Black-ice Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 yaw ben sinir oluodum bunlara ne kadar komik olsalar da izleyemiodum rol yapıolar fln olamaz bu kadar diyerekten. ama bu video hakkaten yardı yuttu beni. bir insan sperm bankası ile penisi bankasını karıştırır mı yahu:D hadi karıştırdın bari "bankadan penis almış" deme hadi onu da karıştırdın bari bi daha söyleme puhahah. watch?v=NdDrZIcBEDM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 feyk bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 sipastikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 resmen salak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 bizim okuldanmış bunlar. öyle diyolardı bi ara. efsane mi bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ben de bankaya yatirdim gecen gun penisi, kriz donemi fazla faiz yok ama ufak tefek biseyler geliyo gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 beyler konu önemli gibi, penisleri masaya yatıralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 beyler yanlış düşünüyosunuz. birlikte tartışmamız lazım konuyu, lütfen önce bi sakin olun. bu konuda herkesin elini penisine atması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ortak penis hesabi actirsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 giderleri var fİrikik veriyo bide.bide gülüyo bide(fİrikik+gülüyo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Dil kursuna gittiğim zamanlar bayan hocamız; I like playing tennis diyeceğine penis demişti kendimi 3. kattan atıyordum gülerken kriz girmişti hayatımda hiç bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ahaha bunlar baya bi borclanmistir ozman penis bankasina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 gecen bi basliga koymustum ben bunu penise ve testise yuksek faiz diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ginaly said: bizim okuldanmış bunlar. öyle diyolardı bi ara. efsane mi bilmem. oğlum nedir bu bilkentin hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Penisinizi bankaya yatırın. Biz büyütelim. Penis Bank. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Bank Financial Arabic Farkı Bizle Yaşayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar