bir de gözlemlerime göre kızlar, romantizmden hoşlansalar da, erkek milletinin melankolik olanından çok, matrak, kendine güvenli, güçlü görünenlerini tercih ediyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 @vanille doğru :) @vivendi eyvallah ya sağol çok rahatladım :D @aquatik zaman ayırmışsın,düşünmüşsün teşekkür ederim öncelikle.büyük ihtimalle tam olarak tarif ettiğin duruma uyuyor (1. durum) yani az ya da çok bilemem,kafası karışık ortada söküp atamadığı bir yaşanmışlık var ve hayatının geri kalanını onunla geçirmek istemediğinin farkında ve ne yapacağını bilmiyor.Tam da böyle bir dönemde ben çıkıyorum karşısına ve iyice kafası karışıyor.Söylediklerin çok mantıklı yapılması gereken de zaten o.Ama birşey oldu biraz önce onu da paylaşayım.Ortak arkadaşımızla beraberdim yeni geldim şimdi.Dedim ki işte napcaz falan sen bence söyle dedi.Birşey biliyorsan söyle saklama benden dedim yok valla bilmiyorum ama böyle kendini yiyerek biryere varamazsın ne tepki vereceğini ancak söyleyerek görebilirsin dedi.yani şuan yakın arkadaşlarımın hepsi yarın söyleyip kurtulmamdan yana ama tabi bu halimi gördükleri için.senin dediğin yol zor ama mantıklı yol bakalım şu başımın ağrısı geçsin mantıklı olarak düşünücem tekrar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 yanlız bugün yaşadığım bir olayı da anlatmadan geçmeyeyim.içtik işte derse girmeyecektim eve dönecektik sınıfın önünden geçiyorum bir de salak gibi hoca gördü can dedi döndüm efendim dedim oğlum gelsene nereye gidiyorsun dedi hocam bugün gelemicem kusura bakmayın dedim niye oğlum gel söyle dedi yok hocam gelmiyim ben oraya dedim (adam da masasında oturuyor bu arada) oğlum gelsene niye gelmiyosun falan ısrar derken arkadaş durun hocam ben gelip söyleyeyim size dedi herif gitmiş adama hocam kusura bakmayın biraz alkollüyüz demiş...hala gülüyorum ya.adam da haa tamam aramızda demiş sonra seslendi bana can eve git sonra da senle konuşcaz diye ne dicek çok merak ediyorum doğrusu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Yav ben de şimdi yeniden bir şeyler yazmak üzere geldim ve son 2 postunu gördüm. Yarın konuşup konuşmamakta tereddüt ediyorsun doğal olarak. Benim de yazacaklarım şöyle idi: İlk postta yazdıklarımı sadece düşün (biliyorum tabii ki hemen uygulamaya koymayacağını), 'kesin böyle yapmalıyım, çok mantıklı' diye düşünme yani. Hepimizin bildiği gibi bu işlerin fazlaca bir mantığı yok. Yani demem o ki; belki de yarın gidip, konuşup, her şeyi hem onun, hem de senin kafanızda netleştirmeniz de iyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 evet bugün çarşamba :) şimdi derse gidicem o da olacak,akşam da malum.Dün yine sabaha kadar konuştuk.. edit:penth editi falan filan...şans dileyin bugün için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 aquatik said: Yav ben de şimdi yeniden bir şeyler yazmak üzere geldim ve son 2 postunu gördüm. Yarın konuşup konuşmamakta tereddüt ediyorsun doğal olarak. Benim de yazacaklarım şöyle idi: İlk postta yazdıklarımı sadece düşün (biliyorum tabii ki hemen uygulamaya koymayacağını), 'kesin böyle yapmalıyım, çok mantıklı' diye düşünme yani. Hepimizin bildiği gibi bu işlerin fazlaca bir mantığı yok. Yani demem o ki; belki de yarın gidip, konuşup, her şeyi hem onun, hem de senin kafanızda netleştirmeniz de iyi olabilir. son kararım:bugün konuşmayıp (çok ekstrem bir durum olmadıkça) zamana bırakmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Bobrek gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 abi facebooktan falan bulmadım zahmet edip okusana PİS MİSİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Asil sen mal misin abi, community feeling diyorlarsa insanlar sinirini bilir diye dusunuyolar Tanidigin adam var tanimadigin adam var, gelip de buraya gorunuse gore bu kadar deger verdigin bi insanla tum ozelinizi dokmenin anlami nedir, yok mu hic yakin arkdasin gec karsilarina anlat, msnden anlat falan ne bileyim. Hayir her seyi gectim kizin bunlari gorme ihtimali var, chat history falan koymussun biri bana yapsa agzini kirarim. No ofens ha seni dusunerekten diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 görme ihtimali yok,okul ve isim vermiyorum.ve arkadaşlarıma da anlatıyorum zaten merak etme de arkadaşlarımdan biryere kadar fikir alabiliyorum kaç kişiye anlatabilirsin böyle bişeyi 3-5 işte.bütün özelimiz de bu değil.paniğe gerek yok yani ben sadece farklı fikirler almak için yazıyorum ve kimseyi de zan altında bırakmıyorum. edit:al abi sildim.senin yüzünden suçlu hissettim hayret bişeysin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Dogru yapmissin bence, diger turlu bikac ay sonra bakip "lan ne salakmisim" diyecektin, benim oyle cok baslik var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 hehe haklı olduğun noktalar var :) eyvallah sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 başlığa ithafen; BİR DAHA SÖYLE !! çok içimden geldi. hatta, "yalan söylüyorsuuun !" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 perşembe oldu bugün, gergin bekleyiş sürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 geldim şimdi...son zamanlarda geçirdiğim en güzel akşamdı diyebilirim.çiçekler danslar vs. :) yarın anlatıcam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 inşallah, olur. olurda 2 ay sonra, baskasıyla dansederken görursun bu kızı. sonra vay ben ne hayvanmısım dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 yaşam gözünle gördüğündür toprağım. düşünme fazla, düşündükçe soruların içinde boğulursun. arkandayım :) * destek baabında * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellnar Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Penthesilea said: Asil sen mal misin abi, community feeling diyorlarsa insanlar sinirini bilir diye dusunuyolar Tanidigin adam var tanimadigin adam var, gelip de buraya gorunuse gore bu kadar deger verdigin bi insanla tum ozelinizi dokmenin anlami nedir, yok mu hic yakin arkdasin gec karsilarina anlat, msnden anlat falan ne bileyim. Hayir her seyi gectim kizin bunlari gorme ihtimali var, chat history falan koymussun biri bana yapsa agzini kirarim. No ofens ha seni dusunerekten diyorumo televizyonlarda çıkan sohbet hatlarında (0900lüler değil) her gün yüzlerce insan sadece karşısında hiç tanımadıkları biri olduğu için yatakodasında giydiği donun rengine kadar anlatıp içlerini döküyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Şimdi çok önemli bir nokta var.Arabanın markası nedir ve kızla ne kadar zamandır tanışıyorsun.Ayrıca kız arabanla ne kadar zamandır tanışıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 bütün kızlar öyle değil,olup olmayanı da anlayacak tecrübe var çok şükür :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 bence pent seni seviyo)kıskanıo( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Valla biri için birini bırakan,elbet gün gelir başkası için seni bırakır.İnsan bir kere alışmayagörsün sadece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 ne için bıraktığına göre değişir bence.zaten bırakma gibi bir durum yok henüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar